AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Bu arada konuya açıklık getirme adına yolladığım alttaki resim, hem önceki mesajlarıma bir kanıt olması için hemde bugünde dahil ödeme aldığımıza dair herkesin görmesi için buradan paylaşılmaktadır, ödeme kanıtı mahiyetinden ziyade konu kanıtı olması için eklediğimden yönetici arkadaşların burada bırakmasını rica ediyorum.

DarkBioHzarD

0.005 btclik odeme pendingte 3 4 saattir gelen veya giden bir sey yok.
Yatirim.yaptığımdan beri anlik ödeme yapiyordu ilk defa bugun boyle bir seyle karsilastim.
Vurguncu kervanina katilmak istiyor belli ki bura da .

ykartal

Arkadaşlar Sizinki gene Pending'te kalıyor ama benim dün akşam gelmesi gereken kar'ım hiç gelmedi ilk başta Auto seçeneğini işaretlemustim bu yatırımı yaparken ondan kaynaklanıyor olabilir mi Bir de Polat bey WhatsApp grubuna girmek istiyorum bana özelden yazabilir misiniz Ben size yazamıyorum teşekkürler

safa09

Bende @polat33 un grubundayim ve gruptaki arkadaslarin ödeme kanitlarini gordum bugünkü. Grupta tek ödeme alamayan benim  :DD yine bugün arkadaslar multi hesaplarin tespit edildigine dair gorseller paylastilar(multi hesabim yok  ;) ).mail attim siteye bende beklemedeyim.aklima gelen 4 seçenek var.
1- ödemeyi alamayanlarin yatirimlari BTC ile. Site Btc nin yukselisini firsat bilip elindeki btc leri bozdu ve bundan dolayi pendingde kaliyor.
2- Sitede multi hesaplarin tespitiyle alakali çalışma var bundan dolayi bazi hesaplarin ödemelerini bekletiyor.
3- Benim son 4 ödemeydi ve kari çekiyordum.odemelerinin son gunlerini çekenlerin ödemelerini bekletiyorlar.
4- Blockchainle ilgili sıkıntı yasiyorlar.

Bunlar aklıma gelen ihtimaller ve tamamen sahsi fikrim ve hic bir kanitim yada dayanagim yok. Ama siteye şu anda scam demek de haksızlık olur. Bekleyip göreceğiz.

polat33

Arkadaşlar bir arkadaşımız ödeme alamadığı ve ödemesi pending de kaldığı için durumunu admin ile görüşmüş ve ödemesinin pending de kaldığını belirtmiş, adminden konu hakkında bilgi istemiş ve adminin cevabı ise şu anda ciddi bir hacker saldırısı aldıklarını ve bunun bir grub tarafından devam ettirldiğini, bundan dolayıda ödemeleri manuel olarak yaptıkları yönünde, ayrıca multi hesaplar konusunda da eleme yapıyorlar ve özellikle multi tespit edilen veya ip si çakışan hesaplara bloke koyuyorlar, bunu sıcak haber olarak paylaşmak istedim, ayrıca instant diye bir olay kesinlikle söz konusu değil demiş admin, bilginize.

polat33

Alıntı yapılan: safa09 - 03 Mart 2017, 18:02:35
Bende @polat33 un grubundayim ve gruptaki arkadaslarin ödeme kanitlarini gordum bugünkü. Grupta tek ödeme alamayan benim  :DD yine bugün arkadaslar multi hesaplarin tespit edildigine dair gorseller paylastilar.mail attim siteye bende beklemedeyim.aklima gelen 4 seçenek var.
1- ödemeyi alamayanlarin yatirimlari BTC ile. Site Btc nin yukselisini firsat bilip elindeki btc leri bozdu ve bundan dolayi pendingde kaliyor.
2- Sitede multi hesaplarin tespitiyle alakali çalışma var bundan dolayi bazi hesaplarin ödemelerini bekletiyor.
3- Benim son 4 ödemeydi ve kari çekiyordum.odemelerinin son gunlerini çekenlerin ödemelerini bekletiyorlar.
4- Blockchainle ilgili sıkıntı yasiyorlar.

Bunlar aklıma gelen ihtimaller ve tamamen sahsi fikrim ve hic bir kanitim yada dayanagim yok. Ama siteye şu anda scam demek de haksızlık olur. Bekleyip göreceğiz.

sözkonusu arkadaşımız kendi açıklamasını yapmış , teşekkürler  (spk)

DarkBioHzarD

Hacker macker hayirdir ya :) neyse 0.1 yatirdim dun 0.1 cektim toplamda. Bu son olayla birlikte hyip defteri kapandı benim icin

sedtere

Alıntı yapılan: DarkBioHzarD - 03 Mart 2017, 20:21:01
Hacker macker hayirdir ya :) neyse 0.1 yatirdim dun 0.1 cektim toplamda. Bu son olayla birlikte hyip defteri kapandı benim icin
Hacker falan hikaye kardeş sisteme gireli 5 gün oldu anlık yattı hep sonra bugün pendinge almaya başladılar.Zaten 2 güne bir bonus veriyor sistem dünde yatırım yapana %7 civarı veriyordu.Baktı yine yatırım yapan yok en iyisi beklemeye alıyım elimdekini kaybetmeyim dedi.Bence ponzi sistem bu, hazır olun derim... :y

alihanfb

Arkadaşlar site scam olmuştur hacker filan bahane bu saatten sonra daha düzelmez

DarkBioHzarD

Alıntı yapılan: alihanfb - 03 Mart 2017, 20:59:13
Arkadaşlar site scam olmuştur hacker filan bahane bu saatten sonra daha düzelmez
Sumwex de hacker ayağına yatiyor. Ne hackermis bunlar asil hacker kendileri