Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

semercan

Alıntı yapılan: Tg382016 - 30 Mart 2017, 20:37:01
3.YATIRIM TAVSİYESİ SONUÇ

Alım : 2.85 Adet XBC -- 
Alış Tane Fiyat : 0.0232 btc
Toplam : 0.063 btc

Satış Tane Fiyat : 0.048 btc
Toplam : 0.1368 btc

Kar : 0.07 BTC , Kar ORANI : %110

Bol kazançlar :)

@Tg382016 tebrikler. şu an için ltc alımı önerirmiydiniz ?

Tg382016

Alıntı yapılan: semercan - 30 Mart 2017, 21:24:24
@Tg382016 tebrikler. şu an için ltc alımı önerirmiydiniz ?

Litecoin bu aralar çok dengesiz hocam :)  açıkçası riskli olarak görüyorum ben olsam girmezdim ama karar sizin tabiki.

semercan

Alıntı yapılan: Tg382016 - 30 Mart 2017, 21:33:44
Litecoin bu aralar çok dengesiz hocam :)  açıkçası riskli olarak görüyorum ben olsam girmezdim ama karar sizin tabiki.

ya sorma biraz vardı sattım geçenlerde bugün patlamış. bu ltc ve ripple bir zaman iyi bir fırlayacak gibi sezimliyorum ama bu zaman şimdilerdemi onu kestiremiyorum :) hele şu ripple aniden 0,1 doları görürse hiç şaşırmam.

heroici

Tg382016

Alıntı yapılan: semercan - 30 Mart 2017, 21:44:36
ya sorma biraz vardı sattım geçenlerde bugün patlamış. bu ltc ve ripple bir zaman iyi bir fırlayacak gibi sezimliyorum ama bu zaman şimdilerdemi onu kestiremiyorum :) hele şu ripple aniden 0,1 doları görürse hiç şaşırmam.

ripple için 600 btc lik bir alım duvarı var.
bu duvar coinin fiyat değişimini yavaşlatmak için kasıtlı yapılmış belli ,  alım duvarı eninde sonunda eriyecek ve dediğiniz gibi coin fırlayacak.

buy orders kısmı
300 btc ye kadar düşerse almanızı öneririm.

Alıntı yapılan: heroici - 30 Mart 2017, 21:54:00
Denemek için 115 bela aldım, ne olacak hiçbir fikrim yok :D

Bela ya uzun dönem bir yatırım aracı diyebiliriz.
Bu coinle ilgili bi kaç deneyimim oldu burayada yazdım zaten , bela kaybettirmez merak etmeyin 10 k yı geçecek

heroici

Alıntı yapılan: Tg382016 - 30 Mart 2017, 21:56:00
bu duvar coinin fiyat değişimini yavaşlatmak için kasıtlı yapılmış belli ,  alım duvarı eninde sonunda eriyecek ve dediğiniz gibi coin fırlayacak.

buy orders kısmı

Bu coinle ilgili bi kaç deneyimim oldu burayada yazdım zaten , bela kaybettirmez merak etmeyin 10 k yı geçecek

Neden buy order'ın 300lere düşmesini bekliyoruz, şu an 620'lerde şuan versek acaba biz alana kadar zaten yükselmiş mi olur ?

semercan

Alıntı yapılan: Tg382016 - 30 Mart 2017, 21:56:00

buy orders kısmı

anladım çok saol. aslında uzun vade düşünüyorum ama insanoğlu işte al sat yapacam diye oraya bağlayamıyoruz :D halbuki durdurabilsem orda muhakkak karla satılıyor. bir kaç coin var bu şekilde kazandıracak. bakalım şu hardfork muhabbeti bir sona erseydi yatırıp beklemek daha rahat olacak. ama önerilerinizi değerlendircem. Bol kazançlar :)

celalibo

stop ile limit'e aynı değeri mi yazıyosunuz?
şu order açma olayını bi anlıyamadım :)

ibt1903

Bu altcoinleri nerden nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz ? Tamda bu sıralar günlük al sat yaparak kazanmayı düşünüyordum bu konu çok iyi oldu :)
İnternetten araştırdım shapeshift adında bir site buldum ancak orada bütün altcoinler yoktu
Hocam yardımcı olabilir misiniz @Tg382016

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kazims

Alıntı yapılan: ibt1903 - 01 Nisan 2017, 19:45:45
Bu altcoinleri nerden nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz ? Tamda bu sıralar günlük al sat yaparak kazanmayı düşünüyordum bu konu çok iyi oldu :)
İnternetten araştırdım shapeshift adında bir site buldum ancak orada bütün altcoinler yoktu
Hocam yardımcı olabilir misiniz @Tg382016

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/c-cex-bitcoin-ve-altcoin-takas-sistemi/msg491289/#new

buradaki konu yardımcı olabilir.