FOREXSTYLE Yeni 20 Gün, Günlük %8 Kar (SCAM)

Başlatan safa09, 20 Şubat 2017, 22:43:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arif231

Alıntı yapılan: safa09 - 22 Şubat 2017, 17:36:10
Guvenlik için ödeme bilgilerini üyenin değiştirmesine izin vermiyorlar. Mail ile değişim talebinde bulunmanız lazım.

teşekkür ederim. Mail gönderdim umarım dikkate alırlar

safa09

Alıntı yapılan: arif231 - 22 Şubat 2017, 17:42:06
teşekkür ederim. Mail gönderdim umarım dikkate alırlar
Rica ederim. Umarim en kisa surede çözüme ulaşır.

gaidens45

arkadaşlar şimdi baktım konuyada şöyle bir durum var.
günlük %8 i 10 dolar ile alabiliyor tmm eyvallah.
%9 için 2501 istiyor bana çok mantıksız geldi.
dikkatli olun o yüzden.

%1 için 2501 dolar çok mantıksız.

arif231

Maile cevap felan yok. Sanırım 100 Doların üzerine su içebiliriz. Çekemeyeceğiz herhalde

muhammetfx

bu gün 17:00 da 10 dolar daha yatırdım...blockchainde onaylandı ama geç yansıdı dasborda...17:52 gibi yansıdı...az önce balansta 4.44 dolar vardı çekim talebi verdim 3 dk içinde yolladılar...telegram da chat var bu sitenin...bi arkadaş var btc ile yatırmış 2 gün olmuş geçmedi felan diyo...sportada yazmış ama....telegramda takip ediyorum genelde sorunsuz yürüyor gibi site...

veyselkeles

arif231

Mailime cevap geldi, sağolsun düzelttiler. 16 USD çektim anında hesaba geçti

safa09

Alıntı yapılan: arif231 - 22 Şubat 2017, 21:07:42
Maile cevap felan yok. Sanırım 100 Doların üzerine su içebiliriz. Çekemeyeceğiz herhalde

Hocam hemen karamsar düşünmeyin. Bende şimdi denemek için wallet adresi değişikliği için mail attım. Sonucu paylaşırım sizinle.

Alıntı yapılan: gaidens45 - 22 Şubat 2017, 20:44:30
arkadaşlar şimdi baktım konuyada şöyle bir durum var.
günlük %8 i 10 dolar ile alabiliyor tmm eyvallah.
%9 için 2501 istiyor bana çok mantıksız geldi.
dikkatli olun o yüzden.

%1 için 2501 dolar çok mantıksız.

Şimdilik ödemleri sorunsuz yapıyorlar. Ama tabi çok da fazla güvenmemek ve yatırımları ona göre yapmak en doğrusu.

Alıntı yapılan: muhammetfx - 22 Şubat 2017, 22:02:18
bu gün 17:00 da 10 dolar daha yatırdım...blockchainde onaylandı ama geç yansıdı dasborda...17:52 gibi yansıdı...az önce balansta 4.44 dolar vardı çekim talebi verdim 3 dk içinde yolladılar...telegram da chat var bu sitenin...bi arkadaş var btc ile yatırmış 2 gün olmuş geçmedi felan diyo...sportada yazmış ama....telegramda takip ediyorum genelde sorunsuz yürüyor gibi site...

Yeni yatırımınız hayırlı olsun. Telegram chat i bende takip etmeye çalışıyorum. Fakat çok fazla geyik muhabbeti de dönüyor ve önemli konuşmalar kaçabiliyor arada. 2 günlük gecikme de uzun bir süre. temkinli yaklaşıp yatırımları ona göre yapmak en doğrusu..

Alıntı yapılan: veyselkeles - 22 Şubat 2017, 22:21:45
Refinizle üye olup 10 usd attım bakalım

Yatırımınız hayırlı olsun ;) umarım karı bol olur..

safa09

Alıntı yapılan: arif231 - 23 Şubat 2017, 00:56:05
Mailime cevap geldi, sağolsun düzelttiler. 16 USD çektim anında hesaba geçti

Çok güzel. Vallahi çok sevindim. Desteğin çalışma durumunu bende çok merak etmiştim. Umarım sorunsuz devam eder site ve hep beraber kazanırız..

Bu arada Min çekim tutarı 1$ ve bunun altında çekim talebinde bulunanlar olmuş. Ödeme 1$ altında olduğunda pending de kalabiliyormuş. Telegramda bununla ilgili konuşmalar mevcuttu.. Bu bilgide bur da dursun. İlerde sorun yaşanmaması adına.

safa09

Wallet değişikliği için attığım maile çok hızlı cevap geldi ve adres değiştirildi  +1

................