Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: Tg382016 - 05 Nisan 2017, 17:21:07
Payza kullanmadım ama btc transferi yapılabiliyorsa payzada olur tabiki.
Site ile ilgili eminim işlem yaptıkça siteyi kullandıkça aslında nekadar basit olduğunu farkedeceksiniz.Takıldığınız noktaları bana çekinmeden sorun lütfen burası yardımlaşmak için var :)

0.002 btc ile yaptığınız işlemleri de ayrıca yazarsanız nerede hata yapmışsınız bulmuş oluruz.

Biraz karıştırınca buldum da anlatması uzun sürer :) 0.002 BTC ile DCR aldım. Miktar küçük olduğu için zarar etse de önemli değil. Isınma turları bunlar :) Borsacı olacağız bu saatten sonra iyi mi :D Takıldığım yerde size danışacağız artık. Satın alınacak coinler konusunda tüyolarınızı bekliyoruz ;)

Edit: Birkaç dakika içinde kara geçtik, iyi mi :g

Tg382016

Alıntı yapılan: nebu - 05 Nisan 2017, 18:06:23
Biraz karıştırınca buldum da anlatması uzun sürer :) 0.002 BTC ile DCR aldım. Miktar küçük olduğu için zarar etse de önemli değil. Isınma turları bunlar :) Borsacı olacağız bu saatten sonra iyi mi :D Takıldığım yerde size danışacağız artık. Satın alınacak coinler konusunda tüyolarınızı bekliyoruz ;)

Edit: Birkaç dakika içinde kara geçtik, iyi mi :g

Yarin çok iyi bir artış bekliyorum dcr de , diğer coinler bugün tavan fiyat yaptı dcr ise düştü.200 btclik alım hacmi var güzel kazanç saglattiracak bize.

semercan

Alıntı yapılan: Tg382016 - 05 Nisan 2017, 18:25:05
Yarin çok iyi bir artış bekliyorum dcr de , diğer coinler bugün tavan fiyat yaptı dcr ise düştü.200 btclik alım hacmi var güzel kazanç saglattiracak bize.

6.3 dcr alındı. umarım beklendiği gibi yükselir :)

kazims

bakalım 0.5 btc attım poloniex e

tavsiyeleri bende bekliyorum.

semercan

@Tg382016 dcr 907k yı gördü şu an satış için önerdiğiniz aralık nedir?

kazims

huntercoin alayım dedim 4000 den almadım şimdi oldu 5200

dcr %12 prim yaptı bu arada

smbllr424

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 06 Nisan 2017, 00:02:44
@kazims modum,

dogeleri naptınız  :m

dün 50 satoshiyi gecmişti fiyatı

Allah rahmet etsin 49 dan verdim %70

%30 da 41 den

şimdi doge aıyom ucuza varmı bildiğin 20 olur 21 olur  -:)) :DD

ibt1903

Alıntı yapılan: Tg382016 - 05 Nisan 2017, 09:06:49
Merhabalar
Dediginiz gibi 9 dolar aşağı yukarı preev.com kurundan hesaplayabilirsiniz.
Burada kâr tamamen sizin coine yaptığınız yatırım ile doğru orantılıdır fakat kâr yüzdeniz yatırımınız nekadar olursa olsun değişmez.
X coininden 10 tane alirsin coinin fiyati %20 değerlenirse toplam kar yüzden %20
1 tane alırsın kar yüzden yine %20

Burada nekadar fazla yatirim yaparsan alacağın %20 lik kar miktarı tabikide artar.
100 dolar ile girerseniz 120 dolar olarak geri dönmüş olur size 10 dolarlık alirsan 12 dolar olarak döner.( btc olarak)
Kesintileri çok fazla kafaniza takmayın poloinex te alış ve satış da %0.25 alış ta %0.25 olmak üzere toplam %0.50 kesinti olur ve 10 dolar yatırımınızda coini alırken 0.05 $ kesinti olur (haliyle btc olarak) . Satarkende ayni mesele

İstediğiniz miktarla girebilirsiniz bu işe kurtarır kurtarmaz olayı yok yani.Riskli coinlere girerken elinizdeki tüm btc ile girmemenizi öneririm fiyatı çok düşerse çok zarar edeceğiniz için, ben riskli tavsiye verirken belirtiyorum zaten riskli diye.
Onun dışında diğer tavsiyelere şahsen ben elimdeki tüm btc ile giriyorum.
Bu kadar sabırlı,ayrıntılı ve içtenlikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tg382016

Dünde söyledim 6 nisan dcrnin çıkış günü bence bugün sürekli takip edelim 0.01 görmesini bekliyorum.
Olaki düşündüğümüz gibi olmazsa gün sonu 0.0087 0.0088 den satarız benimde içerde 0.180 btc kadar yatırımım var lütfen sabırlı olalım bu işte sabreden kazanır. :)