Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

Başta haya yaptı vampirlerin bi süresi olmalıydı mesela 30 tllik vapmir 50 tl bırakıp olmeliydi ya da roi sistemi olmalıydı şimdi cvp bile yok inşallah hepiniz iadenizi alırsınız

SM-J105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin

oyunun forumunda hiç bir kötü söz sölemedm sadece hakkımı ve paramı istedm ve cevap böle oldu haram zıkkım olsun baska bişi demiyorum

singulariy

Alıntı yapılan: Engin - 18 Mayıs 2017, 15:11:57
oyunun forumunda hiç bir kötü söz sölemedm sadece hakkımı ve paramı istedm ve cevap böle oldu haram zıkkım olsun baska bişi demiyorum

madem öyle yayın hocam her yere Vampirsehri dolandırıcıdır diye her foruma her siteye koyun bakalım nasıl oluyor her üye koysun yazsın dolandırıcıdır diye bunlar şeref yoksulu olmuş para için her şeyi yapar kaç gündür bekliyoruz gerekirse hukiki yola başvurun

Engin

Boş konuşuyon diyo böle bişi var mı ya

zeitgeist

Devletin bu işe el atması gerekiyor. Göz göre göre dolandırıcılık yapılıyor üstüne bir de pişkin pişkin cevaplar veriliyor. Boş konuşuyorsun ne ya. Yüzsüz herifler...

husami

DÜN SİTEDEN açıklama yapmış bugünden itibaren iade talepleri alınmayacak diye bugüne kadar iade talep edenler iade alabilcek sonrası için üzgünüm

Alıntı yapılan: Administrator"Merhaba arkadaşlar. Öncelikle acil bir yurtdışına gidip gelmemden ötürü bazı işler aksadı. Herkesden bu durum için özür diliyorum.

Moderatörümüz Scott şuradaki konuda iade talep konusu açmış. İade alma işlemleri bizi gerçekten çok yoran bir işlem ve bunun için bunu sonlandırma kararı aldık. Son başvuru tarihinden sonra yapılan iade talepleri dikkate alınmayacaktır!

Belirli aralıklar ile iade taleplerini açacağız ancak sürekli bunlarla ilgilenecek vaktimiz malesef kalmıyor. Ancak dediğim gibi belli aralıklar ile bu bölümde konu açarak 3-5 günlük iade isteyen kişiler olursa bunları alıp göndereceğiz.

Mayıs ayı için iade taleplerinin alınacağı son tarih 19.Mayıs.2017 'dir. Bu zamana kadar iade taleplerini alıp 22.Mayıs.2017 tarihinde iadeleri göndermeye başlayacağız.

Mayıs ayı için https://www.vampirsehri.com/forum/showth...hp?tid=571 bu konuda iade taleplerinizi belirlebilirsiniz."
Coin Birds kuş al sat para kazan  https://coin-birds.com/?tr=Husami Reklamizle satoshi kazan https://www.coinpayu.com/?r=husami

Engin

iade yormus bnları ulen 8-10 fabrikada calıs bakym ayakda gör yorulmayı . yurt dısına gtms bzim paralarla biz brda fazla mesaimizi yatrıyoz adamın dediklerine bak mübarek cuma günü Allahınızdan bulun ...

singulariy

Alıntı yapılan: Engin - 19 Mayıs 2017, 13:28:17
iade yormus bnları ulen 8-10 fabrikada calıs bakym ayakda gör yorulmayı . yurt dısına gtms bzim paralarla biz brda fazla mesaimizi yatrıyoz adamın dediklerine bak mübarek cuma günü Allahınızdan bulun ...

dolandırıcı bunlar hocam, yurt dışında internet yokya, çok zor ya bir tane mesaj atmak mod un birine adamlar zarara girecek o yüzden 19 mayıs ın gecesine kadar diyo, eee diğerleri ne yapacak ? bide utanmadan 22 mayısta geri ödemeye başlayacaklarmış bu site güvenirliğini yitirdi

(scm) (scm) (scm) (scm) (scm)

deposu, roi süresi tamamen battı bu site ne zaman alıcaz iadeleri muamma çok zordu bi parayı yollamak

Engin

adamlar aksama kdr pc basnda yorulduk diyor gülüyorum ya taş atıp kolu yoruluyo sankı

alpersrc

Odemeleri yapiyor mu 10tl istedim beklemede yaziyor