Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cellat067

arkadaşlara öneriyorum oyunu fakat depo var diye söyleyince çekinerek oyuna bakıyorlar sonrasında 250 depo artırımı 1000 gümüş olunca oyuna bir daha bakmıyorlar depo ücreti gerçekten ama gerçekten yüksek 250 depo 2.5 tl denk geliyor....1000 artırsa 10 tl depo sisteminde iyileştirme yaparsanız gerçekten süper olur....

bandanar

Bence depo konusunda iyileştirilme yapılıp diğer taraflardan biraz düşürme olabilir.Depo hariç herşey 10 numara hatta bence sistemi zarara uğratabilecek kadar fazla ama deponun bu kadar düşük olması ve yükseltilmesinin çok pahalı olması bence dengeleri bozuyor.

Piranha

Selam arkadaslar,

Bastan sona yorumlara goz attim, bazi arkadaslar negatif bazilari pozitif degerlendirmelerde bulunmus. Onlarin hepsini bir kenara koyarak sizlere su tesbitimi soylemek istiyorum. Site sahibi sanirim konuyu acan arkadas.
Ben bu zaman zarfinda bir cok oyun sitesine ve yatirim sitesine kayit olup aktif oynamis biri olarak daha once bu kadar temiz bir anlatim ve seviyeli yorum yapip aciklama yapan (bu alanda) bir *Yönetici ile karsilasmadim.

*Yonetici var, seviyesizce komut/emir veren  ve bir yonetici var tamamen efendiligini koruyup karsilik veren.!

Sitenize daha kayit dahi olmadim sadece gordugumu yorumladim. Cani gonulden basarilarini dilerim.

VampirSehri

Merhaba, oyuncularımızın şikayetleri üzerine depo başlangıç seviyesi 40 levele çıkarılmıştır. Artık hiçbir gümüş istemeden başlangıç 10.000KT olmuştur.

Eski oyuncularımız 4 seviye ile başlamışlardı. Onlarada +36 yükseltme ücretsiz gönderilmiştir. 10KT kapasiteden sonra tekrar 1000 gümüş ile yükseltebilirsiniz.

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 20 Şubat 2017, 21:27:23
Merhaba, oyuncularımızın şikayetleri üzerine depo başlangıç seviyesi 40 levele çıkarılmıştır. Artık hiçbir gümüş istemeden başlangıç 10.000KT olmuştur.

Eski oyuncularımız 4 seviye ile başlamışlardı. Onlarada +36 yükseltme ücretsiz gönderilmiştir. 10KT kapasiteden sonra tekrar 1000 gümüş ile yükseltebilirsiniz.
biraz önce girdim siteye ve depoyu görünce gerçekten çok sevindim çok teşekkürler ilginiz için. kesinlikle yatirimimim devami gelecek.

erayweb

promosyon göndermi var mı ? k.adım eray

öneri olarak oyun paramı birimi kafa karıştırıyor kaç gümüş kaç tl ye denk geliyor bir calculater tarzı birşey eklerseniz güzel olabilir üşendim yatırım yapmaya bundan dolayı  ???

brkdmn

Alıntı yapılan: erayweb - 20 Şubat 2017, 21:43:08
promosyon göndermi var mı ? k.adım eray

öneri olarak oyun paramı birimi kafa karıştırıyor kaç gümüş kaç tl ye denk geliyor bir calculater tarzı birşey eklerseniz güzel olabilir üşendim yatırım yapmaya bundan dolayı  ???
gümüş paraya çevrilmiyor kt satttığın zaman tl ve gümüş olarak ne kadar dönüceği görünümü zaten mevcut çeviri altında ,ek olarak yuva kısmında günlük neyden ne kadar kazandığınız istatistiklerde görünmekte

Piranha

Oyuna goz attim kayit da oldum haliyle, cok da hosuma gitti.

Payeer hesabi eklemeniz mumkunmu acaba?.

Online yatirim yapmak acisindan biz kullanicilarin kolayina gelecektir.

commandant

deponun son hali gerçekten iyi olmuş, yatırım yapılabilir artık şimdi

24000 bin gümüş aldık bakalım. depoyu yükseltince yatırım daha yapmayı düşünüyorum. siteyi ve burdaki arkadaşı çok sevdim

emsah

Alıntı yapılan: commandant - 20 Şubat 2017, 22:56:16
deponun son hali gerçekten iyi olmuş, yatırım yapılabilir artık şimdi
Ben de yatırımı artırmayı düşünüyorum  +1