Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 20 Şubat 2017, 12:57:03
Aslında gelirler ciddi oranda fazla. Düşük seviyede olduğunuz için az geliyor. Bunun üstü oyuncuların tabiriyle Vur-Kaç yapan oyunlardan farkımız kalmaz.

Oyuncular ne istiyor anlamıyorum. Depo olmasın, yaşam süresi olmasın, ödeme puanı olmasın. Farklı iplerden 3-4 tane referans alıp hepsine yatırım yapıp (toplam 1000TL) 30 gün sonra aylık sabit 2.500TL vereceğini söyleyen sistemler gördüm ve insanlar bu oyunları "çok güzel oyun1 diye oynuyor.  150.000TL kazanıp 50.000TL ödüyorlar gösteriş olsun diye sonrasında KUR, ÖP gibi saçma sistemler getirip yatırım yapan insanları oyundan soğutup bırakmalarına sebep oluyorlar. Sonuç = 100.000TL Kar kalıyor.

Ortalama seviye bir vampiri hesaplarsak (Kern);

Kern için 300TL bir yatırım yapmak gerekiyor. Kern'in saatlik KT geliri 24.000KT günlük geliri 576.000KT. Hadi gerçekci olalım ve 24 saat kimsenin oyuna kalamayacağını hesap ederek bunu 17 saatten hesaplayalım.

17 saatte 408.000KT üretimi var.
17 saatte gümüş üretimi 1876 Gümüş
17 saatte TL üretimi 2,5 kuruş (0,0004 gibi küçük bir fark var düz yazayım istedim)

Şimdi aylık oranda bir strateji oluşturalım.

1. Ay
56.280 Gümüş ve 75TL kar

Kazandığınız gümüşleri depoya yatırım yaptınız ve Depo seviye 4 + 56 = 60. seviyeye geldi. Toplam kapasitesi 15.000 oldu

İlk ay kar etmeyeyim önemli değil dediniz 30.000 gümüş aldınız ve depoyu 30 seviye daha yükselttiniz. 60 + 30 = 90. seviye oldu. Toplam kapasite: 22.500

Elde kalan 0

2. Ay
56.280 Gümüş ve 75TL kar

Yine aynı taktiği izlediniz. Depo seviyesi 90 + 56 + 30 = 176 seviye oldu. Toplam kapasite 44.000.

Elde Kalan 0

3. Ay
56.280 Gümüş ve 75TL kar

Yine aynı taktiği izlediniz. Depo seviyesi 176 + 56 + 30 = 262 seviye oldu. Toplam kapasitesi 65.500KT oldu.

Ve artık sisteme 3 saatte 1 girip kan torbası satmanız gerekiyor.

4. Ay
56.280 Gümüş ve 75TL kar

Dediniz ki bu ay 75TL cebime alayım sıkışığım gümüşleride vampire yatırım yapayım dediniz ve 2 adet Zara aldınız. (Hatta ayın ilk günlerinde bekleyip Bjorn alınabilir ama ben minimum ihtimali düşünüyorum)

2 Adet Zara'nın saatlik KT kazancı 8.000KT 17 saatten gümüş kazancı 625 Gümüş ve 17 saatten TL kazancı 0.9 TL.

2 Zaradan aylık 18.750 Gümüş ve 27TL daha kar etmeye başladınız.

5. Ay
75.030 Gümüş ve 102TL kar

Artık bu saatten sonra gümüşleri vampire çevirip TLleri cebinize atmaya başlayabilirsiniz.

KUR, Ödeme Puanı, Yaşam süresi gibi sistemler olmadan paranızı kazanarak devam edeceksiniz.

Sistem ne bizi ne sizi üzmesin felsefesi sistemiyle kuruldu. Biz bundan 5 sene sonrada burda olmak istiyoruz. Lütfen bize piyasada Vur-Kaç taktiği ile iş yapan oyunların sistemlerinden bahsetmeyin.

Çok güzel anlattınız teşekkür ederim. 7 saatlik uyku ve sorunsuz bir şekilde siteye girip toplamaktan bahsediyorsunuz bu insanın canını sıkıyor. 300 TL yatırım yapıp tam zamanlı online kalarak 4 ay sonra çıkıyor para. Çekici değil gerçekten bence zarar etmeden azda olsa rahatlatabilirsiniz bu online süresini. yatırım yapalı 2 gün oldu sadece 100 gümüş birikti ve inanın çok fazla online olan birisiyim. Günlük kazançta ise 150 gümüş (günlük) yazıyor.

CrueLEnd

Hocam düşüncen yanlış. Eğer sistem anlattığın gibiyse az kazandırmıyor aksine bu siteyi batırırım ben. Depo ödeme puanı falan faktör değil. Reklamdan da gelir elde edemezsiniz. Size özelden dilerseniz birkaç sitenin işleyişini örnek gösterebilirim. Kopya anlamında değil onlar daha uzun süredir varlar ve bu işi yürütüyorlar.

VampirSehri

Başlangıçta zor görünüyor olabilir ancak her dakika siteye girmenize gerek yok. Diyelim hki her 30 dakika 1 kere girip satmanız gerekiyor.

Nerede olursanız olun telefonunuzdan tarayıcı açıp siteye girip kan torbalarını satmanız ortalama 30 saniyeyi geçmez diye hesap ediyorum.

Ayrıca ilk 3 ay uğraşıp sonrasında uğraşmadan daha fazla para kazanarak devam edeceksiniz. Uzun vadede (1 sene gibi) aylık güzel miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Kazancınız az görünüyor olabilir ancak hesap yukarda bahsettiğim gibidir ve biz bu sistemi yıllarca devam ettirebiliriz.

VampirSehri 17.02.2017 00:00 'da açıldığından beri 500'den fazla kayıtlı oyuncumuz 100'den fazla aktif oyuncuya ulaştık. İlk 3 gün için oldukça iyi değerler bize göre :) Aklıma geldi istatistik paylaşayım  dedim.

Alıntı yapılan: CrueLEnd - 20 Şubat 2017, 13:25:12
Hocam düşüncen yanlış. Eğer sistem anlattığın gibiyse az kazandırmıyor aksine bu siteyi batırırım ben. Depo ödeme puanı falan faktör değil. Reklamdan da gelir elde edemezsiniz. Size özelden dilerseniz birkaç sitenin işleyişini örnek gösterebilirim. Kopya anlamında değil onlar daha uzun süredir varlar ve bu işi yürütüyorlar.

İşleyiş aynen bu şekilde. Batıramazsınız! bu kadarda iddalıyız :) Neden batıramayacağınızı ve gelirleri nerelerden elde etmeyi planladığımızı anlatayım birazda içiniz rahatlasın dilerseniz.

1. Siteye alacağımız adsense reklamları
2. Mobil eklenti reklamları

Sitede koyacağımız adsense reklamlarını zaten biliyorsunuz. Ancak Mobil eklenti ile yapmak istediğimiz olay şudur;

Örneğin app'i açtınız ve kan torbası satacaksınız. Sattınız ve size "%15 daha fazla ister misin? Hadi şu videoyu izle ve %15 daha fazla kazan" gibisinden bir video izleteceğiz. Bunu her KT satan oyuncunun yapacağını varsayıyorum. Şahsım adına mobilde boş yere reklam videosu izlemek hoşuma gitmez. Ancak bazı oyunlarda gördüğüm "video izle kaldığın yerden devam et, altınını ikiye katla ama 1 vide izlemelisin" gibi kmapanyalar gördüğümde oturup o 30sn'lik videoları izliyorum ve zorumada gitmiyor. Adamlar kazanırken kazandırıyorlar çünkü.

Bu reklam politikasından ciddi olarak gelir elde eden mobil eklentiler mevcut. Bunun istatistiki verilerini tuttuk ve inanın sonuçlar çok çok iyiydi.

Sonrasında mobil eklentide göreceğiniz banner reklamlar olacak. Rahatsız edici değil ama dikkat çekici reklamlar. Bunların sizi rahatsız etmemesi, oyun kalitenizi bozmaması için tasarımcımız üstünde günlerce çalıştı.

Daha çok çok fazla planımız var ve burada açık açık dile getirip sürprizi kaçsın istemiyorum :)

Özelden gönderirseniz çok sevinirim. İnceleyip geliştirerek sistemimize katabileceğimiz şeyler tabiki olabilir. Kopya olarak kesinlikle düşünmem

emsah

Arkadaşlar ben olayı şöyle değerlendiriyorum. Evet site genel ortalama için kazançlı değil ama adminin dürüstlüğü, çabası ve oyunun özgün yapısı sebebiyle şahsen bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. @VampirSehri hocam güzel izah etmişsiniz yalnız tabi şunu da görmenizde fayda var, çok az kişi kern alıp depo limitini maksimize edebilir. Bunu yapmayanın da para kazanması neredeyse imkansız :) Yani temel soru şu, 500-600 lira yatırmasa da belli miktar yatırım yapan genel ortalama oyuncu para kazanamıyorsa kim niye yatırım yapsın :) ben nedenlerimi söyledim, yaklaşık 75 tl yatırımım var an itibariyle oyunun muhtemel gidişatı ve sizin yaklaşımınızı olumlu değerlendiriyorum. Bazı şeyleri yaşayarak görüp en doğru kararları siz verebilirsiniz tabi oyunda bugün durumun böyle olması yarın ya da 1 ay sonra da böyle olacağı anlamına gelmiyor. Kimsenin 1000 yatırıp 1 ay sonra 2500 almak istediğini zannetmiyorum sadece durum genel ortalamanın lehine biraz geliştirilebilir. Şu ana kadarki açıklamalarınızdan bunu zaten yapacağınızı ve daha birçok yeniliği ekleyeceğinizi anlıyorum o yüzden biraz zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum. İyi çalışmalar..

glas95

Alıntı yapılan: emsah - 20 Şubat 2017, 13:50:29
Arkadaşlar ben olayı şöyle değerlendiriyorum. Evet site genel ortalama için kazançlı değil ama adminin dürüstlüğü, çabası ve oyunun özgün yapısı sebebiyle şahsen bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. @VampirSehri hocam güzel izah etmişsiniz yalnız tabi şunu da görmenizde fayda var, çok az kişi kern alıp depo limitini maksimize edebilir. Bunu yapmayanın da para kazanması neredeyse imkansız :) Yani temel soru şu, 500-600 lira yatırmasa da belli miktar yatırım yapan genel ortalama oyuncu para kazanamıyorsa kim niye yatırım yapsın :) ben nedenlerimi söyledim, yaklaşık 75 tl yatırımım var an itibariyle oyunun muhtemel gidişatı ve sizin yaklaşımınızı olumlu değerlendiriyorum. Bazı şeyleri yaşayarak görüp en doğru kararları siz verebilirsiniz tabi oyunda bugün durumun böyle olması yarın ya da 1 ay sonra da böyle olacağı anlamına gelmiyor. Kimsenin 1000 yatırıp 1 ay sonra 2500 almak istediğini zannetmiyorum sadece durum genel ortalamanın lehine biraz geliştirilebilir. Şu ana kadarki açıklamalarınızdan bunu zaten yapacağınızı ve daha birçok yeniliği ekleyeceğinizi anlıyorum o yüzden biraz zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum. İyi çalışmalar..
Ben de tamamen iyiye gidecek diye ufak bi yatırım yaptım gelişim görünce yatırım artacak

VampirSehri

Alıntı yapılan: emsah - 20 Şubat 2017, 13:50:29

Alıntı yapılan: glas95 - 20 Şubat 2017, 13:53:42
Ben de tamamen iyiye gidecek diye ufak bi yatırım yaptım gelişim görünce yatırım artacak

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu ettiniz ekibimizi. Oyuncularımızdan böyle şeyler duymak inanın bizi çok mutlu ve motive ediyor.

Şuanda gördüğümüz ve oyuncularımızın şikayet ettiği tek konu Depo!  Depoyu kaldırmamız söz konusu olamaz çünkü nereden koyarsak koyalım olmuyor hiçbir şekilde. Ancak bunu kolaylaştırmanın bir yolunu arıyoruz.

Alperen123

Tecrübe puanı tam olarak ne işe yarıyor admin ?

VampirSehri

Alıntı yapılan: Alperen123 - 20 Şubat 2017, 14:09:47
Tecrübe puanı tam olarak ne işe yarıyor admin ?

Şuanda bir işe yaramıyor. Yakın zamanda ki güncellemeler ile eklenecek

SerdarTR

Biraz daha yatırım yaptım çünkü gerçekten emek verilmiş ve güvenilir olduğunu açıkca göstermiş oldu.

Sadece önceden de söylediğim gibi her seviyeye 250 veya 500 gümüş verilse çok iyi olur boş boş seviye geçmek çok can sıkıcı :)

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 20 Şubat 2017, 13:59:46
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu ettiniz ekibimizi. Oyuncularımızdan böyle şeyler duymak inanın bizi çok mutlu ve motive ediyor.

Şuanda gördüğümüz ve oyuncularımızın şikayet ettiği tek konu Depo!  Depoyu kaldırmamız söz konusu olamaz çünkü nereden koyarsak koyalım olmuyor hiçbir şekilde. Ancak bunu kolaylaştırmanın bir yolunu arıyoruz.

Ufak bi mobil uygulama yapılabilir mi acaba şimdilik giriş yapalım uygulamaya ve depo dolunca bildirim gelsin. Şimdilik bu bile büyük bi adım olur çünkü hiçbir sitede yok. Tek fonksiyonu depo için alarm vermesi ve boşaltabilmemiz olsa yeter.