Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: tyriaeum - 01 Ağustos 2017, 15:49:23
Şimdi Btc'de son durum nedir arkadaşlar. Bölünme oldu mu olmadı mı?
tam ögrenemedim ama galiba olmadı..
coinlerdeki hem işlem hacmi hemde fiyatları artıyor
süre dolumundan sonraki en hızlı artışı strat yaptı 210 bine kadar yükseldi

tyriaeum

Alıntı yapılan: kazims - 01 Ağustos 2017, 15:48:36
bittrex e giremiyorum  şifre kullanıcı yanlış diyor

var mı aynı sorunu olan
Logins are getting hammered right now.  If you cant login, wait a few minutes and try again.
Bittrex böyle bir açıklama yapmış.

kazims

Alıntı yapılan: tyriaeum - 01 Ağustos 2017, 15:52:15
Logins are getting hammered right now.  If you cant login, wait a few minutes and try again.
Bittrex böyle bir açıklama yapmış.

tamam düzeldi.

bölündü mü bölünmedimi bir açıklama yok.

ama olmadı galiba.

zaten %5 lik madenciler BCC diye ayırdı btc yi.

onlar onunla devam edecek.

btc gene yoluna segwit süreciyle devam ediyor.

SEGWIT sürecinde sorun yok tıkır tıkır işliyor.

strat bittrex de 220k gördü vermedim bakalım 300k geçer mi

yatırım tavsiyesi değildir.

haluk

Bugün aşağı-yukarı epey uzayan  fiyat barları göreceğiz gibi.....Birileri spekülasyon dalgası yarattı yada olacakları gördü.  Günlük bazda tarihi düşüş veya tarihi yükseliş dalgalarından birisine  tanık olacağız belki kim bilebilir.....Farklı bir gün olacağı kesin... :)

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 01 Ağustos 2017, 15:48:36
bittrex e giremiyorum  şifre kullanıcı yanlış diyor

var mı aynı sorunu olan

@kazims dostum bittirex icin birsey demistim hatirlarsan surekli hesabima giriorlar die o muhabbet var heralde . Birileri sizlerinkinede giriyor olabilir . Dikkat
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 01 Ağustos 2017, 17:34:49
@kazims dostum bittirex icin birsey demistim hatirlarsan surekli hesabima giriorlar die o muhabbet var heralde . Birileri sizlerinkinede giriyor olabilir . Dikkat

ddos saldırısı meşhur site kendini korumaya alıyor

sorun yok şu an için

Kazanckapisi

Alıntı yapılan: manjimurai - 01 Ağustos 2017, 17:34:49
Nasil anladiniz hesabiniza girdiklerini hocam para mi eksildi yoksa maile gelen ip den falan mi oyle dusunuyorsunuz pek imkani yok zaten mail onayi falan gerekiyor girmek icin ? Acaba siz maile gelen farkli ipleri farkli kisilerin girisi olarak mi anladiniz cunku static ip almadiysaniz ip degismesi normal

manjimurai

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 01 Ağustos 2017, 17:57:03
Nasil anladiniz hesabiniza girdiklerini hocam para mi eksildi yoksa maile gelen ip den falan mi oyle dusunuyorsunuz pek imkani yok zaten mail onayi falan gerekiyor girmek icin ? Acaba siz maile gelen farkli ipleri farkli kisilerin girisi olarak mi anladiniz cunku static ip almadiysaniz ip degismesi normal

bittirexe yaklaşılık 1 aydır girmiyordum . son zamanlarda maillerimi kontrol ettigimde farklı iplerden mozilla ile giriş yapıldıgına dair yazılar gelmeye başladı. benim normalde herhangi bir satoshim yada btcm sitede bulunmamakta. kalsın belki işlem yaparım diye açmıştım. 1-2 haftadır sürekli şu adresten giriş yapılıyor tarzında mail geliyor .

Gelen Maillerden Bir Kaçı Aşagıdaki gibi

Dear [email protected],

This is to notify you of a successful login to your account.

Login Time: 07/26/2017 21:22
IP Address: 5.101.222.67
User Agent: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13B143 Safari/601.1

If you are not the one who logged in or this login is suspicious, please disable your account and file a ticket at support.bittrex.com. If your account is disabled in this way, it will remain disabled for at least 24 hours after you contact support.

To disable further login notifications, go to Settings -> Notifications and opt out of login notifications.

Best regards,
Bittrex Team

Bittrex Login

Dear [email protected],

Login Time: 07/14/2017 13:10
IP Address: 185.101.69.90
User Agent: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13B143 Safari/601.1

If you are not the one who logged in or this login is suspicious, please disable your account and file a ticket at support.bittrex.com. If your account is disabled in this way, it will remain disabled for at least 24 hours after you contact support.

To disable further login notifications, go to Settings -> Notifications and opt out of login notifications.

Best regards,
Bittrex Team

Mozilla Tarayıcım Var. Ancak Güvenlik Gerekcesiyle Hiçbirşekilde Cok Acil Olmadıkca Bilgisayar Üzerinden Borsalara Giriş Yapmam. İlginc Bi Şekilde Burda Girişler Görünüyor :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 01 Ağustos 2017, 21:13:41
bittirexe yaklaşılık 1 aydır girmiyordum . son zamanlarda maillerimi kontrol ettigimde farklı iplerden mozilla ile giriş yapıldıgına dair yazılar gelmeye başladı. benim normalde herhangi bir satoshim yada btcm sitede bulunmamakta. kalsın belki işlem yaparım diye açmıştım. 1-2 haftadır sürekli şu adresten giriş yapılıyor tarzında mail geliyor .

Gelen Maillerden Bir Kaçı Aşagıdaki gibi

Dear [email protected],

Login Time: 07/26/2017 21:22
IP Address: 5.101.222.67

Best regards,
Bittrex Team

Bittrex Login

Dear [email protected],

Login Time: 07/14/2017 13:10
IP Address: 185.101.69.90

Best regards,
Bittrex Team

Mozilla Tarayıcım Var. Ancak Güvenlik Gerekcesiyle Hiçbirşekilde Cok Acil Olmadıkca Bilgisayar Üzerinden Borsalara Giriş Yapmam. İlginc Bi Şekilde Burda Girişler Görünüyor :)

bittrex giriş yaptığında mail yollamıyor bana.

sahtekarlar olmasın link verip girin diyebilir başka siteye.

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 01 Ağustos 2017, 17:57:03

girişta mail onayı gerekmiyor bittrexte

poloda yeni geldi mail olayı karıştırdınız mı acaba

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 01 Ağustos 2017, 21:27:03
bittrex giriş yaptığında mail yollamıyor bana.

sahtekarlar olmasın link verip girin diyebilir başka siteye.

girişta mail onayı gerekmiyor bittrexte

poloda yeni geldi mail olayı karıştırdınız mı acaba

Ben saat 7-8 gibi girdim geldi mail . bana geliyor mail . o nasıl oluyor bilmiorum . gelen 3 mailinde göndericisi

Bittrex Mailer <[email protected]>