Airdrips.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 01 Şubat 2017, 15:17:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Josephine

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 16 Ocak 2018, 00:03:57
Amaç BCH çeşitliliği olsun değildi ki feelerden kaçınmaktı o yüzden BCH ye geçti
Aynen orası öyle onu aciklamislar da , birimlerle ilgili açıklama bulamadım, birim tuhaf oldu oturmadi herhalde sistem cashout yapamıyorum 20000 balance olamadığı için yaziyor hala, Bch i neye göre tamamlicaz onu da bilemedim haybeye topluyoruz bakalim.
2014 den beri varmış site illaki düzelir heralde

kazims

Alıntı yapılan: Josephine - 16 Ocak 2018, 00:15:09
Aynen orası öyle onu aciklamislar da , birimlerle ilgili açıklama bulamadım, birim tuhaf oldu oturmadi herhalde sistem cashout yapamıyorum 20000 balance olamadığı için yaziyor hala, Bch i neye göre tamamlicaz onu da bilemedim haybeye topluyoruz bakalim.
2014 den beri varmış site illaki düzelir heralde

20000 mbch olduysa ödeme alabilirsiniz.

minimum 20k yazmış admin

ama bu hafta ödemez artık öbür haftaya

pazar gününe kadar geçerli ödeme isteme

ersntas

Alıntı yapılan: kazims - 16 Ocak 2018, 00:21:49
20000 mbch olduysa ödeme alabilirsiniz.

minimum 20k yazmış admin

ama bu hafta ödemez artık öbür haftaya

pazar gününe kadar geçerli ödeme isteme

Yav Modum bendemi sıkıntı var bi benimkinimi ödemiyor bu

Josephine

bende şöyle bir sorun var galiba; facebook yorumlarından da gördüğüm kadarıyla çoğu insanınkini mBCH a çevirmişler ben de yazan direk şu :
YOUR BALANCES
Bitcoin Cash: 81,806 BCH satoshi.
Şimdi benim 15 bin küsüratlı balance vardı 20 bini bekliyordum BTC iken, BCH a çevirmişler hemen hemen o civara geliyor doğru.
Cash out kısmına : " Payouts will be done every Monday if you have a balance over 20,000 BCH satoshi and have requested a cashout." yazmışlar. Fakat ben çekim yapmaya çalıştığımda an itibariyle hala : "Sorry you haven't earned enough to cashout yet - you need a 20000 balance. Please come back soon :)"
bu uyarıyı alıyorum.  *)
Neyse zamanla düzelcek heralde, sitenin kapanmasından iyidir ,çözüm arıyorlar enazından.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: Josephine - 16 Ocak 2018, 00:34:32
bende şöyle bir sorun var galiba; facebook yorumlarından da gördüğüm kadarıyla çoğu insanınkini mBCH a çevirmişler ben de yazan direk şu :
YOUR BALANCES
Bitcoin Cash: 81,806 BCH satoshi.
Şimdi benim 15 bin küsüratlı balance vardı 20 bini bekliyordum BTC iken, BCH a çevirmişler hemen hemen o civara geliyor doğru.
Cash out kısmına : " Payouts will be done every Monday if you have a balance over 20,000 BCH satoshi and have requested a cashout." yazmışlar. Fakat ben çekim yapmaya çalıştığımda an itibariyle hala : "Sorry you haven't earned enough to cashout yet - you need a 20000 balance. Please come back soon :)"
bu uyarıyı alıyorum.  *)
Neyse zamanla düzelcek heralde, sitenin kapanmasından iyidir ,çözüm arıyorlar enazından.

20,000 satoshi kaç bch ediyosa o kadardır limit daha bch için yazmamıştır. 20,000 bch limit olmaz

manjimurai

Site Admini Her Ne Kadar Mail Araciligi Ile Gondersede Gerek Kendi Feelerinden Kaynakli Gerekse Sponsorlarin Gonderdiklerinden Dusen Feelerden Cani Sikilmis Olsa Gerekki Bch'a Gecmis . Mantiklisinida Yapmis . Ben cok onceden Soledim bitcoin Artik hasta adam . Millet ayikti   neyin ne oldugunu . Kimse 200 tl fee odemek istemior . En dogru tercihde bu oldu . Umarim tutturur . Bnde yvs yvs sepetten bitcoini cikariorum . 1200 tllik fln bitcoinim kaldi . 200unude forumda satip 1000 tlde birakacagim .  Eth , ltcye vs yoneldim . Admini desteklemiyor degilim bu davranisini . Kendi kendilerine bitirdiler bitcoini . Yazik oldu
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Josephine

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 16 Ocak 2018, 00:36:43
20,000 satoshi kaç bch ediyosa o kadardır limit daha bch için yazmamıştır. 20,000 bch limit olmaz

Doğru orda yanlışlık var gibi, 20,000 bch olamaz,ama hani limiti de düşürdülerse dedim bch a geçince,
eskiye göreyse 100-120 bin arası bişey olmalı bch limiti muhtemelen.
(ok) tamamdır o civar olunca ancak denemekte fayda var.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: Josephine - 16 Ocak 2018, 00:44:11
Doğru orda yanlışlık var gibi, 20,000 bch olamaz,ama hani limiti de düşürdülerse dedim bch a geçince,
eskiye göreyse 100-120 bin arası bişey olmalı bch limiti muhtemelen.
(ok) tamamdır o civar olunca ancak denemekte fayda var.

38,000 satoshimi 200,000 küsüre dönüştürmüş dediğiniz gibi 100 - 120 bin arası çekim muhtemelen

tutuman

tahminimce tam çekim sırasında bu değişiklik gerçekleştiği için ödemeler yapılmadan yeni çekim açılmayacaktır. o sebeple o zamana kadar toplayın sadece bence. en son bi ispanyol grup sayfasında görmüştüm 580k bch çekemiyorum diyordu adam. kapamıştır ödemeyi, son ödemeleri verene kadar. düzene girene kadar vs.