Neobux Ref Komisyonu

Başlatan yorkashton, 13 Haziran 2012, 10:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 18 Kasım 2012, 10:54:17
Baskı yok Hocam  :X asla  :X
ama Neodan C.senseden nefret eden ben sizlerin refi olduktan inanın büyük bir zevkle yapıyorum tıkları ve taskları..  (k)
Doğru yerden , doğru bilgi ve yardımı alınca nefret edecek bir durum oluşmuyor çünki   (a)

Refleri 240 gün uzatıp sadece 0.5 avg alıyorsam nefret ederim :D

ikose

:D
Alıntı yapılan: Metilli - 18 Kasım 2012, 12:06:28
Amaaa Elisa hocayla önceden tanışsaydın yada onun refi olsaydın
bu reflerimi alıpta buradan nefret edermiydin  ???
bence asıl soruna bakmalı..  ???
Bak bana Elisa Hoca alma dedi.. almadım gayette rahat vede mutluyum  (p)

ElisaMcCline

Refim olan arkadaşlar hiç kayıt yapmadan direk bana gelse, daha da mutlu olacaklar ama, iş işten geçmiş oluyor.
Buradan tekrar açık davet o zaman.. Neobux a yeni üye olacak varsa, önce benimle bir irtibata geçsin ;)

Alıntı yapılan: enderege - 18 Kasım 2012, 10:49:36
Upline dan baskı mı görüyorsunuz? Seveceksin dedim mi seveceksin o kadar!...  :D

Evet (d) micro bile çıksa hem PM le, hem de SMS le tıklatana kadar rahatsız ediyorum (d)

Alıntı yapılan: Metilli - 18 Kasım 2012, 12:06:28

Şimdi dürüstçe cevap ver bakalıım :)
Golden almadan önce beni bulsan, ben de sna golden alma desem, goldenı yine de alır mıydın, almaz mıydın ? :D

Alıntı yapılan: ikose - 18 Kasım 2012, 12:09:04
:DAmaaa Elisa hocayla önceden tanışsaydın yada onun refi olsaydın
bu reflerimi alıpta buradan nefret edermiydin  ???
bence asıl soruna bakmalı..  ???
Bak bana Elisa Hoca alma dedi.. almadım gayette rahat vede mutluyum  (p)

Teşekkürler ikose :)
Ref olmak konusu şart değil tabii ki bunu tekrar tekrar yazmama gerek yok sanırım.
Ama girmeden, ya da girmişse bile önemli bir karar almadan kim ne sorsa detaylıca hatta gerekçeli ve alternatifli olarak anlatıyorum.
Daha ne yapyım :)
Tabii ki kiralık reflerin elinden tutup da tıklatmışlığım yok henüz. Hangisi neyapar bilemeyiz ama, belirli bir sapmayla, az çok nasıl davrandıklarını kestiriyoruz :)

@enderege, @metilli
golden yeniliyorsun değil mi ? Bak Fernandoya bize para vermek için destek olmak lazım :D
yazık adama.... bize nasıl para verecek siz golden almazsanız :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Kasım 2012, 13:03:25

Refim olan arkadaşlar hiç kayıt yapmadan direk bana gelse, daha da mutlu olacaklar ama, iş işten geçmiş oluyor.
Buradan tekrar açık davet o zaman.. Neobux a yeni üye olacak varsa, önce benimle bir irtibata geçsin ;)

bkz. Ben  :g :g

Metilli

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Kasım 2012, 13:03:25
@enderege, @metilli
golden yeniliyorsun değil mi ? Bak Fernandoya bize para vermek için destek olmak lazım :D
yazık adama.... bize nasıl para verecek siz golden almazsanız :D

Valla hocam herhalde duydu sesimi fernando avg birden 0.75'e cıktı  :g

Alma desende alırdım golden ayrıca :D Belki bi ihtimal beklerdim 10-15 gün o zaman düşmeyi görünce belki almazdım ama bilemiyorum :D

ElisaMcCline

Az kaldı, yine birilerinin iştahını kabartmaya başlarım ben yakında :)
Uzatmalarımı bitirdim sonunda :) bundan sonra 230 gün boyunca uzatılacak ref yok :)

biraz biriktirip çekmeye başlayalım artık bari :)

Metilli

Bende biraz fantazi olsun diye denicem. Para biriktirip biriktirip 30 35 ref alıcam haftada. Bakalım yeni avglerin durumuna göre sürekli ref degişimi döngüsü içinde tutabilirim hesabımı. Baktım avgler kurtarmıyor 145 refimle 180 gün para çekimi :D

regortaz

Alıntı yapılan: Metilli - 18 Kasım 2012, 23:35:11
Bende biraz fantazi olsun diye denicem. Para biriktirip biriktirip 30 35 ref alıcam haftada. Bakalım yeni avglerin durumuna göre sürekli ref degişimi döngüsü içinde tutabilirim hesabımı. Baktım avgler kurtarmıyor 145 refimle 180 gün para çekimi :D

Yazık parana bence, birikeni çek :)

Metilli

Alıntı yapılan: regortaz - 18 Kasım 2012, 23:38:01
Yazık parana bence, birikeni çek :)

Sen diyorsan çekerim ben :)
Neo forumunda da söylemiştin o kadar hakikaten. Dinlerim abi senin sözünü ben :)