AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: gelirkapimda - 19 Şubat 2017, 00:44:39
Refinizle ile şimdi 150$ yatırdım ınsallh uzun soluklu bir sistem olur

Öncelikle teşekkür ederim (spk),
Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim,
Sitenin daha uzun süre gideceğini düşünüyorum, siteye rağbet ve yatırım her geçen güç artıyor, ilk günler bende terettüt ediyordum yatırım arttırmakta, fakat Şu anda yazışma ve yatırımları gördükçe daha rahat yatırım yapıyorum, 3 pakette 7 ci yatırımım içerde şu anda, biraz dönüş olsun bir yatırım daha düşünüyorum, inşallah uzun bir süre kazanmaya devam edeceğiz.

polat33

Arkadaşlar pazar gününe özel bonus veriliyor, bonuslar yapacağınız ödeme ve plana göre alttaki oranlardadır .

+2.22% birinci plan için

+7.77% ikinci Plan için

+3.33% üçüncü plan için

Ayrıntılı bilgi alttaki linktedir
https://agrarian-benefit.com/show/23/sunday-bonus-from-the-company-agrarian-benefit-ltd

Merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarız

polat33

Pazar günü bonusunu almak için zaman kısalıyor, yatırımcı arkadaşlar acele ederse sevinirim.  (spk)

c1a2n3

Size özel mesaj atamadim ulasirsaniz telefon numarami vericektim.

polat33

Alıntı yapılan: c1a2n3 - 20 Şubat 2017, 00:07:16
Size özel mesaj atamadim ulasirsaniz telefon numarami vericektim.

hocam ileti sayınız 5 olursa özelden yazabiliyorsunuz, ben size kendiminkini yazıyorum.

polat33

tal1p

kardeşim refinle üye oldum. Payeere ile yükleme yapacam ama payeere yeni kart tanımladığım için onay istesi max 24 saatmiş onaylaması. yarın ilk yatırımı yaparım herhalde hangi pakei öneriyorsun ona göre girelim

polat33

Alıntı yapılan: tal1p - 21 Şubat 2017, 12:36:21
kardeşim refinle üye oldum. Payeere ile yükleme yapacam ama payeere yeni kart tanımladığım için onay istesi max 24 saatmiş onaylaması. yarın ilk yatırımı yaparım herhalde hangi pakei öneriyorsun ona göre girelim

Öncelikle hayırlı olsun (spk)
Hocam paketler tamamen sizin ticari olarak nasıl bir yol izleyeceğiniz ile alakalı aslında, yani kısa dönemde para elimde olsun derseniz 5 günlük paket ile %9 paranızı alırsınız, bu en kısa kazanç getirendir, ilgilenirim derseniz ayda 6 defa yatırabilirsin ve her defasında %109 alırsın buda %154 kar getirir, 2 ci olan aket günde %5 verir ve ayda %150 verir yani paranız ve karınızı 30 a böler öder, örnek 100 dolara günlük 5 dolar verir. 3 cü paket ise 15 günlük ve 5 günde bir ödeme yapan %30 olan paket, her 5 günde bir %10 kar ile ödeme yapar, yani 100 dolar yatırdıysanız 5 günde bir 33.33 dolar alırsınız.
burada en karlı paket 3 oluyor , en sağlamcı paket 1 ve uğraşmadan günlük çekim veren 3 nolu paket oluyor.
seçim sizin.   ;)

polat33

Whatsapp grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar telefon numarası bırakabilirler. (spk)