Sports Arbitrage | Uzun Dönem Yatırım Fırsatı (SCAM)

Başlatan alihanfb, 06 Şubat 2017, 23:20:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihanfb

(scm)

[spoiler]

(amp) Merhaba arkadaşlar sizlere Sportarb sitesini tanıtıcam (amp).

(ok) Site 29.01.2017 tahihinde açıldı.

(ok) Dil seçenekleri şuanda sadece İngilizcedir ilerleyen zamanlarda Rusça, Çince, Japonca ve Almanca eklenecektir.

(ok) Canlı support mevcuttur.

(ok) Sitenin kendine ait forumu vardır.(Çoğu hyip sitesinde forum yoktur)

(ok) Sabit kar oranı yoktur.Kar oranları değişkendir.

(ok) Güvenlik amaçlı sms onaylaması vardır ama mecburi değildir.Ayrıca 2500 dolar/euro üzeri çekimlerde kimlik ve adres belgeleri istemektedir.

(ok) Minimum yatırım miktarı 25$

(ok) Yatırdığınız parayı süresi bitmeden çekmek isterseniz %25 kesinti ile çekebilirsiniz.

(ok) Ödemeler hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında ve iki defa gerçekleştirilir.

(ok) Ödeme yöntemleri:

(ok) Yatırım Planları:

Detaylı Yatırım Planı Anlatımı:Örnek1 beginner plana 100$  yatırım yaptınız.Sitenin o günlük karı %3 olarak belirlendi.Sizin o gün kazanacağınız kar yüzdesi bu karın %60ıdır.Yani sizin kazanacağınız kar yüzdesi %1,8dir.Hesabınıza o gün yatacak olan miktar 100 doların %1,8idir(18 dolar).Bu kazanç 30 gün devam eder.

Örnek2:Basic plana 1500 dolar yatırım yaptınız.Sitenin o günlük karı %3 olarak belirlendi.Sizin o gün kazanacağınız kar yüzdesi bu karın %70idir.Yani sizin kazanacağınız kar yüzdesi %2,1dir.Hesabınıza o gün yatacak olan miktar 1500 doların %2,1idir(31,5dolar).Bu kazanç 60 gün devam eder.
Kazanç hesaplaması biraz karışık gelebilir detaylı bilgi isteyenler pm atabilir. (spk)

Kayıt linki:https://sportarb.com/invite/SA0222998/signup

[/spoiler]

Oymer007

öncelikle konunuz hayırlı olsun. şu an için ödemeleri güzel gitmekte sitenin kendi yatırımım yok ama arkadaşımın var

alihanfb

Alıntı yapılan: Oymer007 - 07 Şubat 2017, 00:50:33
öncelikle konunuz hayırlı olsun. şu an için ödemeleri güzel gitmekte sitenin kendi yatırımım yok ama arkadaşımın var
Teşekkür ederim bende ödeme alır almaz paylaşacağım :)

alihanfb

Siteden deneme amaçlı ilk ödememe çektim.Şimdlik ufak miktarlarda denenebilecek bir sitedir.Herkese bol kazançlar :)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/sports-arbitrage-investment-odemeleri/

mahmutabi

Kusura bakma kardeşim, görmemiştim burada... Ben de yurtdışından üye oldum... Kısmet işte, konu açarken admin daha önce açıldı deyince gördüm. Neyse sana destek olacağız artık.  +1

efe22

2500 Euro/Dolar kazanc cekimi yapmak icin kimlik/adres belgeleri gerekmektedir demissiniz peki sacma gelebilir fakat BTC olarak yine mi belgeler istenecek? ve BTC olarak 0.5 de yatirsak 0.50'de 120 gun plandan islem gorebiliyor fakat 100 dolar/euro 200,300 oyle degil. Beginner'den 120 gunluk plana kadar yatirim miktari degistikce plan ROI olarak degisebiliyor. Biraz konuyu detayli acarsaniz iyi olur.

efe22

Alıntı yapılan: efe22 - 20 Şubat 2017, 19:42:37
2500 Euro/Dolar kazanc cekimi yapmak icin kimlik/adres belgeleri gerekmektedir demissiniz peki sacma gelebilir fakat BTC olarak yine mi belgeler istenecek? ve BTC olarak 0.5 de yatirsak 0.50'de 120 gun plandan islem gorebiliyor fakat 100 dolar/euro 200,300 oyle degil. Beginner'den 120 gunluk plana kadar yatirim miktari degistikce plan ROI olarak degisebiliyor. Biraz konuyu detayli acarsaniz iyi olur.

Not ilave: Sitelerindeki  Profit Calculator dan hesaplayarak ustekileri yazdim. Planlara bakarsak hesap makinesi bozuk cikiyor belkide...

mahmutabi

@efe22 BTC çekimlerinde belge istemiyorlar...

Ys40

Site ödemelerini günlük olarak ve hızlı şekilde yapıyor mu? Günlük olarak bilgi aktarırsanız bizde takip edip 2-3gün içinde yatırım yapalım.

messo587

kardeşim anlatımını biraz detaylandırsan site çok karışık geliyor insana