Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

oyunda var olan eşyaları, silahları vs satabiliyorsunuz sanırsam..

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 15 Ekim 2012, 19:58:22
3. ödemem de geldi :) (109.64 euro)... Online oyunlarda, bu tarz ıvır zıvır şeylere para harcayan zihniyeti hiçbir zaman anlayamayacak olsam da hiçbir şikayetim yok bu konuda :))
Seviyorum seni blizzard :)

Ödemen hayırlı olsun Bilge :)

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ekim 2012, 03:15:40
Oyunda para kazanmak için, tam olarak ne yapmak gerektiğini anlayamadım açıkçası...

Oyunda aşağı yukarı her MMO'da olan Auction House/Hall'un yanı sıra bir de Real Money Auction Hall var hocam gerçek parayla item alınıp satılabiliyor. İnsanlar bol bol yaratık kesip güzel itemlar düşürmeye çalışıyorlar düştüğünde de burada satıyorlar :)

abcb

regortaz

Guest pass gerekmiyormuş artık başlayabilmek için, kayıt olanlara ücretsiz doğrudan :) İndiriyorum şimdi yarın oynamaya başlarım muhtemelen. Sıkıcı bir oynanışı yoksa (forumlarda vs. yerden yere vurulmuş genelde oynanış ve eğlence faktörleri) devam ederim.

bilge8408

Alıntı yapılan: regortaz - 16 Ekim 2012, 20:48:24
Guest pass gerekmiyormuş artık başlayabilmek için, kayıt olanlara ücretsiz doğrudan :) İndiriyorum şimdi yarın oynamaya başlarım muhtemelen. Sıkıcı bir oynanışı yoksa (forumlarda vs. yerden yere vurulmuş genelde oynanış ve eğlence faktörleri) devam ederim.

Sıkıcılığı, güzel eşya düşürme oranınızın son derece düşük olması. Ayrıca AH'yi kullanmazsanız, bir müddet sonra oyun manasız bir şekilde zorlaşıyor. Yani kendi bulduklarınız yetmediği için gold ah'den mecbur eşya alıyorsunuz. Reel ah olmasa gerçekten ben de uğraşmazdım..

Metilli

Vallahi tebrik ederim bilge hocam :D
Bende zamanında talisman online diye bi oyun oynadım yaklaşık 250 300 dolar yatırdım. Ancak hesabı anca 50 euroya satabildim bırakınca :(
Ama şuda bi gerçek 1 yıl boyunca acayip eğlendim :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: Metilli - 17 Ekim 2012, 11:26:36

Ama şuda bi gerçek 1 yıl boyunca acayip eğlendim :D

hocam önemli olanda bu değil mi zaten, oyun oynuyoruz adı üstünde :) para kazandırmasada olur :)

regortaz

Oynanabilir olacak şekilde indirilmesi bitti Diablo 3'ün, başladım oynamaya :) Bir kaç görev yaptım oynanışı herhangi bir hack'n slash'den farklı değil ama biraz fazla yavan geldi açıkçası. Mesela level atladığınızda statları oyunun kendisi otomatik olarak yükseltiyor, size kalan sadece bir iki yeni skill açmak. Inventory çok çabuk doluyor daha oyunun başında olmama rağmen ki böyle bir oyunda inventory oyunun en önemli kısımlarından biri, Torchlight 2'de inventory dolduğu zaman pet'inizi town'a gönderip fazlalık itemları sattırabiliyorsunuz, belki D3'de de ilerleyen zamanlarda buna benzer böyle bir kolaylık vardır oynadığım kısımda yoktu.

Ama şimdilik 100 lira verilecek bir oyun gibi durmuyor hele Steam'in indirim dönemlerinde 10-20$ arasında maksimum 6 aylık oyunlar alınabildiğini düşününce :g Ayırabileceğim fazlalık param olursa devam ederim yoksa bir yerden indirimli buluncaya kadar askıda kalacak :)

regortaz

Ücretsiz kısmını bitirdim sonunda Diablo 3'ün, izlenimlerimi bu konuya yazdım isteyenler okuyabilir :)

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/diablo-3-sonunda-cikti/