Neobux Ref Komisyonu

Başlatan yorkashton, 13 Haziran 2012, 10:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ayşe26 - 26 Ağustos 2012, 12:59:05
kilitin kapalı olması kilitli olduğu anlamına gelmiyormu kafam karışrı

Kilidin üzerine tıkladığınızda sarı renk alır ve kilit ancak o zaman aktif olur.

bilge8408

Alıntı yapılan: deniz-777 - 26 Ağustos 2012, 14:41:41
Alıntı yapılan: ayşe26 - 26 Ağustos 2012, 14:34:32
öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederim
birşey daha öğrenmek istiyorum  biz ref satın aldığımızda bize verilen refler standart üyelerimi yoksa golden üyelerimi satıyorlar  bunu ref listemizden nasıl öğrenebilirim standart veya golden üye olduğunu
standart ya da golden olabilir ya da standartlar sonradan golden olabilir şansa kalmış. goldenlar zaten günde 9 turuncu reklama tıklar o şekilde anlayabilirsin. başka yolu varsa bilmiyorum hiç golden kiralık refim olmadı

Neobux reflerinin ne olduğunu özel mesaj olarak attım ayşe26. Bu işlerde ve sitede yeni olduğunuzu farzediyorum ve sonuçta belki de bizden gelen geri bildirimlere göre para yatıracaksınız. Şartların ne olduğunu bilmenizde fayda görüyorum.

Not: Mesajınız gönderildi. Bol kazançlar :)

moonisblack

Alıntı yapılan: bilge8408 - 26 Ağustos 2012, 15:56:04
Neobux reflerinin ne olduğunu özel mesaj olarak attım ayşe26. Bu işlerde ve sitede yeni olduğunuzu farzediyorum ve sonuçta belki de bizden gelen geri bildirimlere göre para yatıracaksınız. Şartların ne olduğunu bilmenizde fayda görüyorum.
:y

bilimadam

Alıntı yapılan: ayşe26 - 26 Ağustos 2012, 14:34:32

öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederim
birşey daha öğrenmek istiyorum  biz ref satın aldığımızda bize verilen refler standart üyelerimi yoksa golden üyelerimi satıyorlar  bunu ref listemizden nasıl öğrenebilirim standart veya golden üye olduğunu

Bildiğim kadarıyla (neobux destek kısmından bir yetkiliye sormuştum), rented refler sadece standart üyelerden oluşuyor. Golden üyeleri rented ref kategorisine koymuyorlar. O yüzden kiraladığın refler arasında golden yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 17:53:20
Bildiğim kadarıyla (neobux destek kısmından bir yetkiliye sormuştum), rented refler sadece standart üyelerden oluşuyor. Golden üyeleri rented ref kategorisine koymuyorlar. O yüzden kiraladığın refler arasında golden yok.

Ref konusunda ortalıkta yazamayacağımız çok fazla konu var.
Ayrıca bende golden gibi tıklayan 90-100 arası ref var. Yani eğer ki diğerleri gerçekten standart sa, bendeki 100 tane de golden.
Ben onlara goldenımsı diyorum :)

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ağustos 2012, 22:23:33
Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 17:53:20

Ref konusunda ortalıkta yazamayacağımız çok fazla konu var.
Ayrıca bende golden gibi tıklayan 90-100 arası ref var. Yani eğer ki diğerleri gerçekten standart sa, bendeki 100 tane de golden.
Ben onlara goldenımsı diyorum :)

Ne mutlu sana  :), umarım o reflerin aynı ortalamayla devam ederler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 22:40:21

2 yıl ulti üzerine , geçen yılın Haziran ayında kiralık ref ref sayımı 230 ' a indirdim. Ve bunların bahsettiği kadar adedi 2011 Hazirandan beri hiç değişmedi. ( adet olarak)
Kısaca, 1 yılı geçkin bir süredir aynı ortalamalarla devam ediyor sayılırlar. Genel ortalama 1.25 civarı.

Dün gelen avg 1.49 mesela. ( Golden üyeyim) Ama arada 1 lere kadar düştüğü de nadiren de olsa oluyor.
1.00 - 1.50 bandında, genel ortalama 1.25 civarında devam ediyor ...

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ağustos 2012, 22:47:45

2 yıl ulti üzerine , geçen yılın Haziran ayında kiralık ref ref sayımı 230 ' a indirdim. Ve bunların bahsettiği kadar adedi 2011 Hazirandan beri hiç değişmedi. ( adet olarak)
Kısaca, 1 yılı geçkin bir süredir aynı ortalamalarla devam ediyor sayılırlar. Genel ortalama 1.25 civarı.

Dün gelen avg 1.49 mesela. ( Golden üyeyim) Ama arada 1 lere kadar düştüğü de nadiren de olsa oluyor.

Ben de golden üyeyim orada. Biraz ref sayımı azaltacağım. 2 yıl ultimate iken ne kadar refin vardı?

Metilli

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ağustos 2012, 22:47:45
Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 22:40:21

Evet hocam farkındayım ya siz götürüyorsunuz ben düzenli olarak banneriniza baktım bir kac gün ve sürekli kar yapıyorsunuz :) Hakikaten mantıklı birşey o bir ara ultimate olup yada golden da 2bin ref yapıp sonra iyi olanları secip digerlerini birakmak cok mantıklı :) ama malesef o kadar kolay degil 2bin ref almak :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 26 Ağustos 2012, 22:54:58
Ben de golden üyeyim orada. Biraz ref sayımı azaltacağım. 2 yıl ultimate iken ne kadar refin vardı?

4199...
0,27$ ile alabileceğiniz ref limitinin son noktası :)