Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Engin

VampirSehri

Alıntı yapılan: gaddar - 12 Nisan 2017, 10:33:11
Elektrik gitti telefondan gireyim dedim.i phone mobil uyumu yok sanırsam . Sisteme giriş yapıyorum fakat giriş yaptıktan sonra sitenin logosu ekrandan gitmiyor , hiçbir alana girmiyor oyun ne bankaya ne başka bir yere. Mağdur oluyoruz bu şekilde bi el atarsanız seviniriz.

iOS uygulamamız yakında gelecek

Alıntı yapılan: Engin - 12 Nisan 2017, 12:55:45
mobilde reklam hazır değil diyor

Eğer Türkiye'de gösterebilecek reklam yoksa tıkladığınız zaman öyle bir hata veriyor.

atsilak

verdiğiniz linke tıkladığımda böyle bir uygulama bulunamadı diyor
play store arama vampir şehri yazdığımda da bulmuyor
nasıl indireceğim ben bu uygulamayı  :D

VampirSehri

Alıntı yapılan: atsilak - 12 Nisan 2017, 15:14:39
verdiğiniz linke tıkladığımda böyle bir uygulama bulunamadı diyor
play store arama vampir şehri yazdığımda da bulmuyor
nasıl indireceğim ben bu uygulamayı  :D

Google vampirsehri.com 'un imitasyon uygulaması sandığı için kaldırıldı :) (http://www.vampirsehri.com/forum/showthread.php?tid=308) şurada açıklama yaptım.

Kendilerine logomuzun ve markamızın gerekli dökümanlarını gönderdik orjinal Vampirsehri olduğumuz ile ilgili cevap bekliyoruz

gaddar

1 Kern ile depoyu 40k ya çıkardık. Yatırım yaptım önümü görürsem, depo da artarsa üyelikle felan bide ios uygulaması çıkarsa draculaya adayım.

glrkapisi

benim sponsorum kim görebiliyormuyum oyuncu adı glrkapisi

gaddar

İOS uygulaması bir haftda daha sürer mi ? Telden hiç giremiyoruz çalışırken büyük kayıplar yaşıyoruz.

VampirSehri

Alıntı yapılan: gaddar - 14 Nisan 2017, 14:19:11
İOS uygulaması bir haftda daha sürer mi ? Telden hiç giremiyoruz çalışırken büyük kayıplar yaşıyoruz.

Google play storeun cevabını bekliyoruz. Google play store'da açıldığında iOS'a da göndereceğiz

SerdarTR

2 aydır sorunsuz devam ediyor bu sebepten bir kısım yatırım daha yaptım. Hadi bakalım inşallah sorunsuz yoluna devam eder :D

Apple uygulamasını beklemedeyiz :) Yenilikler gelecekti, seviyeye özellikle gelecek olan yeniliği bekliyoruz.

Engin

Uygulama durmadan şifre hatası veriyo şifre doğru olduğu halde