Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Mart 2013, 23:06:24
Filtre resmi olsada baksak, feyiz alsak, di mi ya!  (ok)

Böyle bir filtreyi paylaşmam, sadece sizi yanıltmak olur.
Filtrenizi kendi reflerinize ve amacınıza uygun olarak, kendiniz düzenlemelisiniz.

Hesabımın başından itibaren kullandığım düzen değil bu. En sonuncusu belki bu olacak, ama onlarca düzen değiştirdim, güncel reflerime ve amacıma göre.
Daha önce fitre yokken, bayraklarla kilitleri bir arada kombine ederek ( örnek: yeşil bayrak + kilitli refler ve yeşil bayrak + kilitsiz refler) aynı bayrağa bile 2 takım ref atayıp her birini takip ediyordum.
Başka bir örnek: Bende hiç 1 tıklayan ref olmuyor artık, çünki her geldiğinde acımadan recycle ettim zamanında. Artık gelmiyor hiç.

fkork

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Mart 2013, 23:44:03
Böyle bir filtreyi paylaşmam, sadece sizi yanıltmak olur.
Filtrenizi kendi reflerinize ve amacınıza uygun olarak, kendiniz düzenlemelisiniz.

Hesabımın başından itibaren kullandığım düzen değil bu. En sonuncusu belki bu olacak, ama onlarca düzen değiştirdim, güncel reflerime ve amacıma göre.
Daha önce fitre yokken, bayraklarla kilitleri bir arada kombine ederek ( örnek: yeşil bayrak + kilitli refler ve yeşil bayrak + kilitsiz refler) aynı bayrağa bile 2 takım ref atayıp her birini takip ediyordum.
Başka bir örnek: Bende hiç 1 tıklayan ref olmuyor artık, çünki her geldiğinde acımadan recycle ettim zamanında. Artık gelmiyor hiç.

recycle yaptığınız zaman aynı kategoride ref gelmeyeceğine dair bir güvence var mı?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 18 Mart 2013, 02:34:15

recycle yaptığınız zaman aynı kategoride ref gelmeyeceğine dair bir güvence var mı?

Hayır yok. Ben denedim sadece. Ve gerçekleşeni yazdım...
Ayrıca recycle düşünenler, kesinlikle adetli yapmalı. Ve mümkünse bir ref paketi adedine denk getirerek recycyle yapmalı.
En azından benim denemelerimde denk gelmiş bile olsa, yüzde olarak daha başarılı recycle lardı.
Çok fazla recycle yapmadım ben zaten. En azından bu konuda sürekli bir stratejim yok.

1 tıklayanları recycle etmiştim temizlenene kadar.
Bir de, yeni filtre uygulaması vardı çok uzun zaman önce. toplu olarak 1000-1500 ref recycle yapmıştım 300 lük büyük paketler halinde.
Yani recycle benim için bir strateji olmadı hiçbir zaman. O andaki amacıma uygun ise araç oldu sadece.

burak003

Alıntı yapılan: drogba - 16 Mart 2013, 21:25:36
her ay yeni hesap mı açacaksın?
yok sadece tıklamayı bıktığım zaman bir kerede yapardım.

fkork

yeri değil ama bir şey sorayım, Neoda dr leri satın alıyordu fernando paşa bildiğim kadarı ile... ne kadar tıklaması gerekiyor bir refin satılabilmesi için? fiyat nasıldı?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 19 Mart 2013, 22:58:19
yeri değil ama bir şey sorayım, Neoda dr leri satın alıyordu fernando paşa bildiğim kadarı ile... ne kadar tıklaması gerekiyor bir refin satılabilmesi için? fiyat nasıldı?

Burada bulabilirsiniz.
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-hakkinda-onemli/msg37144/#msg37144

Yanlız tek tek satışa izin vermiyor olabilir artık. Sanki öyle sorunlar yaşayanlar olmuştu satmak isteyip de.

fkork

çok yüksek değil miş fiyat.. süre de uzunmuş... hani 30 gün sonunda satılabilse, neoya her ay bir kaç ref kakalayabilirdik...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 20 Mart 2013, 13:25:56
çok yüksek değil miş fiyat.. süre de uzunmuş... hani 30 gün sonunda satılabilse, neoya her ay bir kaç ref kakalayabilirdik...

Buradaki asıl amaç üyelere kazandırmak değil tabii ki :)
Ayrıca bir sürü fake hesap açıp satan kişi çıkacaktır, nasıl başedebilecekler ki uzun olmayan bir süre söz konusu olduğunda ;)

Ayrıca,
para yanlış hatırlamıyorsam rental balance a gidiyor.. Yani işiniz satınca da bitmiyor.. Ondan da kırpabileceğini kırpar ref vs aldığınızda  :D

fkork

benim hesap başka....  :D

mesela 15 gün olsa birine ref olacaktım, 15 gün sonra satılıp  sırfırdan başlayacaktım..:)

ballondor

http://www.noebux20.com/

buyrun arkadaşlar yeni gelirkapımız :)

200 üyeye 195$ ödemiş bir site ve  rr ücreti sadece 0.06$ :D