AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: Filiz - 11 Şubat 2017, 16:10:51
O kadar cok methettiniz ki ben de gireyim artik diyorum  :) umarim ben girdim diye site kapanmaz
Alıntı yapılan: Filiz - 11 Şubat 2017, 16:35:47
50$ la ben de basladim. 2.paketi aldim
Alıntı yapılan: yasin 83 - 11 Şubat 2017, 16:49:50
Sabri abinin konuları kalitelidir. Yatırmınız hayırlı olsun.  :)

@Filiz
Hayırlı olsun, sürekli takip halindeyim, telegramda da takip ediyorum, şu anda para akışı güzel ver herşey Yolunda, tahminim uzun süre sorun çıkmayacağı yönünde, umarım uzun süre daha ekmek yeriz buradan.

@yasin 83
Görüşün için teşekkür ederim  (spk)

tuhaf

Aydınlandım :) her ikinize de tesekkür ederim

Bi kac gune arkadasla beraber giris yapicam sanırım

ibrahimcakic

ben ve ekip arkadaşlarımın toplam 3000dolar yatırımı var burda  herşey iyi gidiyor benimde tahminim uzun süre gideceği bakalım hayırlısı.

polat33

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 11 Şubat 2017, 20:24:25
ben ve ekip arkadaşlarımın toplam 3000dolar yatırımı var burda  herşey iyi gidiyor benimde tahminim uzun süre gideceği bakalım hayırlısı.

+1

DarkBioHzarD

deneme maksatlı katıldığım ama sonradan çok hoşuma giden bu sisteme ben de ödeme kanıtı eklemeye başlamak istedim (a)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/agrarian-benefit-odeme-kanitlari/msg461810/#msg461810

strenergy

Ref link eklendi diye birbirinize girmeye gerek yok rapor edersiniz gereken yapılır. Nasıl bu işe abartıp her yere ref link ekleyen üyeler varsa gerçekten bilmediği için ekleyen üyelerde var. Bu nedenle birbirinize girmeye gerek yok. Rapor açarsınız müsait olduğumuzda gerekeni yaparız .

İyi forumlar  (a)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

tuhaf

iki arkadaş bi 30 dolar denemelik attık bakalım neler olacak

polat33

polat33

Alıntı yapılan: tuhaf - 12 Şubat 2017, 21:03:30
iki arkadaş bi 30 dolar denemelik attık bakalım neler olacak

Sistemi tanıdıkça seveceğinizi düşünüyorum , bol kazançlar dilerim.