Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maximilyanus

biz de 1200 iade aldık aynı gün yatmıştı..iadeler fazl olunca sıkıstılar heralde.. gec de olsa yatar diye ümit ediyorum.. ama bu yapılan ayıp..dolandırıcılık demiyorum ama uyanıklık sadece  veremi gösterdiler sıtmaya razı ettiler.. sonucta rıza ile iade aldık ama %20 haksız kazanç elde ettiler...işte burda sıkıntı var

singulariy

Alıntı yapılan: maximilyanus - 16 Mayıs 2017, 23:50:54
biz de 1200 iade aldık aynı gün yatmıştı..iadeler fazl olunca sıkıstılar heralde.. gec de olsa yatar diye ümit ediyorum.. ama bu yapılan ayıp..dolandırıcılık demiyorum ama uyanıklık sadece  veremi gösterdiler sıtmaya razı ettiler.. sonucta rıza ile iade aldık ama %20 haksız kazanç elde ettiler...işte burda sıkıntı var

benim gözümde dolandırıcıdır bunlar

(scm)

perşembe attım çarşamba oldu hala atmadılar üstüne ne bildirim var ne bir şey %20 lik kazancı ceplicekler niye herkes talep atıyor batacaklar en azından ne kurtarırsak derdindeler

burdan admine sesleniyorum bu siteyi güvenilmez ilan etmesi lazım

husami

site scama doğru hızla ilerlemekte umursamaz bir admin kur arttığından beri ortada yok ödemeler yapılmıyor bonus miktarı düştü nasıl olacak bilmiyorum
Coin Birds kuş al sat para kazan  https://coin-birds.com/?tr=Husami Reklamizle satoshi kazan https://www.coinpayu.com/?r=husami

Yakalamak110

Site odemeyi 1 haftada yapiyor kazaclar cok dusuk roi suresi 8 ay depo fiyati 1k yatirim yapmadqn once 2 kere dusunun . Gelirkapisi adminleride bi el atarsa konu duzeltsin roi suresi degisti

kazims

@VampirSehri konu ve site sahibi site hakkında bilgi veriniz lütfen

konu ile ilgilenmiyorsunuz gördüğümüz kadarıyla

Engin

Adam forumda ilgilenmiyo burda ilgilenmiyo bana göre scam dır

Kopy

Piranha

3 gun onceki odeme talebimi bugun gondermisler. Sadece diger arkadaslari bilgilendirmek icin paylasiyorum buradan. Genel olarak oyuna yatirim yapmamanizi tavsiye ediyorum.

singulariy

Alıntı yapılan: Piranha - 17 Mayıs 2017, 21:55:10

3 gun onceki odeme talebimi bugun gondermisler. Sadece diger arkadaslari bilgilendirmek icin paylasiyorum buradan. Genel olarak oyuna yatirim yapmamanizi tavsiye ediyorum.

benim 500 tl lik yatırımım var 100 tl sini çektim bide %20 si bu nitelikli dolandırıcıların olacak perşembe günü iade talebi attım 6 gün olacak, adminin açıklamasıda para iadeside yok ben hukuksal yola adım atıyorum yoksa bu sitenin vereceği yok arkadaşlara duyrulur siteden bir şey almayın mağdur olursunuz ayrıca sitenin roi zamanı çok fazla gelirler çok düşük üstüne depo var site kısacası

(scm) (scm) (scm) (scm)

nicomedya

Gelecek vadeden bir proje derken birden kazançlar %60 civarı düşmesi hemde site daha yeni iken dogal olarak yatrımcıları çekti
ben ödeme yapmadan kaçacaklar dedim ama ben ödememi aldım tabi %20 kesinti ve 3 ayım heba oldu o ayrı işallah herkes ödemesini alır