AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

polat33

Konumuz günün şartlarına uygun şekilde yeniden düzenlenmiştir.

rowling

şuan için çok iyi ilerleyen bir yatırım plan arkadaşlar demiş olayım xabodan kayanlar buraya geldi

polat33

Alıntı yapılan: turfullu - 25 Şubat 2017, 02:10:52
yakşamlar beni de whaspa eklermisiniz bende burdan tıklayıp üyelik yaptım heralde doğru yapmışımdır bitcoin üsütünden 30 dolar lık yaptım ama hangi yatırım paketini seçtim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 05xx xxx xxxxx numaram

Öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim  (spk)
Hocam Sizin ekliyorum fakat üstteki mesajınızdan  numaranızı  silin lütfen, cep numaralarını sadece özelden verin, ulu orta yazmayın, kendini bilip bilmeyenler bir çok amaç için kullanmak üzere alabilirler, veya kendilerinde ref yapmaya çalışmak için arayip rahatsız edebilirler.

sedtere

BTC gönderdim 2 gün oldu hala 1 tane onay almadı sinir oldum.

strenergy

Alıntı yapılan: polat33 - 25 Şubat 2017, 03:07:03
Öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim  (spk)
Hocam Sizin ekliyorum fakat üstteki mesajınızdan  numaranızı  silin lütfen, cep numaralarını sadece özelden verin, ulu orta yazmayın, kendini bilip bilmeyenler bir çok amaç için kullanmak üzere alabilirler, veya kendilerinde ref yapmaya çalışmak için arayip rahatsız edebilirler.

İletişim bilgileri konusunda güzel cevap . Eline sağlık @polat33 :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

polat33

Arkadaşlar alttaki yazılar normalde ödeme  kanıtları kısmında geçen yazışmadır, buraya kopyalama nedenim whatsapda da belirtiğim gibi, konumuza ödeme kanıtı koymayan ve yazmayan arkadaşların eksikliğinin dışardan nasıl algılandığını göstermek içindir.
Özellikle refim olan arkadaşların arada bir konuya uğramasını rica ediyorum, hergün bir kişi uğrasa buraya ve kanıt koysa, an itibarı ile refim olan 61 kişi den 61 gün ben hariç herkes paylaşım yapmış olur.

Alıntı yapılan: kubizeh - 25 Şubat 2017, 16:57:36
Bu ne ya. polat33 den başka ilgilenen yok galiba bu sistemle. Bu durum bile hiç güven vermedi bana.  tek kişinin büyük bir telaşla (öyle algılanıyor bence) sürekli ödeme kanıtı paylaşması gerçekten güven zedeleyici.

Sağol ben almayayım.

Telaş yok hocam, konumuz fazla değilsede sitemiz son derece kazançlı ve aktif bir şekilde gidiyor, herşey yolunda çok şükür ve güven konusunda şimdilik son derece rahat olabilirsiniz, hatta şayet dilerseniz özelden telefonunuzu verin sizi whatsap grubumuza alayım, göreceksinizki millet orada, ve hep ordan yazışıyor, ve normalde burdan edindiğinizden daha aktif durumdayız, foruma yazın diye rica etmeme rağmen herkes nedense bu konuda sanırım kolay geldiğinden, telefondan, whatsapp dan yana tercihini yapıyor, dolayısıyla en azından burada konuyu aktif tutmak için, sizinde dediğiniz gibi iş başa düşüyor  ;)

tuhaf

bu hyipler yarın ne yaparlar garantisi yok ama 3 arkadaş yatırımımız var sorunsuz 13 gündür ödemelerimizi anlık alıyoruz günlük karımız yatar yatmaz mail bile atıyor gel çek dercesine.. konuya faydam olsun :)

polat33

Alıntı yapılan: tuhaf - 26 Şubat 2017, 00:14:43
bu hyipler yarın ne yaparlar garantisi yok ama 3 arkadaş yatırımımız var sorunsuz 13 gündür ödemelerimizi anlık alıyoruz günlük karımız yatar yatmaz mail bile atıyor gel çek dercesine.. konuya faydam olsun :)

Teşekkürler.