Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: kazims - 28 Temmuz 2017, 22:40:47
bu bcc nerede kazılacakda verecekler. o kadar bcc nereden bulacaklar dünya btc vardır exchangelerde

2 gün önce fork yok derken 2 gün sonra bu olayların olması kafa karıştırıyor.

altcoinleri satıp btc ye çevirip bcc destekleyenlere mi yollasak 3 gün kaldı şurada

altcoinlerden de zarardayız

yoruldum vallahi 1 aydır ne olacak olmaycak diye

Modum altcoinlerde zararda iken btcye geçmek büyük hata olur. Herkes altlardan çıktı BTC'ye geçti. BTC az biraz artış gösterdi. Fork sonrası BCC alınacak bu sefer BTC düşecek. Millet ucuz diye altcoinlere yönelecek. Altlar birşekilde topalaryacaktır. BCC'de dump görecek yakındır. O yüzden altcoinde kalmanız daha iyi olur hemde zarardayken. Tabi elinizde BTC varsa BCC destekleyenlere geçmek lazım. Bir şekilde elde tutmak lazım satılır bir şekilde beleş coin :)

kazims

Alıntı yapılan: znrcn - 28 Temmuz 2017, 23:00:51
Modum altcoinlerde zararda iken btcye geçmek büyük hata olur. Herkes altlardan çıktı BTC'ye geçti. BTC az biraz artış gösterdi. Fork sonrası BCC alınacak bu sefer BTC düşecek. Millet ucuz diye altcoinlere yönelecek. Altlar birşekilde topalaryacaktır. BCC'de dump görecek yakındır. O yüzden altcoinde kalmanız daha iyi olur hemde zarardayken. Tabi elinizde BTC varsa BCC destekleyenlere geçmek lazım. Bir şekilde elde tutmak lazım satılır bir şekilde beleş coin :)

doğru söylüyorsun
genel kanıda bu şekilde zaten bcc den sonra altlara alım geleceği söyleniyor.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 28 Temmuz 2017, 21:26:02
bu kadar bedava bcc nereden bulup verecekler merak ediyorum

krakende de ismi başka

birşeyler olacak ama bakalım hayırlısı

ya batacağız ya çıkacağız

ama fork olmadan bcc vereceğim demek saçma oldu biraz. ortada ilerleyen bir süreç var ama bunlar ortalığı çok fazla karıştırdı.

hayırlısı

Simdi sole soleyim siz btc alirken bildigim kadariyla bi o kadar   da kod almis oluyorsunuz . Bcc ayrilirken ( 1 milyon mu 600 binmi ne ole bisi sayiyi tam hatirliyamadim ) bi o kadar kod ile ayrilcak . Ayrilirken . Btcnin ayrildigi kadar koduda kopyalamis olcak .sizde 1 btc varsa 1 btc kdrda bcc den ayrilan kodlari sunmus olcaklar . Tehlikeli ve devami olcagini dsundugum bi sistem degil . Cok sikinti yaratir . Ki bccnin daha madencileri blli degil . Belki tekel olcak . Blki sistemi frkli olck . Karisik ya
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Kisaca ayrilan btc miktarinin kodlari aynen kullsnicilarada kopyalanacak ☺
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

btc.com olası güncellemeden sonra pdf cüzdan yedeği ile exchange'lere yada diğer adreslere transfer yapılabilceğini söylüyor. 1 Ağustos'ta fork ulursa BCC'yi hemen satma taraftarı değilim. İlk başlarda satış yesede sonradan değerlenir gibi geliyor bana. 

kazims

kazims

https://coin.dance/

bunlar  geri sayım başlatmış

illa fork yaptıracaklar galiba

inşallah olmaz

2 gün kaldı.

manjimurai

Catallanma kesinlesti arkadaslar . Koinim bcc vermeyi vaat edior . Btc bakiyenizi aktardiginiz tktirde btc bakiyesi kdr bcc vercegini acikladi . Mailleri kontrol edin

Kazanckapisi

Alıntı yapılan: manjimurai - 31 Temmuz 2017, 11:25:54
Catallanma kesinlesti arkadaslar . Koinim bcc vermeyi vaat edior . Btc bakiyenizi aktardiginiz tktirde btc bakiyesi kdr bcc vercegini acikladi . Mailleri kontrol edin

Koinim verince mi kesinleşmiş oluyorum hocam  :D bir çok coin de olan bişey bu hesabında bilmem kaç NXT tut sana bu kadar yeni coinden veriyim bunlar kendi kendilerine gelin güvey oldular ve herkes sadece bedava coin almak için bcc ile uğraşıyor yoksa kimse bcc yi önemsemiycek emin olun alt coin olarak kalıcak  :y

kazims

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 31 Temmuz 2017, 12:04:12
Koinim verince mi kesinleşmiş oluyorum hocam  :D bir çok coin de olan bişey bu hesabında bilmem kaç NXT tut sana bu kadar yeni coinden veriyim bunlar kendi kendilerine gelin güvey oldular ve herkes sadece bedava coin almak için bcc ile uğraşıyor yoksa kimse bcc yi önemsemiycek emin olun alt coin olarak kalıcak  :y

bencede kesin olan birşey yok daha

zaten BCC verselerde işlem görmüyecek daha diye yazmış koinim

1 btc ye 1 bcc verecekler ise

1 btc 2700$ 1 Bcc 300$ desek

bedavadan 300$ nasıl verecekler btc de bir kayıp olmadan anlamak çok zor

ya btc 2400 olacak bcc ile sıfırlanacak yada başka birşey