Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

XBC yine uçtu, %50 kazandım ama satışta acele etmesem %100 leri aşacakmış şuan 0.047 de

nebu

Poloniex'ten al-sat işleminin nasıl yapılacağını bile çözemedim daha :D Detaylı bir anlatım olsa benim gibi ehtiyarlar için (eht)

Tg382016

POLOİNEXTEN AL SAT İŞLEMİ NASIL YAPILIR ?

1-)  Öncelikle poloya kayıt olduktan sonra
Balancese gelip deposit withdraw a tıklayıp btc depositi seçiyoruz ve bitcoin yatırıyoruz.

Sonra ;
https://poloniex.com/exchange linkinden coinlerin olduğu ekrana geliyoruz.

2-) 

Sağ da market kısmında tüm coinlerin listesi var.

BTC yi seçtiğimizde o coinlerin btc kurundan fiyatları listeleniyor.
Filter yazan boşluğa istediğimiz koini kısaltılısını yazarak listeyle uğraşmadan bulabiliriz.

Listedeki terimler

Price : Coinin değeri , 1 adetinin nekadar olduğu.
Volume :  Coinin hacmi , o koinle ilgili yapılan işlemlerin büyüklüğü
Change :  Coinin 24 Saat içerisinde tane fiyatının yüzde olarak artışı azalışı , kırmızı renk azalış yeşil artış.
Name : İsmi :)

3-) Listeden al sat yapmak istediğimiz coini seçiyoruz örn ben belacoini seçeyim.

Gördüğünüz grafik o coinin fiyatının zamana bağlı olarak artışını azalışını gösteriyor.
Şimdi bu coini almak için;

Sol alttaki BUY BELA bölümünden

Price kısmına o coinin tanesini almak istediğimiz fiyatı yazıyoruz, yani coinin o anki kendi fiyatından farklı bir değer yazabilirsiniz.
Amount kısmına o coinden kaç tane almak istediğiniz.
Total kısmından nekadar btc ödemeniz gerektiği yazıyor ve buy a tıklayarak teklifinizi vermiş oluyorsunuz.

Eğer almak istediğiniz fiyattan satış yapan bir satıcı varsa anlık olarak coini almış oluyorsunuz.

Satarkende tamamen aynı mevzu yalnız busefer SELL BELA kısmını kullanıyorsunuz, fiyat ve adeti yazıp SELL tıklıyorsunuz.
Satacağınız fiyattan almak isteyen alıcı varsa anlık olarak satmış olursunuz.

Mucahid

smbllr424

aylar yıllar önce  :m

paidverts sitesini kullanırken mytrafficvaluede sitenin hisselerini al-sat yapardım ordan biliyorum, bilmeyenler için güzel anlatım olmuş 

teşekkürler  :y

Tg382016

Alıntı yapılan: Mucahid - 05 Nisan 2017, 13:23:46
Teşekkürler @Tg382016 :)

@nebu

Alıntı yapılan: smbllr424 - 05 Nisan 2017, 13:38:06
aylar yıllar önce  :m

paidverts sitesini kullanırken mytrafficvaluede sitenin hisselerini al-sat yapardım ordan biliyorum, bilmeyenler için güzel anlatım olmuş 

teşekkürler  :y

Rica ederim inş bu forumdaki herkez bu konuyu görür de hyip hırsızlarına para yatırmadan hyipden bile daha fazla kazanabileceğini anlar.

smbllr424

@Tg382016

DCR de hala yukseliş bekliyormusunuz,
şuan 0.0082 lerde alım önerirmisiniz

XBC den aldıgımla girme niyetim var

Tg382016

Alıntı yapılan: smbllr424 - 05 Nisan 2017, 14:21:51
@Tg382016

DCR de hala yukseliş bekliyormusunuz,
şuan 0.0082 lerde alım önerirmisiniz

XBC den aldıgımla girme niyetim var

Kesinlikle bekliyorum 3 gündür durağan eninde sonunda yükselicek.

nebu

@Tg382016 teşekkürler :y Çok güzel bir anlatım olmuş. Bu güzel anlatıma rağmen inanır mısın site halen karışık geliyor :) Kendi başımıza iş yapalım derken 0.002 BTC 0.0002 BTC'ye indi -ki nasıl olduğunu halen çözebilmiş değilim :g Küçük miktarlarla işi öğrenip hiç olmazsa birkaç yüz USD'lik işlem yapma gibi bir niyetim var ama herhalde biraz daha ısınma lazım siteye ve sisteme. Payza'dan BTC olarak buraya çekim yapabiliyor muyuz acaba ???

Tg382016

Alıntı yapılan: nebu - 05 Nisan 2017, 17:15:02
@Tg382016 teşekkürler :y Çok güzel bir anlatım olmuş. Bu güzel anlatıma rağmen inanır mısın site halen karışık geliyor :) Kendi başımıza iş yapalım derken 0.002 BTC 0.0002 BTC'ye indi -ki nasıl olduğunu halen çözebilmiş değilim :g Küçük miktarlarla işi öğrenip hiç olmazsa birkaç yüz USD'lik işlem yapma gibi bir niyetim var ama herhalde biraz daha ısınma lazım siteye ve sisteme. Payza'dan BTC olarak buraya çekim yapabiliyor muyuz acaba ???

Payza kullanmadım ama btc transferi yapılabiliyorsa payzada olur tabiki.
Site ile ilgili eminim işlem yaptıkça siteyi kullandıkça aslında nekadar basit olduğunu farkedeceksiniz.Takıldığınız noktaları bana çekinmeden sorun lütfen burası yardımlaşmak için var :)

0.002 btc ile yaptığınız işlemleri de ayrıca yazarsanız nerede hata yapmışsınız bulmuş oluruz.