Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmn

Alıntı yapılan: Xibalba - 06 Eylül 2017, 19:54:00
honeymoney :) demokrasilerde çare tükenmez
Orasıda siteden alıyor sonuçta canlı değil yani sonuncu falan kalmıştır

Xibalba

Alıntı yapılan: brkdmn - 06 Eylül 2017, 20:04:04
Orasıda siteden alıyor sonuçta canlı değil yani sonuncu falan kalmıştır

inan bende öyle olmasını umuyorum :)

kurtulus145

[spoiler][/spoiler]

LeftSpace

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 06 Eylül 2017, 21:05:58
[spoiler][/spoiler]
barındırma sağlayıcımız, sitenin düşmesine neden olan bir depolama hatası yaşadı. Onarmak için çalışıyor

anlamına geliyor  site çökmüş yani işh kaldırırlar :D wqeq

Alıntı yapılan: Xibalba - 06 Eylül 2017, 19:54:00honeymoney :) demokrasilerde çare tükenmez

Honeymoney deil tıpta care tükenmez :g
Onun dışında honeyde bizim gibi görmektedir ki boyle birşey olmasaydı adamlar captcha basına oderdi thrsoldu aşmayı beklemezdi cunku thsrldu gectiginzde onlara xrb gidiyor onu gorup oduyorlar orda gordugunuz son site bakıma alınmadan oncekidir
Not : Throswles falan deil Thrsould herneyse yazma :D unuttum yazılısını herneyse bol kazanclar . (spk)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: LeftSpace - 06 Eylül 2017, 21:08:51
barındırma sağlayıcımız, sitenin düşmesine neden olan bir depolama hatası yaşadı. Onarmak için çalışıyor

anlamına geliyor  site çökmüş yani işh kaldırırlar :D wqeq

Honeymoney deil tıpta care tükenmez :g
Onun dışında honeyde bizim gibi görmektedir ki boyle birşey olmasaydı adamlar captcha basına oderdi thrsoldu aşmayı beklemezdi cunku thsrldu gectiginzde onlara xrb gidiyor onu gorup oduyorlar orda gordugunuz son site bakıma alınmadan oncekidir
Not : Throswles falan deil Thrsould herneyse yazma :D unuttum yazılısını herneyse bol kazanclar . (spk)

Threshold :D ve aynen honeymoneyde verileri raiblocksun kendi sitesinden çektiği için kapanmadan önceki son hali kalmış paylaştıkları durumun düzgün çeviriside

Host sağlayıcımızın yaşadığı depolama hatası sitenin çökmesine neden olmuştur. Düzeltmek için çalışılıyor.

dil okuyunca google çeviriden yaptığınız hatalı çevirileri görünce kanser oluyorum  :DD  -:))

kurtulus145

Telegram grubunda bunu gördüm.Ellerinde günlük yedek yoksa bugünkü tüm claimlar silinebilir.
[spoiler][/spoiler]

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 06 Eylül 2017, 21:46:52
Telegram grubunda bunu gördüm.Ellerinde günlük yedek yoksa bugünkü tüm claimlar silinebilir.
[spoiler][/spoiler]

vardır adamların yedekleri o kadar dev gibi siteler sonuçta onun dışında ne olduğunu merak edenler kaba bir çeviri yapayım şöyle

beklenilmeden anında yaşadıkları bakım hardware hatasına sebep olmuş hata beklenenden dahada kötüymüş düzeltmek için biraz daha uğraşmaları gerekiyomuş falan filan

kurtulus145

Sitenin kullandığı hosting bu. Hosting sağlayıcısı cüzi bir ücret karşılığında günlük yedek yapıyor.Ama bu yedek mesela 12:00'da alınsa 12:00'dan sonraki claimlar çöpe gider.
[spoiler]https://www.online.net/en[/spoiler]

LeftSpace

Bugun hic raiblocksa girmedim sorun yok en fazla 1 0 captcha yapmısımdır wqeq :D hatta -10 da olabılır qweqe

Ozkan1151

Siteye erişim açıldı ama faucet hala bakımda

Ayrıca web wallet olan yapraiwallet xrb ye dayalı bir market açmış şuan sadece 2 adet sticker satılıyor ama yakında daha çok şeyde ekleyebilirler [spoiler]https://shop.yapraiwallet.space/[/spoiler]

Bu arada raiblocksun facebookda resmi bir sayfası yok birisi raiblocks community diye sayfa açmış 5000 lerde beğenisi ver resmi sayfa gibi takılıyor yok şu saatte açıcaz falan filan diyor sallıyor onu takmayın