Raiblocks Hakkında Her Şey

Başlatan tribanogrami, 21 Şubat 2017, 00:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kurtulus145

Botu alırsak 2captcha sitesine de para yatırmamız lazım. Almayı düşünüyorum.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 10 Eylül 2017, 10:22:48
Botu almayı düşünüyorum.Eğer çalışmazsa iade ederim.

siteyi biliyosun dimi aldıktan sonra bide düşüncelerini falan yazarsan iyi olur başka almak isteyenlerde olursa diye  :)

kurtulus145

Evet biliyorum.Aldıktan sonra düşüncelerimi yazarım

kurtulus145

Paypal'da şöyle bir hata alıyorum.Nasıl düzeltebilirim?

[spoiler][/spoiler]

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 10 Eylül 2017, 11:20:16
Paypal'da şöyle bir hata alıyorum.Nasıl düzeltebilirim?

[spoiler][/spoiler]

Ne yazıkki şuanda ön onaylı ödemeler yapamayız. Tekrar deneyiniz.

Kanunlara ve yönetmeliklere göre uygun olmadığından bu işlem onaylanmamıştır.

diyor onun dışında bilgim yok paypalın kendi konusu vardı orayada sor

Xibalba

Paypal Türkiye faaliyetlerini durdurdu uzun süre önce. Sorun o olabilir mi? Kanun ve yönetmelikten kastı BDDK.

Xibalba

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 10 Eylül 2017, 10:22:48
Botu alırsak 2captcha sitesine de para yatırmamız lazım. Almayı düşünüyorum.

Botu hangi siteden alıyoruz? 2captcha sitesine para yatırma amacı oradan alacağınız için mi?

kurtulus145

Alıntı yapılan: Xibalba - 10 Eylül 2017, 11:34:46
Paypal Türkiye faaliyetlerini durdurdu uzun süre önce. Sorun o olabilir mi? Kanun ve yönetmelikten kastı BDDK.

Yok hocam.Hesap yabancı ülke tabanlı.Sanırım karttan dolayı.2 gün sonra kartın 3d secure özelliği açılacak.O zaman deneyeceğim.

Alıntı yapılan: Xibalba - 10 Eylül 2017, 11:36:13
Botu hangi siteden alıyoruz? 2captcha sitesine para yatırma amacı oradan alacağınız için mi?

[spoiler]http://faucetcollector.com/ şu siteden alıyoruz.2captcha sitesine para yatıyoruz.Diğer insanlar captchayı çözdüğü zaman bizim bakiyemizden eksiliyor.[/spoiler]

Xibalba

Alıntı yapılan: kurtulus145 - 10 Eylül 2017, 11:36:42
Yok hocam.Hesap yabancı ülke tabanlı.Sanırım karttan dolayı.2 gün sonra kartın 3d secure özelliği açılacak.O zaman deneyeceğim.

[spoiler]http://faucetcollector.com/[/spoiler] şu siteden alıyoruz.2captcha sitesine para yatıyoruz.Diğer insanlar captchayı çözdüğü zaman bizim bakiyemizden eksiliyor.

Peki kart Türkiye kartı mı? :) 3d özelliğinden dolayı olduğundan emin misiniz?

" 2captcha sitesine para yatıyoruz.Diğer insanlar captchayı çözdüğü zaman bizim bakiyemizden eksiliyor. " bundan hiç bişi anlamadım :)

kurtulus145

Alıntı yapılan: Xibalba - 10 Eylül 2017, 11:45:02
Peki kart Türkiye kartı mı? :) 3d özelliğinden dolayı olduğundan emin misiniz?

" 2captcha sitesine para yatıyoruz.Diğer insanlar captchayı çözdüğü zaman bizim bakiyemizden eksiliyor. " bundan hiç bişi anlamadım :)

Kart Türkiye kartı ama daha önce böyle bir alışveriş yapmıştım paypal ile. 3d secure özelliğinden olduğunu düşünüyorum.Akşam başka bir kart ile dener buraya yazarım.

Hocam şimdi şöyle.Mesela 2captcha sitesine 1 dolar yatırdık.Sitedeki API kodu bota tanıtıyoruz ve 1000 captcha için ne kadar para ödeyeceğimizi seçiyoruz.(0.5$, 1$) Sonra insanlar bu captchaları çözünce  sitedeki bakiyeden düşüyor.