Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CrueLEnd

Yani bu rakam sabit bir rakam ve arttırabiliriz öyle mi ? 529 600 700 olur mu

VampirSehri

Alıntı yapılan: CrueLEnd - 18 Şubat 2017, 22:50:57
Yani bu rakam sabit bir rakam ve arttırabiliriz öyle mi ? 529 600 700 olur mu

Evet. Kazandığınız gümüşleri vampirlere yatırım yaparak daha fazla gelir elde edebiliyorsunuz.

bandanar

Depo seviyesi kt başlangıç için 1000 mi? Bana biraz düşük geldi.Diğer fiyatlandırmalar iyi bence hatta sitenin bekası için belki daha da site lehine düzeltilebilir ama depo limiti dediğim gibi 1000 ise bence az olmuş.

Alperen123

Arkadaşlar yorumları okuyordum fakat bazı kişiler ortaya bir laf atıyor, yok bu bile güvensizlik sebebi şu bile güvensizlik sebebi diye. Madem kazanç oranı hoşuna gitmedi oynama kardeşim. Sizin burda yazdığınız bir olumsuz yorum bile onlarca yüzlerce kişinin o yorumu görüp aklını karıştırmaktan başka birsey değil. Adam belki 10 lira belki 1000 lira yatırım yapacak ama bakıyor ki olumsuz yorum var vazgeçiyor. Site sahibi kim bilmiyorum tanımıyorum ama sonuçta bu adamlar bi emek vermiş bi işe girmişler onun hakkına giriliyor. Bu tür sitelere ne kadar yatırım yapılırsa kasaya ne kadar para girerse o kadar çok kazanırsınız. Hem siteyi kötülemeye çalışarak veya olumsuz yorumu yaparsanız hem site kazanamaz hemde üyeleri kazanamaz. Dediğim gibi beni yanlış anlamayın ama madem güvenmiyorsun oynama kardeşim. Belki kötü niyetle demiyorsun ama senin attığın bir olumsuz yorum bile sitenin gelişmesini engeller. Hatasız insan olmaz, herkes hata yapar, bazı şeyler gözden kaçabilir. Site henüz yeni, illa ki ufak tefek eksiklikler olabilir. Biraz uzun bir yazı oldu ama umarım demek istediğimi anlamışınızdır

glas95

Alıntı yapılan: Alperen123 - 19 Şubat 2017, 00:12:49
Arkadaşlar yorumları okuyordum fakat bazı kişiler ortaya bir laf atıyor, yok bu bile güvensizlik sebebi şu bile güvensizlik sebebi diye. Madem kazanç oranı hoşuna gitmedi oynama kardeşim. Sizin burda yazdığınız bir olumsuz yorum bile onlarca yüzlerce kişinin o yorumu görüp aklını karıştırmaktan başka birsey değil. Adam belki 10 lira belki 1000 lira yatırım yapacak ama bakıyor ki olumsuz yorum var vazgeçiyor. Site sahibi kim bilmiyorum tanımıyorum ama sonuçta bu adamlar bi emek vermiş bi işe girmişler onun hakkına giriliyor. Bu tür sitelere ne kadar yatırım yapılırsa kasaya ne kadar para girerse o kadar çok kazanırsınız. Hem siteyi kötülemeye çalışarak veya olumsuz yorumu yaparsanız hem site kazanamaz hemde üyeleri kazanamaz. Dediğim gibi beni yanlış anlamayın ama madem güvenmiyorsun oynama kardeşim. Belki kötü niyetle demiyorsun ama senin attığın bir olumsuz yorum bile sitenin gelişmesini engeller. Hatasız insan olmaz, herkes hata yapar, bazı şeyler gözden kaçabilir. Site henüz yeni, illa ki ufak tefek eksiklikler olabilir. Biraz uzun bir yazı oldu ama umarım demek istediğimi anlamışınızdır
Güzel mantık. Burası bir forum sitesi herkes eleştiri yapabilir okuyan insan gerizekalı değilse eğer sırf biri güvenilmez dedi diye buna inanmaz. Çok mu ayrıntılı düşünüyorsun acaba?
Sorular sorulacak eleştiri yapılacak kimse karalamıyor sadece fikir sunuyor.

Alperen123

Çok mu ayrıntılı düşünüyorum orasını bilmiyorum kardeşim ama dediğim gibi. Adamlar o kadar emek vermiş hakedilmeyen yorumlar olduğunu düşündüğüm için fikrimi söylemek istedim. Adamlar bi kazanç oranı üretim oranı ayarlamış. Biz de bunu görüyoruz sonuçta. Mesela bugün biri demiş düşük vampirlerin üretimi biraz az gibi sadece büyük vampirlerin kazancı çok iyi diye. Adamlar da düzeltmiş ve üretimi biraz daha arttırdılar, istemeselerdi yapmazlardı. Daha da adamlar özür diliyor kusura bakmayın diyor üretimi arttırdık artık daha kazançlı diyor. Buna karşılık da hem 2 3 aydır uğraşıyoruz diyorlar ama bi üretimi bile düzgün hesaplayamıyorlar bu bile güvensizlik sebebi tarzında yorum yapılıyor. Bunun neresi güvensizlik? Bende ufak tefek yazılım işleriyle uğraşıyorum ve bu işler gözüktüğü gibi kolay bir iş değil. Emek verenin hakkına giriliyor sonra

brknesn

Alıntı yapılan: Alperen123 - 19 Şubat 2017, 00:34:15
Çok mu ayrıntılı düşünüyorum orasını bilmiyorum kardeşim ama dediğim gibi. Adamlar o kadar emek vermiş hakedilmeyen yorumlar olduğunu düşündüğüm için fikrimi söylemek istedim. Adamlar bi kazanç oranı üretim oranı ayarlamış. Biz de bunu görüyoruz sonuçta. Mesela bugün biri demiş düşük vampirlerin üretimi biraz az gibi sadece büyük vampirlerin kazancı çok iyi diye. Adamlar da düzeltmiş ve üretimi biraz daha arttırdılar, istemeselerdi yapmazlardı. Daha da adamlar özür diliyor kusura bakmayın diyor üretimi arttırdık artık daha kazançlı diyor. Buna karşılık da hem 2 3 aydır uğraşıyoruz diyorlar ama bi üretimi bile düzgün hesaplayamıyorlar bu bile güvensizlik sebebi tarzında yorum yapılıyor. Bunun neresi güvensizlik? Bende ufak tefek yazılım işleriyle uğraşıyorum ve bu işler gözüktüğü gibi kolay bir iş değil. Emek verenin hakkına giriliyor sonra

Kesinlikle haklisiniz. Suan hali hazirda sitelerin cogu bir ton seyi yuksek vaadediyor da ne oluyor? Hem isteyeceksiniz guzel bir sistem olsun + depo vs olmasin biz ayda bir ugrariz toplar cikariz+ depo olsun ama cok dusuk .. Kusura bakmayin da cok sey istiyosunuz. Bu guvensizlik sebebi degil aksine daha guvenilir bir sistem. En azindan diyebiliriz ki adamlar para kazaniyor kapanmaz. Ayrica diger depo olmayan siteler emek falan sarfedilmeden, bir domain hostin alinip warez bulunup acilmis siteler onlarin derdi bir an once gelsin para kacalim gidelim. Ama buraya baktiginizda gercekten emek sarfedilmis ki sarfedilmeye devam edecegine inaniyorum. Bu kadar yapmis kisiler kolay kolay vazgecmezler. En yakin zaman da guzel bir yatirim yapmayi dusunuyorum. Sistemle de oldukca ilgiliyim her gelismeyi de takibe devam edicem.

@VampirSehri hocam size de diyebilecegim her yorumu elbet dikkate alacaksiniz ama bir iki kisi sunu kaldir bunu et sunu yap derse sakin yapmayin. Kendi hesaplarinizla bildiginizi yapin cunku bu dedigimi yapan birkac sistem biliyorum suan kapattilar kactilar cunku herkesin dedigini yaparken zarara girdiler.

cellat067

oyunda seviye  var seviye alındığında herhangi bir değişiklik oluyor mu oluyorsa nelerdir bilgi verirseniz seviniriz

glas95

Alıntı yapılan: cellat067 - 19 Şubat 2017, 09:22:12
oyunda seviye  var seviye alındığında herhangi bir değişiklik oluyor mu oluyorsa nelerdir bilgi verirseniz seviniriz
Suan icin islevsiz ileride birseyler ekleyeceklermis

emsah

Tasarım harika ve site ana sayfa hariç tamamen mobil uyumlu arkadaşlar o da yakında çözülecektir. Ben kaydoldum ve biraz göz attım kısaca bilgi veriym:

Vampirler kan torbası üretiyor. Torbaları satıp para ve gümüş kazanıyorsunuz. Vampirlerin gideri yok ve ölümsüzler.
Başlangıç olarak Jareth adında 1 adet en düşük seviye vampir ve 1000 depo limitiniz var. Standart üye olarak depo limitini maksimum 80000 e çıkarabiliyorsunız. Kapasite artırma veya yeni vampir alma gibi işlemleri yapmak için gümüş kullanıyorsunuz. Geliştirilebilir ki admine göre sadece torba satmadan ibaret olmayacakmış. On numara oyun olmuş umarım kalıcı olur.