Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Haziran 2013, 18:22:08
şu şekilde olabilir belki

siteyi yine tanıtan tanıtır ve daha sonra başka biri eğer o sitede üyelik yükseltirse ve resimli olarak bunu konu altına yazarsa site tanıtımını yapan kişinin ref linki kaldırılır ve üyelik yükselten arkadaşın ref linki konulabilir.

edit: bence en güzel yöntem ems de uygulanan yöntem aslında böylece herkesin refi oluyor mutlaka

hakanatik01

Zor işler bunlar senin kriterin benim  kriterim farklı :) O zaman bu site tutar yada tutamaz diyebilirmiyiz? yada enderege hoca tanıttı site güzel gidiyordu ama Lougle sallantıya geçti sanki the-bux öyle gibi bunlar tutmasını beklediğmiz ve çoğunuzun yatırım yaptığı siteler

Benim aklıma gelen kişilere site sınırı konulsun o zaman herkes araştırıp güzelce düşündüğü siteleri tanıtır misal aylık 1 site tanıtma hakkım olsa eğer ptc işiyle ilgiliysem o hakkımı gidipte hemen scam olcağını düşündüğüm bir site için harcamam en güzel sitede en uzun süre gideceğini düşündüğüm sitede kullanmak isterim;

enderege

Herkesin refi olması???

Adam siteyi bulacak ve tanıtacak. Bende refi olacağım. Ama yatırım yapmayacağım standart tıklarım vs. Upline a bikaç tane daha ref gelecek benim gibi. Bana bi ref gelecek türlü türlü yatırım yapacak ben kazanacağım. Benim upline ise tırmalayacak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2013, 18:32:15
Herkesin refi olması???

Adam siteyi bulacak ve tanıtacak. Bende refi olacağım. Ama yatırım yapmayacağım standart tıklarım vs. Upline a bikaç tane daha ref gelecek benim gibi. Bana bi ref gelecek türlü türlü yatırım yapacak ben kazanacağım. Benim upline ise tırmalayacak.

anlamadım ne demek istediğini özür olsun

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Haziran 2013, 18:35:04
anlamadım ne demek istediğini özür olsun

Sen ne dedin? 

Herkese sıradan ref verilsin değil mi? Sıradaki ref dandik ise veya para harcayan bir ref ise haksızlık olmuyor mu? Demek istediğim buydu.

ptconur

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2013, 18:37:50
Sen ne dedin? 

Herkese sıradan ref verilsin değil mi? Sıradaki ref dandik ise veya para harcayan bir ref ise haksızlık olmuyor mu? Demek istediğim buydu.

mesela ben tanıttım siteyi ve ref linkimi koydum daha sonra sen üye oldun benim ref linkimle ve kendi ref linkini koydun daha sonra hakacu üye oldu senin ref linkinle (olmaz da oldu diyelim :) ) hakacu koydu kendi ref linkini daha sonra elisa hocam fırsatı değerlendirdi hakacunun refi oldu ref linkini koydu :) ........................ bu şekilde devam eder.

siteye yatırım yapmayı düşünen vs. zaten buradan gelecek 10-15 tane ref e güvenipte yapmaz zannetmiyorum. mutlaka bi reklam vs olayına girer.
benim görüşüm bu şekilde

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Haziran 2013, 18:41:45
mesela ben tanıttım siteyi ve ref linkimi koydum daha sonra sen üye oldun benim ref linkimle ve kendi ref linkini koydun daha sonra hakacu üye oldu senin ref linkinle (olmaz da oldu diyelim :) ) hakacu koydu kendi ref linkini daha sonra elisa hocam fırsatı değerlendirdi hakacunun refi oldu ref linkini koydu :) ........................ bu şekilde devam eder.

siteye yatırım yapmayı düşünen vs. zaten buradan gelecek 10-15 tane ref e güvenipte yapmaz zannetmiyorum. mutlaka bi reklam vs olayına girer.
benim görüşüm bu şekilde

Reklam olayına girer tabiki ama bildik/tanıdık 10-15 aktif ref yatırımını çıkarmanızı garanti eder ;)

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Haziran 2013, 18:41:45
mesela ben tanıttım siteyi ve ref linkimi koydum daha sonra sen üye oldun benim ref linkimle ve kendi ref linkini koydun daha sonra hakacu üye oldu senin ref linkinle (olmaz da oldu diyelim :) ) hakacu koydu kendi ref linkini daha sonra elisa hocam fırsatı değerlendirdi hakacunun refi oldu ref linkini koydu :) .

Bak işte....

Ben senin refin oldum. ve ultimate aldım. ne oldu sen çok kazanırsın. Hakacu benim refim oldu. Bu adam ne tıklar nede üyelik satın alır. :P  :g :g :g Beni kazıkladınız arkadaş. Hakacu senin refin olsun. Yada elisanın.  :D

Üstte demek istediğimde buydu. Hadi sitede matrix sistemi var 2 level diyelim. Ben ve hakacu yatırım yapmadık. Elisa yaptı. Ne olur. Hakacu ve ben kazanırım sen ise avcunu yalarsın.  ;)

hakanatik01

:)) demek öyle  :P :)) yada şöyle olur ben elisa hocanın refi olurum ve diğer arkadaşların akla şu soru gelir elisa hoca neden benim refim değl? :))

şimdi çıkaraıcam arkadaş listemi sanki refi delim kimsenin olmazda oldu felan bekleyin geliyom :P :)) tek tek utandırıcam sizleri :P

fkork

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2013, 18:48:00
Bak işte....

Ben senin refin oldum. ve ultimate aldım. ne oldu sen çok kazanırsın. Hakacu benim refim oldu. Bu adam ne tıklar nede üyelik satın alır. :P  :g :g :g Beni kazıkladınız arkadaş. Hakacu senin refin olsun. Yada elisanın.  :D

Üstte demek istediğimde buydu. Hadi sitede matrix sistemi var 2 level diyelim. Ben ve hakacu yatırım yapmadık. Elisa yaptı. Ne olur. Hakacu ve ben kazanırım sen ise avcunu yalarsın.  ;)

ya nasip!