Sports Arbitrage | Uzun Dönem Yatırım Fırsatı (SCAM)

Başlatan alihanfb, 06 Şubat 2017, 23:20:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zihinkahvesi

SportArb yatırım sitesinin yatırımcıları için Telegram kullananlara bot uygulaması başlamıştır. Kullananlar değerlendirebilir. (ok)

sadullah20

+1 verdik, yatırım yaptık. En azından insan nezaketen teşekkür eder. Zorunlu değil tabi. Bundan böyle refsiz kayıt olalım bari.

zihinkahvesi

Alıntı yapılan: sadullah20 - 31 Mart 2017, 23:39:54
+1 verdik, yatırım yaptık. En azından insan nezaketen teşekkür eder. Zorunlu değil tabi. Bundan böyle refsiz kayıt olalım bari.

@sadullah20 Konu sahibi ben değilim ama hayırlısı olsun diyeyim ben bari :))

alihanfb

Alıntı yapılan: sadullah20 - 31 Mart 2017, 23:39:54
kusura bakma kardeşim ilk konu tanıtımım olduğundan acemilikler yapabiliyorum  (spk)

alihanfb

2 aylık sürede birçok reklam sitesininin dahi ulaşamadığı trafik rakamlarına sportarb ulaşmıştır.

[spoiler][/spoiler]

zihinkahvesi

SporArb yatırımcıları için kolaylık sağlanması adına iki hafta önceden bilgilendirilen Android uygulaması bugün itibari ile hizmetinizde. Uygulamayı indirerek daha kolay bir şekilde hizmetlerden faydalanabilirsiniz. İlk sürümünde temel işlevseller aktif olduğundan gün geçtikçe daha iyi ve detaylı erişim olacaktır. Bol kazançlar herkese...

alihanfb

Alıntı yapılan: zihinkahvesi - 01 Nisan 2017, 12:05:52
SporArb yatırımcıları için kolaylık sağlanması adına iki hafta önceden bilgilendirilen Android uygulaması bugün itibari ile hizmetinizde. Uygulamayı indirerek daha kolay bir şekilde hizmetlerden faydalanabilirsiniz. İlk sürümünde temel işlevseller aktif olduğundan gün geçtikçe daha iyi ve detaylı erişim olacaktır. Bol kazançlar herkese...
Bilgilendirme için sağol hocam  ($$)

alihanfb

sadullah20

BTC çekim yapmak istediğimizde payeer btc adresi mi, yoksa herhangi bir btc adresi mi gireceğiz? Bol kazançlar.