Şu an hangi kitabı okuyorsunuz ?

Başlatan strenergy, 17 Şubat 2017, 14:39:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Daha önce oyunlarını oynamıştım, şimdi de Netflix dizisini çekiyor. Diziyi izlemeden önce kitaplarını okuyayım dedim. Kitapları oyunları gibi oldukça iyiymiş. Seriyi öneririm :)

Kitap Adı : The Witcher - Nefret Çağı (4.Kitap)

Yazarı : Andrzej Sapkowski

Çevirmen : Regaip Minareci

Konusu : [spoiler]Yalnız bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurur. Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta'da yollarını bulmayı öğrenmelidir.[/spoiler]

Kitap Görseli :

strenergy

Alıntı yapılan: cocoextra - 18 Ocak 2020, 20:49:58
Kitap Adı : Alamut

Yazarı :Vladimir Bartol

Konusu : [spoiler]Hasan Sabbah'ın, Alamut Kalesinin, fedailerin ve cennet bahçelerinin hikayesi. Bir tarafta Hasan Sabbah'ın yeryüzü cennetiyle yeni tanışan güzel köleler, diğer tarafta onun en güvenilir savaşçıları olan fedailer. Sabbah'ın yarattığı cennetin içinde gözleri açıldığında hepsinin hayatı hiç umulmadık bir şekilde değişir. Hikaye 11. yüzyıl İranında, kendini peygamber ilan eden Hasan Sabbah'ın, seçilmiş bir grup insanı intihar suikastçısına dönüştürerek bölgede hakimiyet kurmak için çılgınca ve aynı zamanda zekice bir plan tasarladığı Alamut Kalesinde geçmektedir. Güzel kadınların, yemyeşil bahçelerin, şarap ve haşhaşın göz boyadığı sanal bir cennet yaratan Sabbah, genç savaşçılarını emirlerine uydukları takdirde bu cennete gidebileceklerine inandırır. Kendilerini onun yoluna adayan, ölmeyi de öldürmeyi de göze almış olan bu küçük orduyla hükümdar sınıfına gözdağı verebileceğini düşünür. Sabbah kendi deyimiyle insanların saflığını kullanıp dine adanmışlığı politik emellerine alet eder. Artık kapılar onun için ardına kadar açılmıştır.

[/spoiler]

Kitap Görseli :
[spoiler][/spoiler]

Şu kitap elime çok geçti nedense bir türlü başlayamadım gitti. Uygun bir zamanda ben de okuyayım bari. :)

Alıntı yapılan: aydyar13 - 18 Ocak 2020, 21:47:12
Daha önce oyunlarını oynamıştım, şimdi de Netflix dizisini çekiyor. Diziyi izlemeden önce kitaplarını okuyayım dedim. Kitapları oyunları gibi oldukça iyiymiş. Seriyi öneririm :)

Kitap Adı : The Witcher - Nefret Çağı (4.Kitap)

Yazarı : Andrzej Sapkowski

Çevirmen : Regaip Minareci

Konusu : [spoiler]Yalnız bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurur. Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta'da yollarını bulmayı öğrenmelidir.[/spoiler]

Kitap Görseli :

Witcher Evreni diye özel baskı bir kitap da gelecek bu yakınlarda. Pegasus seriyi bitirdi neredeyse. Gölün Hanımı da bu yakınlarda çıkacaktı. Hepsi bitsin öyle başlarım dedim.  ???
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Bazinga

Alıntı yapılan: cocoextra - 18 Ocak 2020, 20:49:58
Kitap Adı : Alamut

Yazarı :Vladimir Bartol

Konusu : [spoiler]Hasan Sabbah'ın, Alamut Kalesinin, fedailerin ve cennet bahçelerinin hikayesi. Bir tarafta Hasan Sabbah'ın yeryüzü cennetiyle yeni tanışan güzel köleler, diğer tarafta onun en güvenilir savaşçıları olan fedailer. Sabbah'ın yarattığı cennetin içinde gözleri açıldığında hepsinin hayatı hiç umulmadık bir şekilde değişir. Hikaye 11. yüzyıl İranında, kendini peygamber ilan eden Hasan Sabbah'ın, seçilmiş bir grup insanı intihar suikastçısına dönüştürerek bölgede hakimiyet kurmak için çılgınca ve aynı zamanda zekice bir plan tasarladığı Alamut Kalesinde geçmektedir. Güzel kadınların, yemyeşil bahçelerin, şarap ve haşhaşın göz boyadığı sanal bir cennet yaratan Sabbah, genç savaşçılarını emirlerine uydukları takdirde bu cennete gidebileceklerine inandırır. Kendilerini onun yoluna adayan, ölmeyi de öldürmeyi de göze almış olan bu küçük orduyla hükümdar sınıfına gözdağı verebileceğini düşünür. Sabbah kendi deyimiyle insanların saflığını kullanıp dine adanmışlığı politik emellerine alet eder. Artık kapılar onun için ardına kadar açılmıştır.

[/spoiler]

Kitap Görseli :

Aklıma direk assassin's creed geldi :D

cocoextra

Ben oyunlara çok yabancıyım valla yorum yapamıcam , hayatımda need for speed ve türevlerinden başka bir oyun oynamadım :D

strenergy

Alıntı yapılan: cocoextra - 20 Ocak 2020, 14:02:22
Ben oyunlara çok yabancıyım valla yorum yapamıcam , hayatımda need for speed ve türevlerinden başka bir oyun oynamadım :D

Olsun yahu sen kitaplarını oku sonra oynayanların videoları izlersin :P

cocoextra

Alıntı yapılan: strenergy - 20 Ocak 2020, 14:05:13
Olsun yahu sen kitaplarını oku sonra oynayanların videoları izlersin :P

İzleme olur bak  :-[

aydyar13

Gölün hanımı dışında araya bir kitap daha gelecek. Malesef yazar hikayeyi bitirdi ve geçmişi de yazmayacak.😣

Katildans

Kitap Adi = Deli çocugun güncesi
Yazar = Özgür Bacaksız
Tavsiye ederim.

strenergy

Kitap Adı : Mahşer

Yazarı : Stephen KING

Kitap Görseli :

Şu karantina günlerinde benzer konulu Mahşer okuyayım dedim. Kral yine döktürmüş. :g

Bazinga

2 hafta içinde Doğu Ekspresinde Cinayet, Define Adası ve The Witcher- Son Dilek kitaplarını bitirdim üçüde güzel kitaplardı. Sıra Vladimir Bartol - Alamut kitabında