Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cellat067

kazanç oranlarını %50 düşürüp hemde en pahalı depo sistemine koşarak yatırım alacağını düşünmekte ayrı bir ticaret zekası olsa gerek...

maximilyanus

Alıntı yapılan: yerceylan - 10 Mayıs 2017, 21:00:04
Oyun forumu geri açılmış. Adminin açıklama aşağıdaki gibi. Yarın kurun değişmeyeceğinin garantisi var mı?
Ben tatmin olmadım.

Merhaba arkadaşlar, bugün hızlı bir şekilde facebookdan açıklama yapmıştım ancak tabiki yeterli olmadı.

Kurlardaki değişiklikleri hepiniz görmüşsünüzdür. Bunun iki nedeni var.

İlk ve en önemli neden açıldığımızdan beri kendi kendine bizi kötülemeye çalışan bir site var. Bizden ne istediğinizi anlamıyoruz açıkcası ve çok fazla kullanıcı kaybettik.

İkinci sebep bizi dolandırıcı olarak karalayan saçma sapan başka bir sitenin olması. Bildiğiniz gibi diğer siteler gibi hazır basmakalıp saçma sapan cracklı scriptler kullanmadık ve sitemiz üzerinde 3 ay boyunca uğraştık.

Artık görüyoruz ki hileler ve dolandırıcılıklar hat safhaya geldiği için sistem zarar etmeye başladı. Bundan sonra 1-2 demeyeceğiz ve en ufak bir şüphede dolandırıcıları banlayacağız.

Bundan sonra kurlar bu şekilde düzenlendi. Herkesin (sahtekarlık v.s olmadığı sürece) ödemesi yapılacak. Zaten önemli olanda bu diye tahmin ediyorum.

Düşürmeniz için kılıf saçma olmuş   ???

CrueLEnd

Siteye kendileri kodladı diye girmeniz hata arkadaşlar. En iyi şekilde yazılsa da kendiliğinden para üretmez. Parayı nerde değerlendireceklerini belirlemeyen bir yönetim vardı e en başları okursanız. Başka bir oyun veya siteye atıp para bekliyor olabilirler ama bu sadece tahmin. Şeffaf siteleri tercih etmek riski azaltacaktır

Engin

yerceylan

%20 kesinti ile siteden çıktım 25 tl yatırmıştım admin 19 tl göndermiş. Sitede yatırımı olan arkadaşların yatırımlarını tez zamanda alabilmeleri dileğiyle

VampirSehri

Merhaba, öncelikle burası ile ilgilenemediğim için herkesden çok özür diliyorum. Kur değişikliğinden dolayı birçok üyemiz geri ödeme talep etti ve hepsini geri gönderdik. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Arkamızdan dolandırıcı denilmesini asla istemeyiz. Herkese çok teşekkür ederim

zeitgeist

Geri iade etmeniz bile onurlu bir davranış. Belli ki sıkıntılar var hayırlısı olsun. Geri iade için nereye başvuruyoruz?

IKadavra

Bu siteye artık yeni üye gelmez. Dolandırıcı bir sitedir. Bu yorumu gören arkadaşlar bu siteden uzak dursunlar.
Saygılar...

bandanar

Alıntı yapılan: IKadavra - 11 Mayıs 2017, 18:47:00
Bu siteye artık yeni üye gelmez. Dolandırıcı bir sitedir. Bu yorumu gören arkadaşlar bu siteden uzak dursunlar.
Saygılar...
Siz dolandırıcı site görmemişsiniz hayatınızda :) Eğer denildiği gibi geri iade yapılıyorsa bence hiçbir sorun yok.

gaddar

Forumdan mesaj attım dönüş yaparsanız sevinirim.