Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Agathusia1

hocam software wallet kullanıyorum yapraideki xrb adresime sahip olduğum xrbleri göndermek için send diyorum yukarıda generating proof yazıyor ancak işlem gerçekleşmiyor. Bilginiz varsa software wallet hakkında bu detayları paylaşır mısınız ?

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Agathusia1 - 30 Ağustos 2017, 17:20:07
hocam software wallet kullanıyorum yapraideki xrb adresime sahip olduğum xrbleri göndermek için send diyorum yukarıda generating proof yazıyor ancak işlem gerçekleşmiyor. Bilginiz varsa software wallet hakkında bu detayları paylaşır mısınız ?

Gönderme işlemi içinde cüzdanın sync olması lazım sync olana kadar bekler sonra gönderir

Faucetman

Yaprai walletde bir hesaptan en fazla 16 addressmi ala biliyoruz?

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Faucetman - 30 Ağustos 2017, 21:18:21
Yaprai walletde bir hesaptan en fazla 16 addressmi ala biliyoruz?

Aynen öyle ne kadar fazla adres alırsan gönderme işlemlerinde o kadar fazla fee kesiyor .

Faucetman

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 30 Ağustos 2017, 22:00:19
Aynen öyle ne kadar fazla adres alırsan gönderme işlemlerinde o kadar fazla fee kesiyor .
Fazla fee sorun deyilde limitin 16 olması kötü oldu

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Faucetman - 30 Ağustos 2017, 22:53:54
Fazla fee sorun deyilde limitin 16 olması kötü oldu

kendi cüzdanını indir  (hp)
Yada 2 hesap aç etti sana 32 adres

Faucetman

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 30 Ağustos 2017, 23:20:53
kendi cüzdanını indir  (hp)
Yada 2 hesap aç etti sana 32 adres
Bir bilgisayardan farklı epostalarla kayıt olursam sorun olmazmı?

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Faucetman - 31 Ağustos 2017, 05:52:37
Bir bilgisayardan farklı epostalarla kayıt olursam sorun olmazmı?

Bilmiyorum ama yasak falanda yazmıyor yani sitesinde  :D

Ozkan1151

Raiblocksta bende şuan sadece rakamlardan oluşan captchalar gelmeye başladı. captchalarda normalinden hızlı gibi bu arada sadece rakam unutmayın eskisine alıştığım için eski catpchalarda 0 yoktu 0 gördüğümde Q basıyorum bazen eğer sizede bu captchalardan geldiyse dikkatli yapın yanlışlar doğruları götürüyor unutmayın :y

caldera

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 31 Ağustos 2017, 13:31:37
Raiblocksta bende şuan sadece rakamlardan oluşan captchalar gelmeye başladı. captchalarda normalinden hızlı gibi bu arada sadece rakam unutmayın eskisine alıştığım için eski catpchalarda 0 yoktu 0 gördüğümde Q basıyorum bazen eğer sizede bu captchalardan geldiyse dikkatli yapın yanlışlar doğruları götürüyor unutmayın :y

Captcha uçuyor resmen çok hızlanmış ama Threshold 6000 olmuş nerdeyse.
Threshold 10 bini geçer bu hızla bence  (hydr)