Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Oyuncularımızın istekleri her zaman en ön planda oluyor ancak Payeer uyguladığı komisyonlar ve döviz kuru farkı yatırımcılarımızı üzeceği için çekiniyoruz açıkcası. Ödeme gönderirken ve alırken ciddi komisyon oranları istiyorlar. Sisteme entegre etmesi 4-5 saatimizi almaz yoksa hiç sorun değil :)

erayweb

manuel yapsanız işlemi komisyon ortadan kalkar gibi, misal size gönderelim siz onaylayıp hesabımıza ekleyebilirsiniz.

VampirSehri

O şekilde de sizler mağdur olursunuz. Sabahın 5'inde bile epin alan oyuncularımız var. Bir çaresine bakacağız :)

brkdmn

Alıntı yapılan: Piranha - 22 Şubat 2017, 21:14:34
Bu konsept cidden hosuma gitti ama payeer olmadan olmuyacak. Bu konuda birseyler yapmalisiniz :). Payeer hesabi ile oyun icerisinde ;
-Para Cekme
-Para Yatirma

seceneklerini ekleyebilirseniz minimum +5bin user kazanacaginizdan eminim ve bir farkindalik yaratmis olacaksiniz. Bunu bi degerlendirin lutfen uzerini kapamayin. ;).

Takipteyim..
+1

suicide06

Alıntı yapılan: VampirSehri - 22 Şubat 2017, 21:12:52
Sitenin ömrünü geliştirmelerle getireceğimiz oyunlar, özellikler ile uzun yıllara uzatmayı planlıyoruz.

Açıklamada yazmıştım. Promosyon ilk 100 oyuncu için geçerlidir diye sanırım dikkatinizden kaçtı :)

Önemli: Promosyon ilk 100 oyuncu için geçerlidir.
kusurabakmayın dikkt etmemişim :)

VampirSehri

Alıntı yapılan: suicide06 - 22 Şubat 2017, 21:47:06
kusurabakmayın dikkt etmemişim :)

Estafurullah insanlık hali :) Hatırlattığınızda iyi oldu konudan kaldırdım

glas95

kan torbasinin gümüş e dönüşüm oranı artar mı acaba ?

VampirSehri

Merhaba, v0.1.6 ile birlikte menüde göreceğiniz "Atölye" bölümü eklendi. Bu bölümde çeşitli araçlarımızı ileriki güncelleştirmelerde ekleyeceğiz.

- Atölye bölümüne "TL -> Gümüş" çevirisi için araç eklendi.
- Sunucu güncelleştirmeleri yapıldı
- Yazılım güncelleştirmeleri yapıldı

Ayrıca biraz yakında websitemize koyacağımız istatistiklerden bahsedeyim :)
17.02.2017 - 22.02.2017 tarihleri arasındaki 5 günlük süreçte 2.850TL yatırım aldık ve 900 kayıtlı kullanıcıya ulaştık.

Alıntı yapılan: glas95 - 23 Şubat 2017, 00:37:08
kan torbasinin gümüş e dönüşüm oranı artar mı acaba ?

Şuan için değerler gayet makul görünüyor. Bir değişim düşünmüyoruz.

VampirSehri

İlk ödememizi @SerdarTR beyfendiye yaptık. Zannediyorum kendisi ilk yatırımcılarımızdan :)

Ödeme kanıtını paylaşabilirseniz çok sevinirim Serdar bey

SerdarTR

Alıntı yapılan: VampirSehri - 23 Şubat 2017, 14:49:13
İlk ödememizi @SerdarTR beyfendiye yaptık. Zannediyorum kendisi ilk yatırımcılarımızdan :)

Ödeme kanıtını paylaşabilirseniz çok sevinirim Serdar bey

Evet ilk çekim işlemini bugün yaptım. Sorunsuz şekilde gönderildi. Yatırım yapmayan arkadaşlar bir kez daha düşünüp yatırım yapmalı diye düşünüyorum.

Hesap özetinden şöyle bir görüntü paylaşayım.