Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: VampirSehri - 09 Mart 2017, 11:35:57
Muhtemelen Chrome'dan giriyorsunuzdur. Chrome tarayıcınızın versiyonuu söyleme şansınız var mı acaba ?

Telefonumun kendi web tarayıcısından giriyorum. Kitkat 4.4 android versiyonum. Tarayıcı versiyonuyla ilgili bilgi veremiyorum maalesef :)

emsah

Saldırı mantığını yeni çözdüm. Reklamı geç ve Get Link e tıklamak gerekiyormuş. 2 dk da yaklaşık 7000 kt kazandım. Gerçekten çok iyi  (spk)

VampirSehri

Alıntı yapılan: Lespux - 11 Mart 2017, 00:01:21
Telefonumun kendi web tarayıcısından giriyorum. Kitkat 4.4 android versiyonum. Tarayıcı versiyonuyla ilgili bilgi veremiyorum maalesef :)

Rica etsem facebookdan yazar mısınız birkaç deneme yapalım telefon sorunu ile ilgili

Piranha

Gunluk giriyorum.. Tavsiye ederim arkadaslar.

cihan147

papara ile ödeme gelseydi bide güzel olcaktı beklemedeyiz (prt) (prt)

VampirSehri

Alıntı yapılan: cihan147 - 13 Mart 2017, 23:04:46
papara ile ödeme gelseydi bide güzel olcaktı beklemedeyiz (prt) (prt)

Entegrasyonu sağladık. Hesabımızı test'den çıkarmalarını bekliyoruz :)

VampirSehri

v0.2.2 Değişiklikler
- Para çekme alternatiflerinden Havale/EFT kaldırılmıştır. Artık sadece Papara hesabınıza para çekebilirsiniz.
- Para çekerken paparanın uyguladığı %2 komisyon oranı gönderim sırasında çekmek istediğiniz ücretten düşülür.
- Artık papara ile 7/24 ödeme yapıp gümüş paketi alabilirsiniz. Market bölümünde "Papara ile ödeme" seçeneğini kullanabilirsiniz.
- Kan bankası bölümünde Bakiyeniz ve Kazanacaklarınız kısmında bulunan TL göstergesi kuruş gösteriminde 3 rakamdan 2 rakama düşürüldü.
- Tüm güncellemeler yapıldı

Papara ile 7/24 ödeme seçeneği aktif edilmiştir. Bekleyen oyuncularımıza duyrulur :)

ayhanyenicer

Alıntı yapılan: VampirSehri - 16 Mart 2017, 15:27:07
v0.2.2 Değişiklikler
- Para çekme alternatiflerinden Havale/EFT kaldırılmıştır. Artık sadece Papara hesabınıza para çekebilirsiniz.
- Para çekerken paparanın uyguladığı %2 komisyon oranı gönderim sırasında çekmek istediğiniz ücretten düşülür.
- Artık papara ile 7/24 ödeme yapıp gümüş paketi alabilirsiniz. Market bölümünde "Papara ile ödeme" seçeneğini kullanabilirsiniz.
- Kan bankası bölümünde Bakiyeniz ve Kazanacaklarınız kısmında bulunan TL göstergesi kuruş gösteriminde 3 rakamdan 2 rakama düşürüldü.
- Tüm güncellemeler yapıldı

Papara ile 7/24 ödeme seçeneği aktif edilmiştir. Bekleyen oyuncularımıza duyrulur :)

Papara işlem ücreti 1 TL değilmiydi ? ben sürekli papara kullanmaktayım benden hiç %2 kesmedi.

VampirSehri

Alıntı yapılan: ayhanyenicer - 16 Mart 2017, 16:28:40
Papara işlem ücreti 1 TL değilmiydi ? ben sürekli papara kullanmaktayım benden hiç %2 kesmedi.

Bireysel hesaplar için 1TL olduğu doğrudur. Ancak kurumsal hesaplar için malesef komisyon usülü çalışıyorlar :)

ayhanyenicer

Alıntı yapılan: VampirSehri - 16 Mart 2017, 16:50:55
Bireysel hesaplar için 1TL olduğu doğrudur. Ancak kurumsal hesaplar için malesef komisyon usülü çalışıyorlar :)

anladım hocam teşekkürler. Bu arada üretimler satılmıyor bi bakarsanız seviniriz.