Sports Arbitrage | Uzun Dönem Yatırım Fırsatı (SCAM)

Başlatan alihanfb, 06 Şubat 2017, 23:20:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihanfb

Alıntı yapılan: efe22 - 20 Şubat 2017, 19:45:20
Not ilave: Sitelerindeki  Profit Calculator dan hesaplayarak ustekileri yazdim. Planlara bakarsak hesap makinesi bozuk cikiyor belkide...
Yatırım miktarına göre sitenin o günkü karından kazanacağın yüzde değişiyor.Örnek verecek olursak;100$ yatırdın diyelim sitenin o günkü kar oranıda %3 sana vereceği oran %1,8ve bu kar 30 gün devam eder. 1500$ yatırdın diyelim sitenin o günkü karının üzerinden %70 oranında ve 60 gün kazanırsın.Merak ettiğiniz başka soru varsa sorabilirsiniz  (spk)

alihanfb

Alıntı yapılan: Ys40 - 20 Şubat 2017, 20:37:49
Site ödemelerini günlük olarak ve hızlı şekilde yapıyor mu? Günlük olarak bilgi aktarırsanız bizde takip edip 2-3gün içinde yatırım yapalım.
Site ödemeleri hafta içi sabah 11 akşam 4 aralığında yapmaktadır.Günde iki defa çekim yapabilirsiniz.Ödemeler manuel yapılmaktadır

alihanfb

Alıntı yapılan: messo587 - 20 Şubat 2017, 20:51:47
kardeşim anlatımını biraz detaylandırsan site çok karışık geliyor insana
kar oranları biraz karışık detaylandırıyorum hemen.Başka merak ettiğin varsa sorabilirsin hocam herkes öğrenmiş olur  (spk)

alihanfb

Arkadaşlar site daha 1.ayını bile doldurmadı fakat siteye çok büyük ilgi var.Küçük miktarda da olsa değerlendirilmesi gereken sitedir.Herkese bol kazançlar ($$).

[spoiler][/spoiler]

alihanfb

Arkadaşlar açıldığından bu yana geçen 1 aylık periyotta siteyi etraflıca inceledim ve gidişatını takip ettim.Öncelikle ilk gördüğüm zaman çok beğenmiştim ve beklediğim gibi ciddi yatırımcı çekti.Canlı desteği özellikle çok hoşuma gitti ilgililer ve sorununu çözmeden bırakmıyorlar.Site ilk açıldığında 25$ ile başlamıştım ve dün 80$ daha yatırım yaptım ilerleyen zamanlarda duruma göre yatırımımı arttırabilirim.Arkadaşlar site daha çok yeni ve kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum.Herkese bol kazançlar. (spk)

alihanfb

Konu anlatımı güncellendi ve siteye yapılan yatırım miktarı 380 dolara çıkarıldı  (spk)

alihanfb

Sportarb da temsilci konumuna geçtim.Şimdilik sitede bir sıkıntı bulunmamaktadır.Admin forumda sürekli aktiftir.Yakın zamanda siteye yeni dil seçenekleride eklenecektir.Monitörlerdede üst sıralara yükselmeye başladı :y

alemburda

Takip

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi