Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

depo limiti 10000 den ne zaman artacak?

Engin

Alıntı yapılan: celalibo - 10 Mayıs 2017, 13:48:26
depo limiti 10000 den ne zaman artacak?
depo kapasitesini gümüşle yükseltiyosun

commandant

Merhaba, hızlı yükselen sistemimizi biraz yavaşlatmak için tl ve gümüş satış fiyatları azaltılmıştır

ne demek şimdi bu kazançlar mı düşecek

Engin

Kazançlar %50 den fazla düşürüldü deposu olan bir sistem de bu kdrı fazla bence oyun gidişatı kötü yatırımlarını cıkaramayanlar var aylarca bu yaptkltı cok saçma olmuş cok kişi yatırımdan vazgeçdi

Engin

Forumda yada sponsor olduğu baska forumlarda neden ses olmadıgı belli oldu şimdi

cellat067

yeni başlayanlar yatırım yapacaklar bu siteden uzak durun kazançları %50 düşürdü + depo sistemi mevcut en pahalı depo bu oyunda....yatırdığınız parayı 7-8 aydan önce çıkaramazsınız...
SCAM olma yolunda hızla ilerliyor....

yerceylan

Oyun forumunu kapatmışlar.

Birşey sorabilir miyim şimdi bu site sahipleri bizim buraya sponsorlu konu filan açıyorlar acaba bu yapılırken adresleri telefonları filan alınıyor mu bilgi verebilir mi modlarımız

Engin

Yazık oldu iyi ilerliyordu yatırım yapan cokdu kapanmaz gözüyle bakdık ama suan scam olma yönünde en başda gelyo inşallah yanılırız nediyim.

yerceylan

Alıntı yapılan: Engin - 10 Mayıs 2017, 20:43:27
Yazık oldu iyi ilerliyordu yatırım yapan cokdu kapanmaz gözüyle bakdık ama suan scam olma yönünde en başda gelyo inşallah yanılırız nediyim.
En başta bir ROI sistemi koysalardı iyi olurdu. Mesela 100 yatıran 400 çekebilir gibisinden. Okuduğuma göre daha kimse yatırımını çıkarmamış

yerceylan

Oyun forumu geri açılmış. Adminin açıklama aşağıdaki gibi. Yarın kurun değişmeyeceğinin garantisi var mı?
Ben tatmin olmadım.

Merhaba arkadaşlar, bugün hızlı bir şekilde facebookdan açıklama yapmıştım ancak tabiki yeterli olmadı.

Kurlardaki değişiklikleri hepiniz görmüşsünüzdür. Bunun iki nedeni var.

İlk ve en önemli neden açıldığımızdan beri kendi kendine bizi kötülemeye çalışan bir site var. Bizden ne istediğinizi anlamıyoruz açıkcası ve çok fazla kullanıcı kaybettik.

İkinci sebep bizi dolandırıcı olarak karalayan saçma sapan başka bir sitenin olması. Bildiğiniz gibi diğer siteler gibi hazır basmakalıp saçma sapan cracklı scriptler kullanmadık ve sitemiz üzerinde 3 ay boyunca uğraştık.

Artık görüyoruz ki hileler ve dolandırıcılıklar hat safhaya geldiği için sistem zarar etmeye başladı. Bundan sonra 1-2 demeyeceğiz ve en ufak bir şüphede dolandırıcıları banlayacağız.

Bundan sonra kurlar bu şekilde düzenlendi. Herkesin (sahtekarlık v.s olmadığı sürece) ödemesi yapılacak. Zaten önemli olanda bu diye tahmin ediyorum.