Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 25 Kasım 2017, 14:35:20
sende özür dile

özür dileyenlerin hesabını açıyormuş

:g :g :g

Başkan Adam Cevap Vermiyor. Hayır İşin Komik Tarafı. Bu Hesap Senin Degil Diyor. Nasıl Benim Degil. Len 3 Tane Refim Var . Coinbaseye yaptigim cekimleri atiom. onay mailini atiom. facebooka girip orda isimimi adresi gösereten fotoyu atiom.  hala senin degil diye diretiyor . o senin degil dedikce kan beynime sıcrıyor . az degil haci baskan 300 k satoshi var icerde . insan insana yapmaz 300 k yaf . evlat acisindan beter derler ya bitcoinin 35.000 oldugu bi yterde varya acayip beni sinirlendirior :D hayır cevapta yazmıyor . yazsa anlaşcaz bi yol bulcaz . o yazmadıkca ben dahada kafayı yiom . Bildigin adam yömüyenin üstüne yatti iyimi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Kasım 2017, 20:39:25

Başkan Adam Cevap Vermiyor. Hayır İşin Komik Tarafı. Bu Hesap Senin Degil Diyor. Nasıl Benim Degil. Len 3 Tane Refim Var . Coinbaseye yaptigim cekimleri atiom. onay mailini atiom. facebooka girip orda isimimi adresi gösereten fotoyu atiom.  hala senin degil diye diretiyor . o senin degil dedikce kan beynime sıcrıyor . az degil haci baskan 300 k satoshi var icerde . insan insana yapmaz 300 k yaf . evlat acisindan beter derler ya bitcoinin 35.000 oldugu bi yterde varya acayip beni sinirlendirior :D hayır cevapta yazmıyor . yazsa anlaşcaz bi yol bulcaz . o yazmadıkca ben dahada kafayı yiom . Bildigin adam yömüyenin üstüne yatti iyimi

çok fazla kazananlara bu şekilde yapıyor olabilir.

en güzeli 100k yapınca çekim isteyeceksin sonraki hafta tekrar 100k çok fazla istemeyeceksin

bomba

@manjimurai  Benim taktikgi dene  :D :D

Tamam söz veriyorum bidaha yapmiyorum özür dilerim hesabımı ac diyosun sabah 8 yada 9 arası giriyor :D Acı veriyor.

e postanı felan yaz tmamdır  :D :D ama sabah 8 9 arası acık ol adama bunları aktifken de  :D :D kesin aciliyor.

manjimurai

Alıntı yapılan: bomba - 25 Kasım 2017, 21:12:59
@manjimurai  Benim taktikgi dene  :D :D

Tamam söz veriyorum bidaha yapmiyorum özür dilerim hesabımı ac diyosun sabah 8 yada 9 arası giriyor :D Acı veriyor.

e postanı felan yaz tmamdır  :D :D ama sabah 8 9 arası acık ol adama bunları aktifken de  :D :D kesin aciliyor.

yazdim. insallah acar :D olayı bilsem bi yorum yapcam bildigimde yok . bu hesapda senin degil diyip duruor ya . hayirlisi . actıgım yeni hesapda 80 k satoshi yaptim . agirdan aldim . bunuda engellemz insallah :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Kasım 2017, 22:07:57
yazdim. insallah acar :D olayı bilsem bi yorum yapcam bildigimde yok . bu hesapda senin degil diyip duruor ya . hayirlisi . actıgım yeni hesapda 80 k satoshi yaptim . agirdan aldim . bunuda engellemz insallah :D
manju spoiler içindekini çevir admine yolla, bak nasıl açıyor  :m
[spoiler]sevgili adminciğim,
siz haklıymışsınız, hesap benim degilmiş..
sonradan hatırladım, arkadaşım emanet bırakmıştı..
lütfen ban ı açında emanete hiyanet etmiş olmayalım..
çok çok özür dilerim, gözlerinden öperim..[/spoiler]  -:)) :DD

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Kasım 2017, 22:12:37
manju spoiler içindekini çevir admine yolla, bak nasıl açıyor  :m
[spoiler]sevgili adminciğim,
siz haklıymışsınız, hesap benim degilmiş..
sonradan hatırladım, arkadaşım emanet bırakmıştı..
lütfen ban ı açında emanete hiyanet etmiş olmayalım..
çok çok özür dilerim, gözlerinden öperim..[/spoiler]  -:)) :DD

birde yalama işareti koysun tam olsun

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 25 Kasım 2017, 22:19:56
birde yalama işareti koysun tam olsun
yaw işin şakası o,
ne özür dileyecek banı açsa 300k yı verecekmi
bnm ban yiyeli 2 aya yaklaştı
ilk mesajda açtı banı 220k nın hesabını sorunca yine banladı
ödemeyen adama çalışmaya kim devam eder
göze batan hesaplara sırayla bunu yapacak
banıda özellikle ödeme günlerinde yapıyor, adam ödeme beklerken hayal kırıklıgı
hak yiyenden ne özür dilenir nede baska hesapla devam edilir, gelsin sıradaki de gec..

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Kasım 2017, 22:47:10
yaw işin şakası o,
ne özür dileyecek banı açsa 300k yı verecekmi
bnm ban yiyeli 2 aya yaklaştı
ilk mesajda açtı banı 220k nın hesabını sorunca yine banladı
ödemeyen adama çalışmaya kim devam eder
göze batan hesaplara sırayla bunu yapacak
banıda özellikle ödeme günlerinde yapıyor, adam ödeme beklerken hayal kırıklıgı
hak yiyenden ne özür dilenir nede baska hesapla devam edilir, gelsin sıradaki de gec..

bunun gibi kazndıran sitede yok işte gerçek bu

onun için adminle iyi geçinmek lazım

ben araya gireyim desem bu sefer bana gıcık olur diye birşey diyemiyorum.

MarazEfendi

Aynen 100k yapıp çekmek lazım fazla biriktirince kıllanıyor adam ödememek için banlıyor  -:)) En çok ödeyen sitede bu olduğu için biraz adminin suyuna gitmek lazım  ($$)