Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Hesap yapmanız sorun değil tabiki yapacaksınız ancak gerçeği yansıtmayan bilgiler ile oyuncuların kafasını karıştırıyorsunuz. Daha dikkatli hesap yaparsanız kimsede yanlış yönlendirilmemiş olur.

https://www.gelirkapisi.com/oyun-siteleri/vampirsehri-para-kazanmanin-en-guzel-yolu/msg468168/#msg468168 şuradaki mesajımda ayrıntılı bir gelir tablosu paylaştım.

glas95

bu siteyi kimse kötülemesin çok güzel ayarlanmış. gelen tl miktarı ve sistem düzeni olarak çok iyi durumda herşey, 3 tl oldu suan ve toplam 95 TL yatırdım.
küçük bir şikayetim var sadece yeni vampir almak oldukça zor. ufak bir miktar yükseltme yapılabilir gümüş gelirinde.

feyzagvenli

Sistem çok değişik ve güzel. Klasik tavuk yumurta oyunu olmaması çok daha güzel :)
Ama tek şikayetim boyutların çok büyük olması. Yani mobilden girilince ekranı küçülte küçülte bir hal oluyorum  ???

Karabasan V

bu oyuna para yatırmayı düşündüğüm için iyice inceliyorum..özellikle yatırım yapacak olanlar iyi okusun..

şimdi dedim ki en verimli vampir dracula..ben bundan bir tane satın almak istesem 685 bin gümüş almalıyım..1712 tl yatırmam lazım (oyunda 5 tl nin de 1000 tl nin de vereceği gümüşler oran bazında aynı..yani çok para yatırınca oransal olarak daha fazla gümüşünüz olmuyor, bunu not olarak düşeyim)

bu dracula saatte 192 bin günde 4608 bin kan torbası veriyor..4608 bin kan torbası 21900 gümüş..dracula günde 21900 gümüş veriyor, düz hesap 22 bin diyelim..8 saat uyku uyusak bu sayıyı 3 e bölüp 2 ile çarpacağız..etti mi 14.6..biz 15 bin diyelim..ayrıca draculadan günlük tl kazancınız 27.5 tl..onu da 3 e bölüp 2 ile çarpalım, etti mi 18.3..ona da 18.5 tl diyelim..oyun içinde 18.5 tl ile 7400 gümüş alsanız toplamda 14.6 bin+7.4 bin=22 bin gümüş yapar. .24 binlik zara isimli vampiri alıyoruz..yani her gün 1 zara alıyoruz..

draculanın değeri 685 bin gümüş (1712 tl).. siz ise günde 22 bin gümüş üretiyorsunuz..ve kazandıgınız tl yi gümüşe çevirdiğiniz için tl kazancınız yok..çünkü üretilen tl yi gümüşe çevirip devamlı zara alıyorsunuz (1 zara= günde 450 gümüş +  0.5 tl veriyor)

hiç zara almasanız bile günlük 15 bin gümüş + 18.5 tl kazancınız olacak..draculanın değeri olan 685 bin gümüş ise 45 günde çıkacak..ayrıca 833 tl niz olacak..oyun içinde sürekli zara alırsanız bunu 40 güne düşürebilirsiniz..ayrıca 700 tl gibi hesabınızda çekilebilir para olacak..

depoya harcayagınız gümüşleri göz önünde bulundurmadım..depoyu 80 bin kan torbası alacak duruma getirmek 280 bin gümüşe mal olacak..yani sizin 13 günlük gümüş üretiminiz depo için harcanacak..bunu da göz önünde bulundurun..

siz 1712 yatırdınız..700 tl yi çektiniz..kaldı mı 1000 tl fark..sizin içerde neyiniz var..1 dracula+40 zara..bunlar günde 38 tl veriyor..ayda 1140 tl yapar..para bir ayda çıktı..yani siz 70 günde 1712 yi amorti etmiş oldunuz..depo için harcanan 13 günüde işin içine katarsak 83 gün yapar..siz diyin 3 ay..elektrik kesilir, oyunda sıkıntı çıkar vb..3 ay diyin..

3 ayın sonunda elinizde 150 kadar zara+1 dracula olacak..günlük geliriniz 90 tl olacak..aylık geliriniz 2700 tl olacak..

şimdi burdaki sıkıntı depo sıkıntısıdır..depo seviyeniz 10 bin oldugu için ve dracula saatte 192 bin kan ürettiği için her 3 dakikada deponuz dolacak ve gümüş üretmeyecektir..depoyu 80 bine çıkarsanız bile sizi ancak 24 dakika idare edecektir..

480 tl verip 28 günlük platin üyelik alıp depoyu 240 bine çıkarsanız bile süre 72 dakika yani 1 saat+12 dakika olacaktır..28 gün sonra 80 bin depo durumuna dönecektir...günde 16 saat boyunca sürekli 20 dakikada bir oyuna girmezseniz depo dolacağından veriminiz düşecektir..

yani dracula çok kan topluyor ama depo küçük oldugundan verimli olmuyor..ben bu incelemeyi depo için uygun olan başka bir vampir için daha sonra yapacağım..

glas95

Alıntı yapılan: Karabasan V - 27 Şubat 2017, 18:33:58
bu oyuna para yatırmayı düşündüğüm için iyice inceliyorum..özellikle yatırım yapacak olanlar iyi okusun..

şimdi dedim ki en verimli vampir dracula..ben bundan bir tane satın almak istesem 685 bin gümüş almalıyım..1712 tl yatırmam lazım (oyunda 5 tl nin de 1000 tl nin de vereceği gümüşler oran bazında aynı..yani çok para yatırınca oransal olarak daha fazla gümüşünüz olmuyor, bunu not olarak düşeyim)

bu dracula saatte 192 bin günde 4608 bin kan torbası veriyor..4608 bin kan torbası 21900 gümüş..dracula günde 21900 gümüş veriyor, düz hesap 22 bin diyelim..8 saat uyku uyusak bu sayıyı 3 e bölüp 2 ile çarpacağız..etti mi 14.6..biz 15 bin diyelim..ayrıca draculadan günlük tl kazancınız 27.5 tl..onu da 3 e bölüp 2 ile çarpalım, etti mi 18.3..ona da 18.5 tl diyelim..oyun içinde 18.5 tl ile 7400 gümüş alsanız toplamda 14.6 bin+7.4 bin=22 bin gümüş yapar. .24 binlik zara isimli vampiri alıyoruz..yani her gün 1 zara alıyoruz..

draculanın değeri 685 bin gümüş (1712 tl).. siz ise günde 22 bin gümüş üretiyorsunuz..ve kazandıgınız tl yi gümüşe çevirdiğiniz için tl kazancınız yok..çünkü üretilen tl yi gümüşe çevirip devamlı zara alıyorsunuz (1 zara= günde 450 gümüş +  0.5 tl veriyor)

hiç zara almasanız bile günlük 15 bin gümüş + 18.5 tl kazancınız olacak..draculanın değeri olan 685 bin gümüş ise 45 günde çıkacak..ayrıca 833 tl niz olacak..oyun içinde sürekli zara alırsanız bunu 40 güne düşürebilirsiniz..ayrıca 700 tl gibi hesabınızda çekilebilir para olacak..

depoya harcayagınız gümüşleri göz önünde bulundurmadım..depoyu 80 bin kan torbası alacak duruma getirmek 280 bin gümüşe mal olacak..yani sizin 13 günlük gümüş üretiminiz depo için harcanacak..bunu da göz önünde bulundurun..

siz 1712 yatırdınız..700 tl yi çektiniz..kaldı mı 1000 tl fark..sizin içerde neyiniz var..1 dracula+40 zara..bunlar günde 38 tl veriyor..ayda 1140 tl yapar..para bir ayda çıktı..yani siz 70 günde 1712 yi amorti etmiş oldunuz..depo için harcanan 13 günüde işin içine katarsak 83 gün yapar..siz diyin 3 ay..elektrik kesilir, oyunda sıkıntı çıkar vb..3 ay diyin..

3 ayın sonunda elinizde 150 kadar zara+1 dracula olacak..günlük geliriniz 90 tl olacak..aylık geliriniz 2700 tl olacak..

şimdi burdaki sıkıntı depo sıkıntısıdır..depo seviyeniz 10 bin oldugu için ve dracula saatte 192 bin kan ürettiği için her 3 dakikada deponuz dolacak ve gümüş üretmeyecektir..depoyu 80 bine çıkarsanız bile sizi ancak 24 dakika idare edecektir..

480 tl verip 28 günlük platin üyelik alıp depoyu 240 bine çıkarsanız bile süre 72 dakika yani 1 saat+12 dakika olacaktır..28 gün sonra 80 bin depo durumuna dönecektir...günde 16 saat boyunca sürekli 20 dakikada bir oyuna girmezseniz depo dolacağından veriminiz düşecektir..

yani dracula çok kan topluyor ama depo küçük oldugundan verimli olmuyor..ben bu incelemeyi depo için uygun olan başka bir vampir için daha sonra yapacağım..
Hiç üşenmedim her kelimeyi tek tek okudum. Depo kısmını okumaya başlayınca yüzüm düştü halbuki ne de güzel gidiyordu yazı...

VampirSehri

Arkadaş gayet güzel açıklamış. Ayrıca şunuda ekleyeyim özel üyeliklerde depo kapasitesi artıyor sadece tekrar onları gümüş ile yükseltmeniz gerekecek.

Depo olayı bunun için var. Biz aylık 10.000TL kazandırırız gibi bir iddaamız yok çünkü bunu söyleyen muhtemelen yalan söylüyordur. Büyük yatırımlarda deponuu sürekli boşaltmanız haricinde bir sorununuz olmuyor.

Karabasan V

Alıntı yapılan: VampirSehri - 27 Şubat 2017, 19:36:08
Arkadaş gayet güzel açıklamış. Ayrıca şunuda ekleyeyim özel üyeliklerde depo kapasitesi artıyor sadece tekrar onları gümüş ile yükseltmeniz gerekecek.

Depo olayı bunun için var. Biz aylık 10.000TL kazandırırız gibi bir iddaamız yok çünkü bunu söyleyen muhtemelen yalan söylüyordur. Büyük yatırımlarda deponuu sürekli boşaltmanız haricinde bir sorununuz olmuyor.

gümüş ile değil para ile yükseliyor..yani oyuncu kazancının bir kısmını premium için harcamak zorunda kalacak..ben yukardaki anlatımda sadece draculanın depoya etkisinden bahsettim..zamanla alınacak diğer vampirlerde kan torbası getireceğinden deponun dolma süresi gittikçe kısalacaktır..depo katalizör görevi görüyor..yani kazancı sınırlandırıyor..

kimse de pc başında saatlerce duramaz..telefonu bile 20 dakikada 10 dakikada bir oyun için kullanamaz..

VampirSehri

Diğer türlüsüde sistemi ayakta tutmaz malesef.

Karabasan V

şimdi küçük yatırımcılar için herşeyi hesaplayalım..açıkcası ben ilk aşamada bu yatırımı yapmayı planlıyordum..

300 tl yatırdık ve 120 bin gümüş aldık..onunla da 120 bin gümüş değerindeki kern isimli vampiri aldık..1 kern günde 2700 gümüş+3 tl veriyor..biz günde 8 saat uyusak bu oranları 3'e bölüp 2 ile çarpıyoruz..bir kern günde 1800 gümüş+2 tl veriyor..2 tl yi gümüşe çevirirsek 800 gümüş yapar..yani günlük gümüş üretimimiz 2600..

biz bununla 2350 gümüş değerindeki vanceyi alıyoruz..her gün 1 vancemiz var..1 vance günde 2/3 oranını burda da uygularsak 20 gümüş+0.023 tl veriyor..kern ile kıyaslanınca hiçbir şey..

hiç vance almasak bile günde 1800 gümüş+2 tl kazanıyoruz..kernin değeri olan 120 bin gümüş 67 günde çıkacak..ayrıca elimizde 134 tl olacak..oyunda sürekli vance alsak bile bunu 60 güne ancak indirebiliriz..elimizde de 120 tl olur..

300 tl yatırmıştınız, 120 sini çektiniz..180 tl açık var..içerde ne var 1 kern+60 vance..bunlar günde 2 tl+0.023x60 tl=3.40 tl veriyor..
53 günde 180 tl yapar..toplamda 113 günde paranız amorti oldu..

o 120 tl yi çekmeyip onu da vampir alımı için kullansanız amorti süreniz 113 günden 90 günlere inecektir..3 ayın sonunda elinizde 1 kern+120 kadar vance olacaktır..o dakikadan sonra herşey kazancınız olacaktır..1 kern+120 vance günde 4.75 tl verir..ayda 143 tl verir..bu geliriniz vampir sayınız artacağı için her gün giderek artacaktır..

bu sistemde 1 kern+120 vance saatte 56400 kan torbası getirmektedir..sizin deponuz 10 bin kan torbası alıyorsa 10 dakikada bir deponuz dolacaktır..depoyu 80 bine çıkarsanız bile 80 dakikada yani 1 saat+20 dakikada depo dolacaktır.

80 binlik depo için 280 bin gümüş üretimi gereklidir ki sizin en son durumda günlük gümüş üretiminiz 1 kern (2600) + 120 vance (120x20=2400) = 5000 gümüştür..yani 80 bin depo uğruna 56 gün daha gümüş için oyuna 10 dakikada bir girip depoyu boşaltmanız gerekmektedir..

depoyu 80 bine çıkarsanız bile günlük vampir sayınız arttıgından malesef depo doluş süresi artmayacaktır..yani yine sıkıntıya gireceksiniz..depoyu 20-30 dakikada bir boşaltmadıgınız zamanda aylık kazancınız 140 tl leri bulamayacaktır..vampir artacak ama diğer taraftan depo doluş süresi kısalacaktır..

yani oyuna yüksek yatırım yapıp dracula da alsak düşük yatırım yapıp kern de alsak malesef depo yüzünden önemli para kazanamayacağız..70-80 tl aylık kazanç beni tatmin eder diyenler oynasın derim ama yüksek kazanc malesef deponun boşaltılamaması nedeniyle gerçekleşmeyecektir..

Piranha

Karabasan, site sahibini taniyormusun ? Nedir senin bu oyunla bu kadar ugrastiracak.. ?

Buradan yonetici arkadaslara bu arkadasin bu konudan banlanmasini talep ediyorum.