Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tg382016

Alıntı yapılan: celalibo - 01 Nisan 2017, 11:10:34
stop ile limit'e aynı değeri mi yazıyosunuz?
şu order açma olayını bi anlıyamadım :)

Stop Limit olayı
Satış İçin ; Mesela bir x coinini 0.1 btc den 10 adet olarak satın aldınız , coin 0.2 oldu yani fiyatı arttı ilerisi için halen yükselebilir veya düşebilir
Mesela
Stop : 0.11
Limit  0.1
Amount : 100 adet x
Türkçesi eğer aldığım x coini 0.11 veya daha alt seviyeye düşerse hesabımdaki 100 adet x coinini 0.1 fiyattan satışa çıkart.

Yani stop ile limite ayni değeri girerseniz o coinin o anki satış fiyatına order açmış olursunuz, bazen boyle durumlarda alici olmayabiliyor.

ibt1903

Hocam durum nedir tavsiyelerinizi bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tg382016

Kusura bakmayın işler yoğun olduğu için bir kaç gündür tavsiye yazamıyordum.

4.Yatırım Tavsiyesi

03.04.2017 16.00
DCR coin daha önceleri 0.012 leri görmüş bir coin ve şuaralar piyasa hacminden dolayı fiyatı düştü
anlık fiyatı 0.0085 şuanda.Bence önümüzdeki saatlerde yükselişe geçicek bukadar durgunluk yeter :)

0.0080 - 0.0090 bandında alım yapılabilir.

Bol kazançlar

Turkhack05

Sevgili hocam plonoiexte alim satim stop limit ve diger bolumleri detayli anlatirmisiniz

Tg382016

Alıntı yapılan: Turkhack05 - 04 Nisan 2017, 15:38:08
Sevgili hocam plonoiexte alim satim stop limit ve diger bolumleri detayli anlatirmisiniz

@kazims modun attigi linkte stop limitle ilgili bilgi verdim.

Buy :
Price kısmindan coinin tanesini almak istediginiz fiyat.
Amount kismindan  o coinden kac adet almak istediginiz.
Total bölumunde ise kesintiler dahil toplam nekadar ödemeniz gerektigi.

Sell kısmi icinde tamamen ayni , ordanda satıs emri veriyorsunuz.

4.Yatirim Tavsiyesi İle İlgili

Dcr çok calkantili gidiyor 0.0097 yi gördu ve suan tekrar düstü , telasa kapilmayin biraz bekleyin cok iyi bir yukselis bekliyorum.

haluk

ibt1903

Hocam bu yazdığınız 0,0097 değeri btc cinsinden sanırım öyle mi? Çünkü dcr coin şu anda 9 dolar civarında aynı şeye tekabül ediyor anladığım kadarıyla.
Affınıza sığınarak bir sorum daha olacak. Ne kadarlık bir alım tavsiye edersiniz şu an için ben 100 dolarlık kadar almayı düşünüyorum az mı sizce bu miktar (Kesintiler ne civarda tam bilmiyorum o yüzden 100 dolar kurtarır mı kâr sağlar mı bilemiyorum)

Tg382016

Alıntı yapılan: ibt1903 - 04 Nisan 2017, 23:26:22
Hocam bu yazdığınız 0,0097 değeri btc cinsinden sanırım öyle mi? Çünkü dcr coin şu anda 9 dolar civarında aynı şeye tekabül ediyor anladığım kadarıyla.
Affınıza sığınarak bir sorum daha olacak. Ne kadarlık bir alım tavsiye edersiniz şu an için ben 100 dolarlık kadar almayı düşünüyorum az mı sizce bu miktar (Kesintiler ne civarda tam bilmiyorum o yüzden 100 dolar kurtarır mı kâr sağlar mı bilemiyorum)

Merhabalar
Dediginiz gibi 9 dolar aşağı yukarı preev.com kurundan hesaplayabilirsiniz.
Burada kâr tamamen sizin coine yaptığınız yatırım ile doğru orantılıdır fakat kâr yüzdeniz yatırımınız nekadar olursa olsun değişmez.
X coininden 10 tane alirsin coinin fiyati %20 değerlenirse toplam kar yüzden %20
1 tane alırsın kar yüzden yine %20

Burada nekadar fazla yatirim yaparsan alacağın %20 lik kar miktarı tabikide artar.
100 dolar ile girerseniz 120 dolar olarak geri dönmüş olur size 10 dolarlık alirsan 12 dolar olarak döner.( btc olarak)
Kesintileri çok fazla kafaniza takmayın poloinex te alış ve satış da %0.25 alış ta %0.25 olmak üzere toplam %0.50 kesinti olur ve 10 dolar yatırımınızda coini alırken 0.05 $ kesinti olur (haliyle btc olarak) . Satarkende ayni mesele

İstediğiniz miktarla girebilirsiniz bu işe kurtarır kurtarmaz olayı yok yani.Riskli coinlere girerken elinizdeki tüm btc ile girmemenizi öneririm fiyatı çok düşerse çok zarar edeceğiniz için, ben riskli tavsiye verirken belirtiyorum zaten riskli diye.
Onun dışında diğer tavsiyelere şahsen ben elimdeki tüm btc ile giriyorum.