AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Arkadaşlar herkes istediği şeye inanmakta serbest, buradaki hiç bir konu sahibi açtığı konunun admini vs değil, sonuçta olumsuz bir hava içerisinde olumlu ve olası bir haber geldiğinde onu paylaşıyoruz, şu anda Agrarianda belliki kısmen sorunlar var, belki bu şekilde davranıp para çekiyorlardır bilmiyorum, bu kadar şikayet varsa sorun var demektir, fakat dediğim gibi bu belli kesimlere sorun olarak yansıyor, şu anda telegramda da bazıları alıyorum bazıları alamıyorum diye 2 ye ayrılmış durumda, site kendini yarına tam belli eder , bu arada kimse bir şey yatırmasın ve içeride para bırakmasınlar çekebildiklerini çeksinler.
Not:sumwex bende dün sabah erkenden yatırım yapmıştım, ben yatırım yaptıktan 3-4 saat sonra haberler çıktı, ve 1 gün bile alamadan yatırımım yandı, kimseyi suçlayamam.

gelirkapimda

Alıntı yapılan: gelirkapimda - 01 Mart 2017, 23:49:50
YArın ola hayrola.  Şu anda alamayan kişi sayısı 4 oldu. Bence bir uyarı yap polat33.  Yarına kadar beklesin insanlar hiç değilse yatırımı 1 günlüğüne askıya almalarını öner. Dahada bişey yazmam bu senin vicdanına kalmis
Ben bu uyarıyı 2 gun once yaptım ama konu sahibi  uyarıyı yerine aşağıdaki cevabi yazmıştı Umarim vicdanı rahattır. Bol kazanclar patron @polat33

Alıntı yapılan: polat33 - 02 Mart 2017, 00:04:28
Referanslarımdan hiç birisinden ne bir şikayet nede bir sorun geldi, herkes parasını tıkır tıkır alıyor.

polat33

Alıntı yapılan: gelirkapimda - 03 Mart 2017, 22:35:28
Ben bu uyarıyı 2 gun once yaptım ama konu sahibi  uyarıyı yerine aşağıdaki cevabi yazmıştı Umarim vicdanı rahattır. Bol kazanclar patron @polat33

verdiğim cevaplar ortada, ve cavabım aynı, fakat ben geneli ele alınca ve kendi ekibime bakınca farklı bir şey söyleyemem, fakat şikayet çokluğu itibarı ile bir sorun olduğu artık aşikar, ha düzelir düzelmez buna bir şey diyemeyiz, ayrıca ben söylemiştim etmiştim onlarıda geçelim bir zahmet, bende şu anda forumda ne kadar konu varsa dolanıp hepsine tek tek bu site patlayacak yazabilirm ve hepside eni sonu patlayacak, sonrada ben demiştim diyebilirim, Demiştim etmiştimden ziyade insanların yatırım yapmaması ve beklemesi için uyarıları yazdık zaten, amaçta budur.

yasin 83

Sabri abi özelden sana durumu ilettim. :y

ibrahimcakic

yasin83 buradaki insanların sana birşey söylememesini istiyorsan konu açıp sisteme girmesi için vesile olmassin yok ben uyardım yok kendinizi üzmiyecek rakamlarla girin demekle olmuyor referans bonusu toplarken iyi batınca biz ne yapalım demek kolay sen konu açıp vesile oluyorsun millet laf söyleyince zoruna gitmeyecek gidiyorsa konu açmiyacaksin.

getmyads35

Arkadaşlar benim bugün 17:00 da yaptığım çekim talebi beklemede.Ancak şirket biraz önce mail attı güncelleme var sitede atılan mail aşağıdaki gibidir.

Project AGRARIAN-BENEFIT LTD. Located at the stage of reincarnation, namely I and III of the plans will be transferred to the IV- new investment plan, with pleasant percent and bonus! At the moment, there is integration, already more than 36 hours, but the wait and overwork are worth it!

Every effort is made so that our investors are satisfied!

And so nice to brighten up the expectation, we give bonus + 8.88% to the body of the deposit, according to the plan II, which will be valid until 04.03.2017 17:00 London time.

Also recall that at the moment is a drawing of prizes from the company AGRARIAN-BENEFIT LTD. , Details can be found and to take part on the following link: http://prize.agrarian-benefit.com

Google da çevirdiğimde Türkçe si de

Proje TARIM-KAR LTD. Reenkarnasyon aşamasında bulunan, planları, yani I ve III IV - Yeni bir yatırım planı, keyifli ve yüzde bonus ile aktarılır. Şu anda, entegrasyon, zaten 36 saatten fazla, ama bekle ve fazla değer!

Her türlü çabayı bu yüzden yatırımcılarımızı memnun yapılır.

Ve beklenti aydınlatmak için çok güzel, bonus mevduat vücut 8.88%+, 04.03.2017 17:00 Londra saatine kadar geçerli olacak plan II, göre veriyoruz.

Şu anda şirket TARIM-kar LTD ödüllerden bir çizim olduğunu da hatırlayın. Ayrıntılar buldu ve bölümü aşağıdaki linke almak olabilir: http://prize.agrarian-benefit.com

ibrahimcakic

Polat33 arkadaşımızin olaylardaki duruşu gayet iyi sen limon olunca her zamanki gibi konulara tartışma yaşaniyor

yasin 83

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 03 Mart 2017, 23:46:35
yasin83 buradaki insanların sana birşey söylememesini istiyorsan konu açıp sisteme girmesi için vesile olmassin yok ben uyardım yok kendinizi üzmiyecek rakamlarla girin demekle olmuyor referans bonusu toplarken iyi batınca biz ne yapalım demek kolay sen konu açıp vesile oluyorsun millet laf söyleyince zoruna gitmeyecek gidiyorsa konu açmiyacaksin.

İbrahim konu sahibi ben değilim.  :y

safa09

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 03 Mart 2017, 23:46:35

Hocam kusura bakmayin ama bu şekilde düşünecekseniz bu tip sitelere yatirim yapmamalisiniz.. Hyip bölümü burasi ve her sitenin bir gün kapanacagi net sekilde biliniyor. Peki ozaman kesin birgun kapanacak siteye neden yatirim yapiyorsunuz? Ben yatirim yaptiktan 1 gun sonra kapanan siteler oldu. Bunun suclusu o siteyi tanitan arkadasmi yani hayir. Benim hic kar çekemediğim o sitelerden cok guzel kar elde edenlerde oldu. Demekki benim zamanlamam hataliymis. Ayni şekilde ben bu siteden ref kazanci olmadan kar elde ettim. Simdi benim için siteyi tanitan arkadas iyi senin icin kötümü olmali? Suclayacak birisini ariyorsaniz hyip sitelere yatirim yaptiginiz icin kendinizi suclamalisiniz.

polat33

Alıntı yapılan: yasin 83 - 03 Mart 2017, 23:52:27
İbrahim konu sahibi ben değilim. Ben konuya tarafsız olarak bir yorum yaptım. Aklınız fikriniz var ise ve düşünebiliyorsanız sisteme girmezsiniz. Komisyon topluyor ediyor bunlar ayıp şeyler. Adama kazandırdığın paraya bu kadar için yandıysa direk linkle üye olsaydın güzel kardeşim. Özetle burada yatırım yapan her kişi kendinden sorumlu olduğu için kimsenin ne yatırıp ne çektiği kimseyi ilgilendirmiyor. Lafını edeceğiniz paraları en baştan yatırmayın.  :y

Alıntı yapılan: safa09 - 03 Mart 2017, 23:57:12
Hocam kusura bakmayin ama bu şekilde düşünecekseniz bu tip sitelere yatirim yapmamalisiniz.. Hyip bölümü burasi ve her sitenin bir gün kapanacagi net sekilde biliniyor. Peki ozaman kesin birgun kapanacak siteye neden yatirim yapiyorsunuz? Ben yatirim yaptiktan 1 gun sonra kapanan siteler oldu. Bunun suclusu o siteyi tanitan arkadasmi yani hayir. Benim hic kar çekemediğim o sitelerden cok guzel kar elde edenlerde oldu. Demekki benim zamanlamam hataliymis. Ayni şekilde ben bu siteden ref kazanci olmadan kar elde ettim. Simdi benim için siteyi tanitan arkadas iyi senin icin kötümü olmali? Suclayacak birisini ariyorsaniz hyip sitelere yatirim yaptiginiz icin kendinizi suclamalisiniz.

@yasin 83  @safa09 Arkadaşlar teşekkür ederim, kendini bilen ve bilmeyen insanlar var, arkadaşımız uyarmak ile olmuyor bu işler demiş, ne yapmalıydık herkesin yatırımının defterini tutup site kapandığında ödememi yapmalıyız ? ibrahim kardeşimin bu konuda ne beklediğini anlamadım , tabiki konu açarken etik olan şey insanları uyarmak, ve tabiki konu açmış isek o konuya inanmış ve verim almışızki konuyu açmışız, @yasin 83 ün dediği gibi 90 günü doldurmuş ve bir çok insan ekmek yemiş, özelden 100 den fazla destek vermişim, telefonda bir çok insanla görüşmüş uzak bağlantı ile yardımcı olmuşum, konuyu sahipsiz bırakmamış sabırla cevaplar yazmışım, whatsapp gurubu kurmuş herkesin bir arada görüşmesini sağlamışım, zamanımı referansların sorunlarına ayırmışım, konu sahibi olarak tabiki bunları yapacağım, bunları yaparken iyide sorun olduğundamı kötüyüz ? bugün bu sitenin akibeti ne olacak belli değil, kısmen sorun var, kısmen yok fakat bugün bu bitse yarın başka bir site ile yine burdayız hepimiz, ve konumuzda yine uyarımız olacak, yine yatırımlar olacak ve gün gelecek yine hepimizin konusu bitecek, burda birbirimizi yemektense öncelikle girdiğimiz sitelerin ne olduğunu bilelim ve yatırım yapıyorsak , kim ne derse desin öncelikli sorumlunun kendimiz zolduğunu bilelim, ve yatırdığımız paranın arkasından ağlamayacaksak yatırım yapalım, ağlayacağınız paraya, mızmızlanacağınız konuya girmeyin, yatırım yapmayın, bu bölümün adı HyiP, ve hyip olan bir siteninde risk sitesi olduğunu herkes bilir, biliriz, kazanırken iyiydi, de sorun çıkıncamı kötü oldu ? kısacası bugün bu site var yarın başkası, kimse ne beni nede başka konuda her hangi birisini günah keçisi olarak görmesin ve hedef tahtasına oturtmaya çalışmasın, çünkü hepimiz emek veriyoruz konularımıza ve bunu hak etmiyoruz.