AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahimcakic

polat33

Scama düşmemiş bir site için Scam ithamında bulunmanıza şaşırdım, benim grubumda herkes alıyor ?
Telegramda alamayanların özelikle multi account açanlar olduğu gösterildi, admin tek tek şikayet yazanların ip çakışmalarını gösterdi, bir diğer olay ise btc ödemeleri bu günlerde bir çok sistemde gecikiyor, buna telaşlanmayın bence, derdimiz sistemi övmek değil fakat az önce yine bir arkadaşımız çekim talebinde bulundu, ve parası geldi (btc) ?
dün param gelmedi diyenlerinkide bugün sorduğumda gelmişti, evet ara ara gecikmeler oluyor fakat bunu direk yandık bittik şeklinde scam diye sunmak yanlış bence, bekleyip görelim, gün bize neler gösterecek.
whatsapp grubumda sadece 1 kişide gecikme var bugün.

ibrahimcakic

Bizim grup 20kişi hiç birimiz ödeme alamadık bugün maillerinizi cevap gelmedi beklemedeyiz

sedtere

Ben şahsen ödeme yapsa bile bu saatten sonra yatırım yapmam.Bu güne kadar ki tecrübem bana bunu gösterdi.

polat33

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 03 Mart 2017, 15:09:43
Bizim grup 20kişi hiç birimiz ödeme alamadık bugün maillerinizi cevap gelmedi beklemedeyiz

Ortada bir problem var arkadaşlar fakat işin ilginç yanı bu problem genel değilde belli kişilerde ortaya çıkıyor, şu ada benim grubda ki ortalama 100 kişiden bahsediyorum refim olan olmayalar dahil, sadece 1 kişininki pending de Sefa isimli bir arkadaş, yani başkada bugün özellikle herkese duyurdum ve sordum ödeme çekenlerin hepsi almış. ?
Arkadaşlar sözün özü herkes parasını çeksin ve yatırım yapmasın, şu anda neler oluyor bilmiyorum, buradan şikayet var adminin banladığı multi hesaplar var (kanıtlı), bendeki ekibde 0 sorun nerdeyse amma yinede havada pis kokular dolanıyor,
Dikkatli olalım.

Symylmn

ben öğlen ödeme aldım. niye hemen panik havası yaratılıp scam yazılır anlamam. tamam temkinli yaklaşalım denilir, insanlar uyarılır ama ödeme alan birçok kişi varken scam yazılması konuyu baltalamaktan başka bir işe yaramaz.

polat33

Alıntı yapılan: Symylmn - 03 Mart 2017, 16:04:06
ben öğlen ödeme aldım. niye hemen panik havası yaratılıp scam yazılır anlamam. tamam temkinli yaklaşalım denilir, insanlar uyarılır ama ödeme alan birçok kişi varken scam yazılması konuyu baltalamaktan başka bir işe yaramaz.

Bugün özellikle canlı şekilde resimli tek tek ödeme aldım herkese sundum değilmi whatsapda, ve herkese soruyorum sürekli, varmı grubumuzda en ufak sorunum var diyen , özelliklede bugün ?

Symylmn

Alıntı yapılan: polat33 - 03 Mart 2017, 16:07:11
Bugün özellikle canlı şekilde resimli tek tek ödeme aldım herkese sundum değilmi whatsapda, ve herkese soruyorum sürekli, varmı grubumuzda en ufak sorunum var diyen , özelliklede bugün ?
evet abi. gruptaki herkeste aldık sıkıntı yok dedi zaten. dediğiniz gibi de 1 kişi sadece sıkıntı yaşadı. alamayanlarında nedeni ni admin zaten kanıtlı olarak multi hesap olduğunu gösterdi ve bunuda whatsappta paylaştınız. belki bizim whatsapp grubundan alamayan kişinin de alt üyesinin multi hesabı vardır. sistem şuan için sorunsuz ödeme yapıyorken konunun baltalanmasına anlam veremiyorum. belki 1 saat sonra kapanacak sistem bunu kimse bilemez. ama devam eden sisteme scam demekte emeğe saygısızlıktır.

yasin 83

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 03 Mart 2017, 15:09:43

Beklemede kalan ödemenin ekran görüntüsünü buraya koyar mısın kardeşim? Eğer yanlış bilmiyorsam https://agrarian-benefit.com/operations şu adrese girince son yaptığın çekimlerin işlem özetlerinin yer alması gerekiyor. Buranın ekran görüntüsünü konuya eklersen  o görüntü üzerinden beklemeye alınan ödemeleri görmüş oluruz.  :y

@polat33  Sabri abi yanlış söylemedim umarım. Ödemelerin işlem geçmişine buradan bakılıyor değil mi?

polat33

Alıntı yapılan: yasin 83 - 03 Mart 2017, 16:59:13
Beklemede kalan ödemenin ekran görüntüsünü buraya koyar mısın kardeşim? Eğer yanlış bilmiyorsam https://agrarian-benefit.com/operations şu adrese girince son yaptığın çekimlerin işlem özetlerinin yer alması gerekiyor. Buranın ekran görüntüsünü konuya eklersen  o görüntü üzerinden beklemeye alınan ödemeleri görmüş oluruz.  :y

@polat33  Sabri abi yanlış söylemedim umarım. Ödemelerin işlem geçmişine buradan bakılıyor değil mi?

Evet yasin çekilen ödemeler ve durumları ordan görülüyor.