Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Alıntı yapılan: tont10 - 26 Şubat 2017, 08:42:12
Hocam para cekimi oncesi tel onayi sarti var ancak yurtdisi tel no eklenmiyor , bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

En kısa sürede bir çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Alıntı yapılan: Karabasan V - 26 Şubat 2017, 20:04:02
2 tane jareth isimli vampirim var..günlük gümüş üretimi 26.49..günlük tl kazancı 0.03..bir dahaki jereth i almam için 50 gün gerekiyor..o da kan torbalarını zamanında toplamam koşuluyla..ayrıca kazanılan türk lirasını gümüşe çevirmekse işe yaramıyor çünkü günlük tl kazancı çok düşük..

3. jereth'i alsanız bu sefer günlük gümüş üretimi 40 a çıkacak, tl kazancınız  0.045 olacak..bir dahaki jereth için 33 gün gerekecek..

kısacası 3 ay sonunda 4 jereth vampiriniz olacak..1 sene sonunda ise yaklaşık 25 jerethiniz olacak..günlük tl kazancınız 0,375 tl olacak..

oyunun ömrü en fazla 1 sene olsa bile para yatırmamışsanız hiçbir şey kazanamayacaksınız..oyuna para yatırmadan oynayacaklar bunu göz önünde bulundursun.

Dediğiniz tamamen doğru biz bunu inkar etmiyoruz. Ancak bu şekilde olduğu için yatırımcılarımıza düzenli olarak ödeme yapabileceğiz yıllarca.

Tam olarak nasıl bir gelir beklediğinizi bilemem ama malesef aynı hayatta olduğu gibi hiç yatırım yapmadan ayda tatmin edici bir rakam kazanmak mümkün değil. Bu kadar emeğimizi, yatırımcılarımızı paralarını düşünmek zorundayız. Yatırım yapmadan kazanç sağlayabilme hayaliniz varsa yardımcı olamayız

Karabasan V

ben size zaten güvenilir değilsiniz demedim..şurdaki çoğu oyundan daha güvenilirsinizdir bundan şüphem yok..ben sadece bu oyuna yatırım yapmadan para kazanmayı uman arkadaşlar varsa sonradan üzülmesinler diyerek bu rakamları yazdım..yani zamanlarına yazık etmesinler..ya para yatırarak oynasınlar ya da bıraksınlar..

Piranha

Karabasan, bu oyunu surekli takip ediyorum acikcasi para yatirmadan kazanacagimi ummadigim gibi beklemiyorumda. Sizin yapmis oldugunuz analiz dogru ise ve tamamen kullanicilari bilgilendirmek icin ise bence cok guzel aciklamissiniz. Tesekur ederim.
Aslinda herkezin bu sekilde tum bu para yatirma konularinda aciklama yapmasi cok guzel. Bu yuzden size katiliyorum. Burada vampirsehri icin degil x bir oyun icinde yapmanizi bekliyorum.

Ben su an icin beklemedeyim, sitenin ilerleyen gunlerde gelisecegine ve eksikliklerini tamamlayacagini dusunuyorum admin de bu yonde aciklamar yapiyor zaten.

Karabasan V

Alıntı yapılan: Piranha - 26 Şubat 2017, 22:16:48
Karabasan, bu oyunu surekli takip ediyorum acikcasi para yatirmadan kazanacagimi ummadigim gibi beklemiyorumda. Sizin yapmis oldugunuz analiz dogru ise ve tamamen kullanicilari bilgilendirmek icin ise bence cok guzel aciklamissiniz. Tesekur ederim.
Aslinda herkezin bu sekilde tum bu para yatirma konularinda aciklama yapmasi cok guzel. Bu yuzden size katiliyorum. Burada vampirsehri icin degil x bir oyun icinde yapmanizi bekliyorum.

Ben su an icin beklemedeyim, sitenin ilerleyen gunlerde gelisecegine ve eksikliklerini tamamlayacagini dusunuyorum admin de bu yonde aciklamar yapiyor zaten.

beklemekteyim derken neyi bekliyorsunuz..bence para yatıracaksanız şimdiden yatırıp kazanmaya başlayın..oyunu güvenli bulan parayı basacak..çok beklerseniz az kazanırsınız..önce parayı koyan pastadan daha büyük pay alır.

CrueLEnd

Yatırımsız kazandıran siteler batmaya mahkumdur. Her türlü bahsine girebilirim sizinle. Kazandıran derken 3 5 kuruş değil tabi ki

Karabasan V

Alıntı yapılan: CrueLEnd - 26 Şubat 2017, 22:36:18
Yatırımsız kazandıran siteler batmaya mahkumdur. Her türlü bahsine girebilirim sizinle. Kazandıran derken 3 5 kuruş değil tabi ki

alla alla emin misin..avrupada oyun siteleri var yatırımsız ayda 300-500 euro da olsa kazandırıyor..reklam gelirleri fazla, başka gelirleri var..iyice bir araştır bakalım, elinde internet var..

ayrıca attıgım her mesaja eksi vermen senin biraz problemli oldugunu gösteriyor..ben böyle şeylere tenezül bile etmem. millet nelerle uğraşıyor  :DD

CrueLEnd

Alıntı yapılan: Karabasan V - 26 Şubat 2017, 23:00:14
alla alla emin misin..avrupada oyun siteleri var yatırımsız ayda 300-500 euro da olsa kazandırıyor..reklam gelirleri fazla, başka gelirleri var..iyice bir araştır bakalım, elinde internet var..

ayrıca attıgım her mesaja eksi vermen senin biraz problemli oldugunu gösteriyor..ben böyle şeylere tenezül bile etmem. millet nelerle uğraşıyor  :DD
aynen kesin kazandırıyordur 300-500 euro. Senin zihniyetindeki insanları hiç sevmiyorum. - vermek boynumun borcudur.

Karabasan V

bu mesajı yeniden düzenleyeceğim..

VampirSehri

Tüccar bölümünde şöyle bir bilgi var; "Yazılan kan torbası gelirleri saatlik değerlerdir. Vampirlerin yaşam süresi sınırsızdır"

Yani bu hesapla Dracula saatte 192.000KT, günde 4.608.000KT üretimi var. Buda günlük 21.900 Gümüş ve 27.5TL 'ye denk gelir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Karabasan V

Alıntı yapılan: VampirSehri - 27 Şubat 2017, 13:24:16
Tüccar bölümünde şöyle bir bilgi var; "Yazılan kan torbası gelirleri saatlik değerlerdir. Vampirlerin yaşam süresi sınırsızdır"

Yani bu hesapla Dracula saatte 192.000KT, günde 4.608.000KT üretimi var. Buda günlük 21.900 Gümüş ve 27.5TL 'ye denk gelir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

bu dediklerinize göre tekrardan hesap yapıp mesaj atacağım..ben yatırım yapacağım için detaylı hesap yapıyorum..