Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

Alıntı yapılan: Piranha - 27 Şubat 2017, 21:31:17
Karabasan, site sahibini taniyormusun ? Nedir senin bu oyunla bu kadar ugrastiracak.. ?

Buradan yonetici arkadaslara bu arkadasin bu konudan banlanmasini talep ediyorum.
Adam hesap yapıyor ne var bunda? Yanlış birşey söylemiyor.

Karabasan V

Alıntı yapılan: Piranha - 27 Şubat 2017, 21:31:17
Karabasan, site sahibini taniyormusun ? Nedir senin bu oyunla bu kadar ugrastiracak.. ?

Buradan yonetici arkadaslara bu arkadasin bu konudan banlanmasini talep ediyorum.

usta oyuna yatırım yapacağım için ilgileniyordum..amacım oyunu kötülemek değil..umarım oyun sahibi de yatırımcılar da daha fazla kazanır..ben burda olayı anlatıyorum ki oyun sahibi varsa yanlışım söylesin..çünkü ben yatırım yapacaktım..300 tl hatta 500 tl yi ilk aşamada gözden çıkarmıştım ben..

glas95

Biraz önce aklıma geldi. Vampir alırken direk almasın 2. kez sorsun az önce yanlışlıkla başka vampir alıyoduk.

Lespuxx

Yaklaşık 45 dakikada konuyu baştan sona okudum. Her sisteme girerken yaptigim gibi gerekli hesaplamalari yapip site yarin tasi taragi toplayacakmis gibi yatirim yapacagim :)

Konuyu takipteyim.

Herkese kolay gelsin...

Piranha

Insanin hevesi kirilmaya gorsun.
Vampirsehri, emegine saglik kardesim. Sen su site icerisinde para yatirma olayini hallet. Aksi halde bircok kullaniciyi oyuna yatirim yapma konusunda uzak tutacaksin. Bunlarin en basinda da ben  varim. :).

glas95

Güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz ne zaman gelecek?

emsah

Dostlar admin ilgili davranıyor diye abartmayın. Kaç gün oldu oyun açılalı history bölümüne bakın her iki güne bir güncelleme yapılmış ve yapılacağı söylenen şeyler var. Vampiri tek tıklamada alıyorsa sen de tek tıklamada alacağını  düşünerek bas o butona!

glas95

Alıntı yapılan: emsah - 01 Mart 2017, 10:46:44
Dostlar admin ilgili davranıyor diye abartmayın. Kaç gün oldu oyun açılalı history bölümüne bakın her iki güne bir güncelleme yapılmış ve yapılacağı söylenen şeyler var. Vampiri tek tıklamada alıyorsa sen de tek tıklamada alacağını  düşünerek bas o butona!

Büyük sorunların var sanırım. Mobildeyim ve sayfayı aşağıya doğru kaydırıyorum hop bi anda telefon kasıyor ve tıklamış oluyorum o yere.
Anla öyle yaz boş konuşup sıkma insanın canını.

emsah

Alıntı yapılan: glas95 - 01 Mart 2017, 12:28:48
Büyük sorunların var sanırım. Mobildeyim ve sayfayı aşağıya doğru kaydırıyorum hop bi anda telefon kasıyor ve tıklamış oluyorum o yere.
Anla öyle yaz boş konuşup sıkma insanın canını.

Ben de mobil kullanıyorum. Şimdiye kadar yüzlerce kez kaydırdım ve hiç yanlışlıkla vampir almadım. Onu anla bunu anla mantığıyla hiçbir sistem oturmaz ve işlemez. Ortak paydalar olur. Abartmayın derken bunu kastettim kardeşim. Senin sözlerinde anlaşılmayacak bişey yok. Anlamak bir saniyemi aldı. Sen de benim dediklerimi anlamaya çalışırsan sevinirim.

glas95

Alıntı yapılan: emsah - 01 Mart 2017, 12:58:39
Ben de mobil kullanıyorum. Şimdiye kadar yüzlerce kez kaydırdım ve hiç yanlışlıkla vampir almadım. Onu anla bunu anla mantığıyla hiçbir sistem oturmaz ve işlemez. Ortak paydalar olur. Abartmayın derken bunu kastettim kardeşim. Senin sözlerinde anlaşılmayacak bişey yok. Anlamak bir saniyemi aldı. Sen de benim dediklerimi anlamaya çalışırsan sevinirim.
Altı üstü vampir alırken onay kutusu eklenecek. Bunu istedim sadece biraz fazla abartmıyor musun? Senin başına gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek mi ? Mantık biraz. Her sistemde bu olay vardır önce oluşabilecek sıkıntılar çözülür. Ve benim dediğim/önerdiğim şey çok mantıklı. Ben hala ne dediğimi anlamadığını düşünüyorum.