Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

yok ben getprofit i alayım :D global i verelim gence :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Nisan 2014, 00:08:53
yok ben getprofit i alayım :D global i verelim gence :y

Bilmiyorum işte, aranızda anlaşırsınız o zaman :) :y

nouma26

Bu konuyu netleştirmek lazım.Eğer buraya yatırım için para toplamaya uğraşmayacaksak ben direk universitely e dolarları yollayayım.Yok ikisi de olsun derseniz fusebux da yatırıma başlayalım .Anket süresi madem 3 gün bitince uygulamaya geçelim...

Ben her türlü karara uyarım.2 site ya da sadece getprofitbux da olabilir...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Nisan 2014, 01:33:37
Bu konuyu netleştirmek lazım.Eğer buraya yatırım için para toplamaya uğraşmayacaksak ben direk universitely e dolarları yollayayım.Yok ikisi de olsun derseniz fusebux da yatırıma başlayalım .Anket süresi madem 3 gün bitince uygulamaya geçelim...

Ben her türlü karara uyarım.2 site ya da sadece getprofitbux da olabilir...

3 site olmaz mı :)

nouma26

Olur hocam o da olur.Sadece sorun yeterli sayıda adam ve para toplayabilcez mi  :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Nisan 2014, 01:40:09
Olur hocam o da olur.Sadece sorun yeterli sayıda adam ve para toplayabilcez mi  :)

Siteler çoğaltılırsa başka hisseler alınabilinirmi ??? Buna izin varmı  ???

nouma26

Katılım yeterli olmazsa 1 den fazla hisse aldıgımız alabileceğimiz yerler oldu  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Nisan 2014, 01:40:09

1 tanesi hazır zaten :)
Diğer ikisi konusunda da; mevcut gireceğimizi tercih etmeyip bir diğeri olsa gelecekler mutlaka çıkacaktır.
Bankolar da var zaten.. (örnek ben, başka isim saymıyorum, ismini unuttuğum çıkar, (eht) dedirtmeyeyim şimdi durduk yere :) )

Olmadı liste çıkar, yeter sayı olursa girilir ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 17 Nisan 2014, 01:42:29
Siteler çoğaltılırsa başka hisseler alınabilinirmi ??? Buna izin varmı  ???

YAtırımlar yeni başlıyor zaten. Eskisi kapandı diye bak.
Her site için bir hisse ile başlar, yeter sayı çıkmazsa ikincilere bakarız.
Ama sanmıyorum, çıkar bence yeter sayı :)

bilalyuzugullu

zaten bir siteye başlangıç için gold ücreti + 200 ref parası yetiyor. gerisi zaten dönüyor içerden :y

sadece global için minimum 150 gerekir 200 lük paket ve 4 günde bir alım olduğu için ;)  orası içinde o rakam rahat toplanır sanırım :)