Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Nisan 2014, 01:33:37
Bu konuyu netleştirmek lazım.Eğer buraya yatırım için para toplamaya uğraşmayacaksak ben direk universitely e dolarları yollayayım.Yok ikisi de olsun derseniz fusebux da yatırıma başlayalım .Anket süresi madem 3 gün bitince uygulamaya geçelim...

Ben her türlü karara uyarım.2 site ya da sadece getprofitbux da olabilir...
Beklemeye gerek yok gibi nouma hocam fusebux almış gitmiş zaten anket sonuçlarına göre :) vakit kaybetmeye gerek yok gibi :) oy verenlerle oraya girilebilir ben affımı istiyorum fuseden diğer ikisine grup olucaksa +1 gelirim ;

tolgacan86

Abi grup başkanları netleşsin hangi siteye girecekse onunla ilgili konu açsın yatırım grupları bölümünde, hemen katılımcılar vs belirleyip standart prosedürle devam edelim, burada oyalanıyor gibiyiz ;) Hem ayrı ayrı olunca kim nereye girecek, kim girmeyecek daha net ortaya çıkar. Ben globalbux varsa ona girecem, yoksa fuseye mesela :)

ikose

Universitely den hiç ses çıkmıyor bu arada..
bencede yatırım grupları bölümüne
Nouma Hoca - fuse için
universitely - getprofit için
(sanırım ) Bilal hoca :g - global için konu açsa
payzamı istiyorlar PP mı istiyorlar ona göre katılımcılarda karar verse çok hoş olacak..

universitely76

Ben universitely'nin hesabını hackledim (d)
O; bu ankete, anketin amacına, ankete katılanlara genel olarak bu konu altında universitely'i grup lideri seçmek amaçlı yazılan tüm fikirlere karşı çıkacaktır. Bazılarına göre "maynak" bazılarına göre "hassas"tır bu şahıs.. ben de bu arkadaşa kıl olduğum için hackledim hesabını...(d)
Neyse konuyu uzatmayayım.. bana gönderebilirsiniz paraları.. bahar mevsiminde iyi keyif yapılır sizin paracıklarla (d)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Abi ben sorumlukluktan kaçmaya çalışırken siz beni başka bir sorumluluğun kucağına atıyorsunuz (d) daha zapGrup meselesini yeni üstümden atmışkene bu nereden çıktı böyle  (spam)

GetProfit daha yeni bir site, üstatlar tarafından enine boyuna incelensin.. konusunda geyik yapıldığı için site incelenmedi, yatırım ayağına aday ettiniz siteyi :) Diğer adaylar kadar güvenoyu oluşunca bence bir başkası tarafından yatırıma açılabilir.. ama LÜTFEN o kişi ben olmayayım.. beni 3 ay bu tarz görevlerden azat edin  O:-) (mübarek 3 aylar bir geçsin hele hayırlısıyla  :g )

Ya kendi sorumluluğumdaki sitelerde her hafta bir 100'lük paketi ihmalden/unutkanlıktan salıyorum ve bu bana koymuyor.. ancak grup hesabında bu kadar rahat olamıyorum. Ve bir de zaten şimdiye kadar içerisine girmem gereken çalışmaların yanındaki GK alternatifimi büyütüyorum bu tarz genel sorumluluklar alarak..

Forumda açılan tüm yatırım gruplarına gözümü kırpmadan girerim.. yeterki bizim için referans olan kişiler işi düşünüp tamam desinler.. GetProfit için de ElisaMcCline ve Enderege adlı üyeler benim adaylarımdır. Bence biraz da onları görmek lazım iş başında  ;)
Hadi bakalım bi hareket hocalar (eht)'lar  (dns)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Nisan 2014, 21:40:45
Abi ben sorumlukluktan kaçmaya çalışırken siz beni başka bir sorumluluğun kucağına atıyorsunuz (d) daha zapGrup meselesini yeni üstümden atmışkene bu nereden çıktı böyle  (spam)

GetProfit daha yeni bir site, üstatlar tarafından enine boyuna incelensin.. konusunda geyik yapıldığı için site incelenmedi, yatırım ayağına aday ettiniz siteyi :) Diğer adaylar kadar güvenoyu oluşunca bence bir başkası tarafından yatırıma açılabilir.. ama LÜTFEN o kişi ben olmayayım.. beni 3 ay bu tarz görevlerden azat edin  O:-) (mübarek 3 aylar bir geçsin hele hayırlısıyla  :g )

Ya kendi sorumluluğumdaki sitelerde her hafta bir 100'lük paketi ihmalden/unutkanlıktan salıyorum ve bu bana koymuyor.. ancak grup hesabında bu kadar rahat olamıyorum. Ve bir de zaten şimdiye kadar içerisine girmem gereken çalışmaların yanındaki GK alternatifimi büyütüyorum bu tarz genel sorumluluklar alarak..

Forumda açılan tüm yatırım gruplarına gözümü kırpmadan girerim.. yeterki bizim için referans olan kişiler işi düşünüp tamam desinler.. GetProfit için de ElisaMcCline ve Enderege adlı üyeler benim adaylarımdır. Bence biraz da onları görmek lazım iş başında  ;)
Hadi bakalım bi hareket hocalar (eht)'lar  (dns)

Ayıp Ayıp, kaç yaşa gelmiş (eht) lara hala iş yaptırmaya çalışmak ... tüüü, çok ayıp :D
Daha elimizdeki işleri alacaksınız, otobüste yer vereceksiniz diye bekliyoruz halbuki biz :g

Duymamış olayım, zatek (eht) lıktan kulaklar da az duyuyor :P Hiç duymadım :D

6il9in

Elisa Hocama kilitleyelim bence bu yatırımı..  :D

Coulers79

Öküz alırık o paraya, karpuz keserik.  :D

universitely76

Yukarıdaki yazınıza hiçbir cevap vermeden aşağıdaki yazıyı +1 liyorum :D
Alıntı yapılan: bilqin - 18 Nisan 2014, 01:00:34
Elisa Hocama kilitleyelim bence bu yatırımı..  :D
+1 :D
Bilgin destekliyorum seni :D
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

o zaman nouma tamam derse fuse ve global i alsın, bende düşünülen ilk ve hatta ikinci yeni siteyi (siteleri) alayım  :y

bu benim açımdan daha iyi olur, ziiraa yarın itibariyle bi 10 günlük ankara seyahatim olacak ve sanırım oldukça yoğun geçecek. yeterince online olamama sıkıntısı yaşayabilirim :)

sanırım fuse nin parası nouma da hazır, buradan çıkmak isteyenler ve yeni girmek isteyenler durumlarını belirtir ve ayarlaması yapılıp başlanır.

ben diyorumki globale de zapta biriken parayla girilebilir. zapta olup globale girmek istemeyenlere payları gönderilir ve abcb nin kontrolünde yola devam edilir, zapta olmayıpta girmek isteyenler ayrıca gönderim yapar global için. ve orayada start verilir :y

tabii ben tüm bu yorumları nouma nın globalde herhangi bir yatırımı olmadığı ve iki siteyide kabul edeceği varsayımına dayanarak yapıyorum :)