Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Engin

adamların cevapları bile dalga geçer gibi bu oyundan umut beklemeyin cok kısı kaybettiler

gaddar

İade konusunda bi gelişme yok @VampirSehri . Son durum nedir.

singulariy

Alıntı yapılan: gaddar - 14 Mayıs 2017, 15:30:28
İade konusunda bi gelişme yok @VampirSehri . Son durum nedir.

ben perşembe iade talebi attım hadi hafta sonu göndermiyor 2 gün perşembe cuma atılmadı bir daha foruma özel alan açıldı oraya yazdım salıya kadar atılmazsa artık güvenilmez dolandırıcı damgası koyucam

husami

kazançları ianılmaz düşürmüşler haftada birlira geliyordu  şuan 10 günde 50 kuruş bile gelmedi
Coin Birds kuş al sat para kazan  https://coin-birds.com/?tr=Husami Reklamizle satoshi kazan https://www.coinpayu.com/?r=husami

Piranha

Su an deneme amacli 10TL cekim  talep ettim. Bakalim ne olacak..

erkanctk

Bir kaç gün önce iade talep etmiştim %20 kesinti ile göndermişlerdi. Tam hangi gün hatırlamıyorum oranları düşürdükten 1 gün sonra sanırım. Pek ilgilenmiyorlar siteyle zaten ama daha önce yaptılarsa tekrar geri iade yapacaklardır.

singulariy

Alıntı yapılan: erkanctk - 15 Mayıs 2017, 00:09:48
Bir kaç gün önce iade talep etmiştim %20 kesinti ile göndermişlerdi. Tam hangi gün hatırlamıyorum oranları düşürdükten 1 gün sonra sanırım. Pek ilgilenmiyorlar siteyle zaten ama daha önce yaptılarsa tekrar geri iade yapacaklardır.

bugünde parayı yollamadılar eğer yarına kadar para gelemzse gözümde dolandırıcıdır ben iade talebimi istedim gerekirse yargı yoluna gidicem böyle umursamazlık olur mu

glas95

Alıntı yapılan: singulariy - 15 Mayıs 2017, 16:51:13
bugünde parayı yollamadılar eğer yarına kadar para gelemzse gözümde dolandırıcıdır ben iade talebimi istedim gerekirse yargı yoluna gidicem böyle umursamazlık olur mu

İade talepleri çok fazla bildiğim kadarıyla. Tandığım birinin iadesini yolladılar 500 küsür TL ve ben hala ödeme alıyorum.

madenji

açıklama yapsalar bari . Açıklamada yok

Piranha

2 Gun once toplamis oldugum 10TL yi cekmek istedim. Resimde gordugunuz gibi "Onaylandi" diyor. Fakat benim papara hesabima halen herhangibir meblag gecmedi.

:n  @VampirSehri  Oyunu kurdugunda ve burada tanitim yaptiginda cok  aktif takiliyordun. Hemen hemen demiyecegim tum kullanicilarin sorularina ayni gun icerisinde cevaplar veriyordun, tabi haliyle bu da bizim ilgimizi cekiyor ve guven sagliyordu. Yani demem o ki hersey kopruyu gecinceye kadarmiydi?. Eger oyle ise bu senin karakterine ve serefine yakisir sekilde davrandigin anlaminimi tasiyor merak ediyorum.?

Yaklasik 6 aydir bu ve bu tarzda sitelere yatirim yaptim. Sonuc olarak tum bu oyun sahipleri sadece yontacak tavuk aradiklarina kanaat getirdim. Hicbiri de vaad ettiklerini yerine getirmiyor.. O yuzden bu yazimi okuyan tum arkadaslara rica ediyorum, lutfen paranizi cope atmayin. Bu ve bu tur oyunlara yatirim yapacaginiza gidin bir garibani sevindirin. Yemin ediyorum cok iyi birsey yaptiginiz gibi kendinizide cok iyi hissedeceksiniz. Yaziktir bu tur insanlara paralarinizi lutfen kaptirmayin.

Simdi gelelim diger bir konuya. Arkadaslar ben 10tl icin bu yazilari yazmiyorum, sadece haksizliklara dayanamayan biri olarak burada tepkimi veriyorum. Takip ediyorum bu konuyu cunku eglenerek oynadigim guven duydugum bir oyun sistemiydi. Fakat bakiyorum vampirsehri adli kullanici insanlari keriz yerine koymaya baslamis. Ve bu bana acikcasi dokundu.

Yazimi okuyan tum yonetici arkadaslara sesleniyorum. Lutfen bu tur oyun sahiplerini kontrol altinda tutun, mutlaka yapabileceginiz birseyler vardir. Demek istedigim buradaki kullanicilarinizin menfaatlerinide dusunmeniz.