Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

7-8 yıl önce dünyada yapılan, ülkelerdeki yolsuzluk araştırmasında türkiye dereceye girerek yolsuzlukta dünya 3. olmuştu :X

manjimurai

Alıntı yapılan: UnderWorld - 07 Şubat 2018, 16:45:03
yerli birşeye güvenim yok açıkcası daha dün haberlerde okudum türk borsasında çalısan adam patronunu dolandırıyor ifadesindede patrona şaka yaptım diyor :D şuan ceza evinde yatıyor

http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bitcoin-sirketini-dolandirdi-patrona-saka-yaptim-dedi-2208347/

hangi borsa oldugunu bulamadım bi türlü ^^
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

4acapital

[spoiler][/spoiler]

Türkiyenin ilk (Kendi borsası olan) Dijital parayı üretten 4a capital firmasının Adana Anemon otelde 18 şubat 2017 tarihinde lansmanına davetlisiniz..

İsterseniz padorex.com dan BİREYSEL şekilde sahip olabileceginiz 4acoinlerinizi ileriye dönük yatırım amacı olarak kullanabilirsiniz.

İsteyen satın aldıgı 4a coinlerini 4acapital firmasına yatırarak hem ileriye dönük yatırımın da daha fazla coin elde etme şansı, hemde network kapısı açılma imkanına kavuşmuş oluyor.

Kendi blokchain teknolojisine sahip coinimizin gelecek vizyonunuda firma sahibi sayın Muzaffer Toromantekin den kendi yazısından duyun isterim :)

Padorex ten bireysel olarak coini alıp network sistemine girmek istiyenler iletişime geçebilirler.. 250 coinden yatırım paketlerimiz başlıyor.

Fazla birşey yapmadık Türkiye'nin ilk dijital parasını tasarladık yetmedi piyasasını oluşturduk o da yetmedi bir hafta da değerinin %10 artmasını sağladık.

Ama biliyoruz ki henüz hiçbirşey yapmadık. Biz bir vizyonun peşindeyiz. Yaptıklarımızdan çok yapacaklarımıza odaklanmak zorundayız. Çünkü yaptıklarımız ortadadır ama yapacaklarımız kim olacağımızı belirleyecek. Projemizin aşamaları ;

1- % 100 yerli 4aCoin yazılımı & Blockchain yazılımı -- 4ablock.info
2- Alım-Satımının yapılacağı borsamız -- padorex.com
3- Local cüzdan çalışmaları

haluk

UnderWorld

Alıntı yapılan: haluk - 07 Şubat 2018, 18:56:28
"5 YIL İÇİNDE TRİLYONLARCA DOLARLIK DEĞERE ULAŞABİLİR"

https://www.sondakika.com/haber/haber-bitcoin-8-bin-dolari-da-asti-10539346/

Dünkü toplantıda amerikalılar 2020 yılında 20trilyon$ olabilir demişlerdi marketcap. Bu sene 10trilyon$ olsada aksiyon filmin alasını izlesek :)

kazims

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 07 Şubat 2018, 22:54:39
@kazims

güzel olmuş

btc dün dediğim gibi 7400$ atladı 8400$ direnç dedim

8410$ döndü bugün

atlayamadı yüksek atlamayı

yapıştı yere

bakalım tekrar deneyebilir.

aşağıda 7700$ denenebilir bir sıçrama için tekrar

kazims

Alıntı yapılan: 4acapital - 07 Şubat 2018, 17:44:22
[spoiler][/spoiler]

Türkiyenin ilk (Kendi borsası olan) Dijital parayı üretten 4a capital firmasının Adana Anemon otelde 18 şubat 2017 tarihinde lansmanına davetlisiniz..

İsterseniz padorex.com dan BİREYSEL şekilde sahip olabileceginiz 4acoinlerinizi ileriye dönük yatırım amacı olarak kullanabilirsiniz.

İsteyen satın aldıgı 4a coinlerini 4acapital firmasına yatırarak hem ileriye dönük yatırımın da daha fazla coin elde etme şansı, hemde network kapısı açılma imkanına kavuşmuş oluyor.

Kendi blokchain teknolojisine sahip coinimizin gelecek vizyonunuda firma sahibi sayın Muzaffer Toromantekin den kendi yazısından duyun isterim :)

Padorex ten bireysel olarak coini alıp network sistemine girmek istiyenler iletişime geçebilirler.. 250 coinden yatırım paketlerimiz başlıyor.

Fazla birşey yapmadık Türkiye'nin ilk dijital parasını tasarladık yetmedi piyasasını oluşturduk o da yetmedi bir hafta da değerinin %10 artmasını sağladık.

Ama biliyoruz ki henüz hiçbirşey yapmadık. Biz bir vizyonun peşindeyiz. Yaptıklarımızdan çok yapacaklarımıza odaklanmak zorundayız. Çünkü yaptıklarımız ortadadır ama yapacaklarımız kim olacağımızı belirleyecek. Projemizin aşamaları ;

1- % 100 yerli 4aCoin yazılımı & Blockchain yazılımı -- 4ablock.info
2- Alım-Satımının yapılacağı borsamız -- padorex.com
3- Local cüzdan çalışmaları