Holycashbux (SCAM)

Başlatan ata07, 14 Haziran 2012, 00:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Arkadaşlar holycashbux sitesinin gelirlerinin çoğu JustBeenPaid de değerleniyordu ve o sayede asla batmıyordu site. Justbeenpaid de yaşanan aksaklıklar yüzünden Holycashbux da çöküşe geçti forumdaki nerdeyse tüm arkadaşlara ödemelirini yaptım bir kaç arkadaş kaldı onarada Justbeenpaiddeki sorunlardan kurtulunca ödememi alır almaz yapacağım Justbeenpaiddeki sorunlar bitmezsede farklı yollardan ödemelerini yapacağım  :y Daha fazla gerginlik yaşanmaması için konun kapatılmasını rica ediyorum.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Herkes Ata' ya nasıl ulaşabileceğini de zaten biliyor.
Bu sebeple, sorunun büyümemesi için konuyu 1 gün süreyle daha açık tutacağım, daha sonra gerektiğinde geri alınabilecek şekilde forumdan kaldıracağım.

Siteye yaptığı yatırımdan alacağı kalanlar, bu konu ya da direk Ata' ya PM göndererek kendisine ulaşabilirler.

bilginize...

FilmsizKalma

Bide şuda var Tamam site atanın ama bildiğiniz üzere bu iş ptc işi...Etik olmamakla beraber çoğu site birşekilde gidiyor ve paralarınızı alamıyorsunuz.. Disputeler felan uğraşılıyor bazen oda sonuç vermiyor. Bir muhattabınızın olması bence paranın %100 garanti ile geri döneceğini göstermez. Eğer ptc işinde iseniz hiç bir yerde bu garantiyi bulamazsınız.
Doğrumu değil tabikide ama atayada bu konuda aşırıya kaçarak yüklenilmemesi taraftarıyım.

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Eylül 2012, 00:33:12
Bide şuda var Tamam site atanın ama bildiğiniz üzere bu iş ptc işi...Etik olmamakla beraber çoğu site birşekilde gidiyor ve paralarınızı alamıyorsunuz.. Disputeler felan uğraşılıyor bazen oda sonuç vermiyor. Bir muhattabınızın olması bence paranın %100 garanti ile geri döneceğini göstermez. Eğer ptc işinde iseniz hiç bir yerde bu garantiyi bulamazsınız.
Doğrumu değil tabikide ama atayada bu konuda aşırıya kaçarak yüklenilmemesi taraftarıyım.
Katılıyorum yorumlara:) Sonuçta ata benim sitem demeyebilirdi site tanıtımı gibi yapıp site kapandığında yatırımlarımız ne oldu gibi sorulara muhattap kalmazdı o sebeple yatırımcı arkadaşların  anlayışlı yaklaşıp ödemeler için sabretmeleri iyi olur. Umarım just'a birşey olmaz herkes mutlu mesut ayrılır:)

ElisaMcCline

Tüm bu gerekçeler değerlendirilerek, forum içinde anlamsız kargaşa oluşmaması dolayısıyla Ata bu yazıyı hazırladı zaten. Ve aynı sebeple, ben de yarın gece konuyu kaldıracağım.
Forumda yatırım yapan herkes zaten Ata yı tanıyor..
Böyle bir kargaşa çıkması muhtemel konu olmadan da sorunlarımızı çözebiliriz.

JSS/PC nin durumuna göre de, gerekirse konuyu tekrar aktif edebiliriz.

Ben, bizim forumdan yatırım yapan hiçkimsenin, bu konuda sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ama dışarıdan gelmesi muhtemel arkadaşların durumunu bilmiyorum.
Onlar da kendi forumlarında çözsünler sorunlarını diye düşünüyorum.

EMREBO

Ata bey,

Holycash ten toplam $ 143  yatırımım ve ayrıca $ 160 alacağım vardı.
PAYPAL dan alacaklarımı tahsil ettim diyerek itirazlarımı kapattım.
Umarım bu ödemeyi yaparsınız.

saygılar
emrebo

EMREBO

paypal da itirazımı durdurdum.

yatırımım 143$     ayrıca siteden almam gereken 160$ vardı.
en azından yaptığım yatırımı lütfen yolla.
bekliyorum.

saygılar

ata07

Bakiyemdeki 24$ ı gönderdim sana zaten anca yatırımını ödiyebilirim her sitede olduğu gibi. Holycashbux bakiyesindeki paranın bir değeri yok. Justbeenpaid sitesinden ödemem gelir gelmez geri kalan kısmınıda eskiden yaptığım ödemeleri çıkartıp yapacağım.

EMREBO

şimdi bu yanlış oldu.evet sen sitede vergisi kesilen ödemeler yaptın.
bende 1.5 ,2 aydır o siteye emek verdim.direct ref getirdim.
143$ ın 24 dolarını gönderdin. sagol.bana olan borcun 119$
kaldı.dürüstlüğüne inandım.

kalanınıda göndereceğine inanıyorum.

saygılar
emrebo

ikose