AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: getmyads35 - 03 Mart 2017, 23:48:35
Arkadaşlar benim bugün 17:00 da yaptığım çekim talebi beklemede.Ancak şirket biraz önce mail attı güncelleme var sitede atılan mail aşağıdaki gibidir.

XXXXXXX
XXXXXX

Şu anda şirket TARIM-kar LTD ödüllerden bir çizim olduğunu da hatırlayın. Ayrıntılar buldu ve bölümü aşağıdaki linke almak olabilir: http://prize.agrarian-benefit.com

Hocam 36 saat süren bir bakımdan bahsediyor ve sonrada herşeyin düzeleceğini bu aradada herkesi sevindirmek adına %8.88 bonuslu bir kampanya yaptıklarını bununda yarın saat 17 ye kadar süreceğini belirtiyor,
Kısacası bu maili boşverin, amaç son anda milletten vurgunu yapıp parayı toplamak ve kaçmak olabilir.

DarkBioHzarD

Arkadaşlar siteye 0.1 btc yatırdım 0.1 aldım pendingte kalan gelirse şayet kara geçeceğim.
Bu ara xabodan sonra herkesin bildiği üzere bir dolandırıclılık fırtınası esti resmen. Ben bunu bitcoinin aşırı yükselmesine bağlıyorum. 11 marttan 1 2 gün önceye kadar da yükselmeye devam edecek gibi duruyor.
Elinizde kripto paralarınız varsa böyle sistemlere kaptırmak yerine en azından dediğim tarihe kadar paranız cüzdanınızda dursun zaten kar edersiniz.
Bu sisteme gelecek olursak 8 9 saattir pendingte kalan param üzerinden bir yorum yapmak isterim: Parası yatanlar parasını çeksin, vadesi bitince yeniden yatırmasın, girmeyi düşünenlerde girmesin.

akinci46

site patlaman üzere haberiniz olsun yatırım filan yapmayın 2 gündür kâr vermiyor çok kişiye ben de dahil.

polat33

Alıntı yapılan: DarkBioHzarD - 04 Mart 2017, 02:25:24
Arkadaşlar siteye 0.1 btc yatırdım 0.1 aldım pendingte kalan gelirse şayet kara geçeceğim.
Bu ara xabodan sonra herkesin bildiği üzere bir dolandırıclılık fırtınası esti resmen. Ben bunu bitcoinin aşırı yükselmesine bağlıyorum. 11 marttan 1 2 gün önceye kadar da yükselmeye devam edecek gibi duruyor.
Elinizde kripto paralarınız varsa böyle sistemlere kaptırmak yerine en azından dediğim tarihe kadar paranız cüzdanınızda dursun zaten kar edersiniz.
Bu sisteme gelecek olursak 8 9 saattir pendingte kalan param üzerinden bir yorum yapmak isterim: Parası yatanlar parasını çeksin, vadesi bitince yeniden yatırmasın, girmeyi düşünenlerde girmesin.

Coin konusunda şu anda mide bulandırıcı olaylar oluyor ve bir çok sitede bunu vurgun fırsatı olarak kulanıyor bence.
Arkadaşlar konuya yatırım yapmayın, sadece çekebildiiniz paranzı çekin, şikayetler çoğaldı ve sorunlar var.

nynex

Arkadaşlar bitcoin ile yaşanan sıkıntılar payeer ile çekim yapanlarda yaşıyormu acaba

polat33

Alıntı yapılan: Symylmn - 04 Mart 2017, 12:21:07
Bugünkü ödeme çekilmiş anında cüzdana düşmüştür.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/agrarian-benefit-odeme-kanitlari/new/#new

Agrarian şaşırtıyor, gerçekten zarar gören bir veritabanı sözkonu ve bundan zarar gören paketin hesabını yeni oluşturdukları 4 cü pakete kaydırıp ordan günlük olarak 2.9 şeklinde ödeme yaparak devam edecekelrini 1-3 nolu paketlerin ise ödemelerine ise kısa sürede devam edileceği söyleniyor, bu tabi hemen yatırım için değil fakat içerde parası olanlar için güzel bir haber, özellikle scam olup kapanmasını beklerken yeniden ödemelerin yapılması sevindirici, bekleyelim bakalım gelişmeler neler olacak , öğrendiklerimizi paylaşmaya devam ediyoruz.

sedtere

Bizim dünkü BTC ödemeleri hala gelmedi.Supporta attığım mesajada yanıt veren yok (24 saat oldu).O yüzden kimse yatırım yapmasın! Ben ve benim gibi BTC talebi yatmayanlardan haber bekleyin...

sedtere

Hem ödeme yapmıyo hem de ödeme yapıldığına dair mail adresime mesaj gönderiyor.Bu sistem bu saatten sonra iflah olmaz bu iş bitti...

erayweb