Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SerdarTR

Alıntı yapılan: VampirSehri - 21 Şubat 2017, 21:26:50
İleriki güncelleştirmeler ile çok daha fazla özellik gelecek hiç merak etmeyin :)

Düşünüyoruz efendim. Görüşmelerimiz sürüyor :)

Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bugün küçük bi yatırım daha ekledim. :)

Parakazan190

Iyi geceler, referans yarismasi var dediniz, sonra en cok kt satan diyorsunuz , bu referans yarismasi degil ki , 1000 tl lik odul icin koydugunuz yarismayi degistirmeyin lutfen rica ediyoruz

VampirSehri

Alıntı yapılan: Piranha - 21 Şubat 2017, 21:42:09
Tesekurler cok guzel olur. Yanliz istgame adli siteden ben altin gumus vs vs almak istemiyorum. Benim gibi dusunenler icin oyun icerisinde payeer ile satin alinabilecek bir sistem kurarsaniz benim gibi dusunenler icin iyi olacaktir.

Payeer yurtdışı bir şirket olduğu için araştırmadan koymak istemiyoruz açıkcası. Istgame'e sonuna kadar güvenebilirsiniz. Bu piyasada 7 yıldır dürüstce çalışan firmalaran birisidir.

Alıntı yapılan: commandant - 21 Şubat 2017, 22:11:16
Paparada eklenebilir bence. En azindan istgame papara ekleyebilirsiniz

Papara ile para çekimi yakın zamanda gelecek.

Alıntı yapılan: strenergy - 21 Şubat 2017, 22:43:50
@Karabasan V sevmiyorsanız oynamazsınız olur biter. Ayrıca diğer iletilerinizde de not görüş bildirmekten eleştirmekten öte dalga geçer gibi iletiler yazmışsınız ki iletileriniz silindi.  :y

Arkadaşın amacı gelip oyunları kötülemek. Ciddiye almamıştım zaten ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: SerdarTR - 21 Şubat 2017, 22:45:11
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bugün küçük bi yatırım daha ekledim. :)

Çok yakında ve teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Parakazan190 - 22 Şubat 2017, 00:45:05
Iyi geceler, referans yarismasi var dediniz, sonra en cok kt satan diyorsunuz , bu referans yarismasi degil ki , 1000 tl lik odul icin koydugunuz yarismayi degistirmeyin lutfen rica ediyoruz

Yarışma başladığından beri yarışma koşulları aynıdır.

"Referansları ile en fazla kan torbası toplayan ilk üç kişi ödülleri almaya hak kazanır. Liste her 10dk 'da birkez güncellenir."

Sizin sattığınız kan torbaları listeye girmez. Referanslarınızdan size gelen %10 'luk kan torbaları sırlamalaya girer.

En çok referansı getirenin açıkcası bize yararı olmuyor. Referansı getirip onu oyunda tutabilecek kadar ilgi gösteren oyuncular oyunu oynayandır. Biz eşine dostuna sırf yarışmada ödül kazanacağım diye referans linki dağıtan oyuncular istemiyoruz. VampirSehri gibi oyunları oynamış yada oynamaya istekli kişileri oyunumuzda görmek isteriz.

Onun için yarışmayı değiştirmedik ve ilk başından beri yarışma koşulları bu şekildedir.

VampirSehri

Merhaba, artık para çekme işlemlerinizi "Papara" üzerinden yapabilirsiniz.
Sistemimize Papara entegre edilmiştir.

glas95

Referans yarışması için sadece ilk 3 e para ödülü vermek güzel fikir ama mesela ben 8. sıradayım simdi ve cidden uğraşıyorum düzgün oyuncu bulmak için hiçbir karşılık alamazsam üzülürüm bu kadar emeğime.

en azından 1000-2000 gümüş falan hediye verilse alttakilere de ?

VampirSehri

Yani şimdi bu işin kuralı bu açıkcası. Sadece bizde değil tüm dünyada yapılan bir uyglama. Her yarışmada ilk 3'e ödül verilir. Şimdi biz herkese ödül veremeyiz. ilk 10'a versek 11. "ben neden alamadım" diyecek. İlk 20'ye versek 21. "eee bana vermediniz böyle hak mı olur?" diyecek. Yarışmaya her katılana versek sonradan gelen "biz sonradan geldik haksızlık bu diyecek" v.s v.s uzayıp gidecek.

Sonuç olarak herkesi mutlu edemeyeceğimiz için dünyaca kabul edilmiş derecenlendirme sistemini kullanalım istedik :)

erayweb

Payer ödeme seçeneği acilen eklenmeli bizzat bekliyorum.

Sistemin ömrü ne kadar hedefliyorsunuz ?

suicide06

yeni kayıt oldum. konunun başındaki link ile yanlız 1250 gümüşle başlattı. 2500 olacağını söylemiştiniz. kullanıcı adım: suicide06

VampirSehri

Alıntı yapılan: erayweb - 22 Şubat 2017, 19:47:11
Payer ödeme seçeneği acilen eklenmeli bizzat bekliyorum.

Sistemin ömrü ne kadar hedefliyorsunuz ?

Sitenin ömrünü geliştirmelerle getireceğimiz oyunlar, özellikler ile uzun yıllara uzatmayı planlıyoruz.

Alıntı yapılan: suicide06 - 22 Şubat 2017, 20:54:27
yeni kayıt oldum. konunun başındaki link ile yanlız 1250 gümüşle başlattı. 2500 olacağını söylemiştiniz. kullanıcı adım: suicide06

Açıklamada yazmıştım. Promosyon ilk 100 oyuncu için geçerlidir diye sanırım dikkatinizden kaçtı :)

Önemli: Promosyon ilk 100 oyuncu için geçerlidir.

Piranha

Bu konsept cidden hosuma gitti ama payeer olmadan olmuyacak. Bu konuda birseyler yapmalisiniz :). Payeer hesabi ile oyun icerisinde ;
-Para Cekme
-Para Yatirma

seceneklerini ekleyebilirseniz minimum +5bin user kazanacaginizdan eminim ve bir farkindalik yaratmis olacaksiniz. Bunu bi degerlendirin lutfen uzerini kapamayin. ;).

Takipteyim..