►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 30 Mayıs 2017, 10:44:21
INDEXCLIX ADMININ YENİ SİTESİ EKLENDİ ARKADAŞLAR  ($$) UZUN SOLUKLU-KAZANÇLI BİR SİTE OLACAKTIR UMARIM, HERKESE BOL KAZANÇLAR  ($)

1-FINGERCLIX(INDEXCLIX KARDEŞ SİTESİ & 2$ DÜŞÜK ÖDEME LİMİTİ & YÜKSEK AVG & ÇALIŞKAN VE GÜVENİLİR ADMİN)
http://fingersclix.com/?ref=cimbomlu88

1-Geri Ödeme İçin Günlük 4-6 Standard Reklamları tıklayınız.
2-Üye olurken referrer kısmında cimbomlu88 yazdığından emin olunuz ;)
3- Sitede Standard Direkt Ref kazancı 0.0015$'dır, sizlere her tık karşılığında 0.002$ yani %140'ü civarında geri ödeme yapılacaktır ;)
4- Haftalık sadece benden yaklaşık olarak 0.10$ kazanacaksınız  ;) Kendi tıklarınızla ise siteden haftalık olarak yaklaşık 0.20$ kazanabilirsiniz.

Fingerclix'te üyeliği gözüken arkadaşlar=koray4316, yerceylan, calderax, halibo, nicotine

cimbomlu88

Alıntı yapılan: caldera - 30 Mayıs 2017, 13:34:24
FINGERCLIX

cimbomlu88 referansıyla üye olundu.. Hayırlı olsun +1

Tıklamalarımızı kontrol edebileceğimiz bi excel dosyasından bahsetmiştiniz ona nerden ulaşıyoruz?
Bu arada traffichurricane'e üye olurken sponsor kısmı kapalı yazılmıyor.
Referans için link gönderirseniz üye olurum
İyi günler
İyi günler hocam.

Kusura bakmayın bir önceki mesajınızı görmeyerek es geçmişim sanırım.

Traffichurricane, script değişikliğinden sonra benim hesabı kapattı ve geri açmadılar. Konudan çıkaracağım o siteyi. O yüzden ref linkimi silmiştim.

tatanga

fingersclix  +1
bu arada teambux a 3-4 gündür giremiyorum Invalid login detials yazıyor ve şifre unuttum alanı da koymamışlar. Bir tek bende mi böyle..
Rock the Microphone

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ikose - 31 Mayıs 2017, 00:49:13
Finger için destek tıkına geldim  (p)
Destek için teşekkürler modum  :P
Alıntı yapılan: tatanga - 30 Mayıs 2017, 23:50:03
fingersclix  +1
bu arada teambux a 3-4 gündür giremiyorum Invalid login detials yazıyor ve şifre unuttum alanı da koymamışlar. Bir tek bende mi böyle..
Üyeliğiniz tamamdır hocam, hayırlı olsun.

Teambux'ta bende de o hatayı veriyordu, şifreyi unuttum linkini ben de bulamadım. Ama sonra şifreyi hatırladım.

Bir ticket açın isterseniz hocam  ;)
Alıntı yapılan: illisionist - 31 Mayıs 2017, 00:44:10
Fingerclix +1
Üyeliğiniz tamamdır ;)

malatyadetay

malatyadetay

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 30 Mayıs 2017, 10:44:21
INDEXCLIX ADMININ YENİ SİTESİ EKLENDİ ARKADAŞLAR  ($$) UZUN SOLUKLU-KAZANÇLI BİR SİTE OLACAKTIR UMARIM, HERKESE BOL KAZANÇLAR  ($)

1-FINGERCLIX(INDEXCLIX KARDEŞ SİTESİ & 2$ DÜŞÜK ÖDEME LİMİTİ & YÜKSEK AVG & ÇALIŞKAN VE GÜVENİLİR ADMİN)
http://fingersclix.com/?ref=cimbomlu88

1-Geri Ödeme İçin Günlük 4-6 Standard Reklamları tıklayınız.
2-Üye olurken referrer kısmında cimbomlu88 yazdığından emin olunuz ;)
3- Sitede Standard Direkt Ref kazancı 0.0015$'dır, sizlere her tık karşılığında 0.002$ yani %140'ü civarında geri ödeme yapılacaktır ;)
4- Haftalık sadece benden yaklaşık olarak 0.10$ kazanacaksınız  ;) Kendi tıklarınızla ise siteden haftalık olarak yaklaşık 0.20$ kazanabilirsiniz.

sitede sadece standart reklamlara tıklayınca mı geri dönüş oluyor
yoksa ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok mu geri dönüş olacak
mesela günlük 20 tıklama yapsam her tık başı para ödenecek mi bana geri dönüşünüzde..
yoksa belli bir kota mı var reklam tıklama konusunda..

cimbomlu88

Alıntı yapılan: METROPOL - 31 Mayıs 2017, 12:14:26
sitede sadece standart reklamlara tıklayınca mı geri dönüş oluyor
yoksa ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok mu geri dönüş olacak
mesela günlük 20 tıklama yapsam her tık başı para ödenecek mi bana geri dönüşünüzde..
yoksa belli bir kota mı var reklam tıklama konusunda..
Üyeliğiniz tamamdır. Ne kadar reklam varsa tıklayabilirsiniz hocam, ödeme limitine yaklaşıp ödeme istemeniz için faydalı olacaktır.

Ama ben sadece tıkladığınız standard reklamlar üzerinden kredilendiriliyorum. Bu yüzden geri ödemeler buna göre yapılıyor.

Ödeme yönteminizi de ö.m olarak belirtirseniz sevinirim ;)

malatyadetay

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 31 Mayıs 2017, 13:05:29
Üyeliğiniz tamamdır. Ne kadar reklam varsa tıklayabilirsiniz hocam, ödeme limitine yaklaşıp ödeme istemeniz için faydalı olacaktır.

Ama ben sadece tıkladığınız standard reklamlar üzerinden kredilendiriliyorum. Bu yüzden geri ödemeler buna göre yapılıyor.

Ödeme yönteminizi de ö.m olarak belirtirseniz sevinirim ;)
bu arada sitenin reset saatini göremedim
açıklarsanız ona göre gün hesabı tıklama yapalım..