Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Sorun değil globale yatırım düşünülüyorsa oraya da bakabilirim.Reklam sayısı çok değildir umarım :)

Global de kimin refi olacağız? çıkarımız ne olacak grup adına  :P

Fusebux a yatırıma başlayalım madem.Konuyu açayım.Çıkmak ve gelmek isteyenler için bir hafta -10 gün  yeterli olur sanırım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Nisan 2014, 01:04:40
o zaman nouma tamam derse fuse ve global i alsın, bende düşünülen ilk ve hatta ikinci yeni siteyi (siteleri) alayım  :y

bu benim açımdan daha iyi olur, ziiraa yarın itibariyle bi 10 günlük ankara seyahatim olacak ve sanırım oldukça yoğun geçecek. yeterince online olamama sıkıntısı yaşayabilirim :)

sanırım fuse nin parası nouma da hazır, buradan çıkmak isteyenler ve yeni girmek isteyenler durumlarını belirtir ve ayarlaması yapılıp başlanır.

ben diyorumki globale de zapta biriken parayla girilebilir. zapta olup globale girmek istemeyenlere payları gönderilir ve abcb nin kontrolünde yola devam edilir, zapta olmayıpta girmek isteyenler ayrıca gönderim yapar global için. ve orayada start verilir :y

tabii ben tüm bu yorumları nouma nın globalde herhangi bir yatırımı olmadığı ve iki siteyide kabul edeceği varsayımına dayanarak yapıyorum :)

Yaa halletsenize kendi aranızda bir çırpıda PM le ya da telefonla :)
Uzuyor bence konu böyle. Kim hangi siteyle devam ediyor bir bilinse, gerisi kolay ;)
Hemen konular açılıp, listeler oluşur, beğenen beğendiği yere girer, beğenmediğinde parası varsa alır diğerine geçer ya da geçmez :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 18 Nisan 2014, 01:11:48
Sorun değil globale yatırım düşünülüyorsa oraya da bakabilirim.Reklam sayısı çok değildir umarım :)

Global de kimin refi olacağız? çıkarımız ne olacak grup adına  :P

Fusebux a yatırıma başlayalım madem.Konuyu açayım.Çıkmak ve gelmek isteyenler için bir hafta -10 gün  yeterli olur sanırım...

1 hafta ok, 10 gün çok bile ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 18 Nisan 2014, 01:00:34
Elisa Hocama kilitleyelim bence bu yatırımı..  :D

Alıntı yapılan: universitely76 - 18 Nisan 2014, 01:03:24
Yukarıdaki yazınıza hiçbir cevap vermeden aşağıdaki yazıyı +1 liyorum :D+1 :D
Bilgin destekliyorum seni :D

Tamam, Şöyle yapalım :)

Ben size forumu kitleyeyim, 3 siteyi de ben alıyorum, gıkım çıkarsa namerdim :D
Hatta 1 tane de fazladan site bulurum :D
Ne güzel yaw, tıklar geçerim, emeklilik gibi birşey yahu :D  (p)

bilalyuzugullu

anlaştık o zaman (a) nouma ya çok çok teşekkür ediyorum gösterdiği özveriden dolayı :)

eğer uygun yeni site bulunursa, yine böyle anketle katılım katılım değerlendirmesi yapıp start verebiliriz.

eğer getprofit için durum ok ise bende bunun için hazırlığımı yapayım :y
meselaa ok diyen ben hariç 8 kişi kimse kendilerini ifşaa ederek başlayabilirler :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2014, 01:25:45
Tamam, Şöyle yapalım :)

Ben size forumu kitleyeyim, 3 siteyi de ben alıyorum, gıkım çıkarsa namerdim :D
Hatta 1 tane de fazladan site bulurum :D
Ne güzel yaw, tıklar geçerim, emeklilik gibi birşey yahu :D  (p)

Devret Devret ilgilenirim ben  :D

bilalyuzugullu

he yaaa sahi görünce aklıma geldi :D biz bilgin e niye grup vermiyoz ki :g sever o ortaklığı hem :D bilgin&bilgin corporation :)) (yvr) :))

nouma26

Evet evet  globale bakabilirim derse Bilgin de olabilir  :)

6il9in

Alıntı yapılan: nouma26 - 18 Nisan 2014, 01:45:10
Evet evet  globale bakabilirim derse Bilgin de olabilir  :)

bende acılmıyor bile global  (d)  (zopa)

GK devrinden bahsediyoruz...  :D

Ama elisa hocam noebux hesabınıda devretmek isterse onuda alabilirim..  :P  :D  (gyk)

ElisaMcCline

Hahaha :))
Kitlemek derken, Bilgin yazdığına pişman olacak galiba :D Asma kilit geliyor :))

Bu konulara da, yazmayan bir pişman, yazan bin pişman :))