►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Dunya - 26 Eylül 2017, 00:16:22
Reklamları mobil kullanarak görüntüleyemezsiniz, bunu yapmak hesabınızın askıya alınmasına neden olur. Difbux uyeligim husran :( 

myworld olarak coguna referansinizdan uye oldum.

Sitecoin sitesine ise telefon siteyi guvenlik sorunu gordugu icin kaydolamadim.

Traffichurricane de ise referansiniz gorunmedi.

Biraz karisik oldu, acemiligime verin. Tesekkurler
Difbux sitesinde mobilden tıklamama konusunda çok katı kurallar var hocam maalesef :(

Bu sitecoin, Traffichurricane siteleri zaten scam siteler hocam. Ana konudan çok uzun zaman önce çıkardım o siteleri. Siz bu siteleri nasıl görüyorsunuz yahu?

Aktif siteler şunlardır(WORTHCLIX-SWINGBTC-DIFBUX-ADS4PRO-FINGERCLX-INDEXCLIX-UNICLIQUE) Bu sitelerin hepsinde gözüküyorsunuz, üyelikleriniz tamamdır, hayırlı olsun ;)

Ödeme yönteminizi bana özel mesaj yoluyla belirtiniz(Perfectmoney & Bitcoin & Payeer & Advcash & Payza(1$). Tabii önce forumda 5 mesaj sayısına ulaşmanız gerekiyor ;)

cimbomlu88

AKTİFLİK BONUSU= Size herhangi bir site için toplamda $2.00 REFBACK ödediğimde, anında $0.50 aktiflik bonusu kazanacaksınız (a) 8) Bu bonusun tıklama kazançlarınızla alakası yoktur, ekstra bir bonustur ;)

Merhaba arkadaşlar :) Havuzumuzda aktif arkadaşların ödüllendirilmesi adına aktiflik bonusu kampanyamızı başlatmış bulunuyorum 8) Bu bağlamda @halibo ve @yerceylan arkadaşlarımıza 0.50$ aktiflik bonusu kapsamında ödenmiştir (p) 8)

yerceylan

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 29 Eylül 2017, 17:47:16
AKTİFLİK BONUSU= Tıklarınızla bana kazandırdığınız her $5.00 için, anında $0.50 aktiflik bonusu kazanacaksınız (a) 8) Bu bonusun tıklama kazançlarınızla alakası yoktur, ekstra bir bonustur ;)

Merhaba arkadaşlar :) Havuzumuzda aktif arkadaşların ödüllendirilmesi adına aktiflik bonusu kampanyamızı başlatmış bulunuyorum 8) Bu bağlamda @halibo ve @yerceylan arkadaşlarımıza 0.50$ aktiflik bonusu kapsamında ödenmiştir (p) 8)

Teşekkür ederim [emoji4]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mtarikoc

Hocam ödeme talep edebilir miyim ne kadar birikti  :D (WORTHCLIX-SWINGBTC-DIFBUX-ADS4PRO-FINGERCLX-INDEXCLIX-UNICLIQUE) nick: mtarikkoc

cimbomlu88

Alıntı yapılan: mtarikoc - 30 Eylül 2017, 21:25:50
Hocam ödeme talep edebilir miyim ne kadar birikti  :D (WORTHCLIX-SWINGBTC-DIFBUX-ADS4PRO-FINGERCLX-INDEXCLIX-UNICLIQUE) nick: mtarikkoc
@mtarikoc 0.27$ değerinde Ödemeniz yapılmıştır hocam :D Hayırlı olsun ;) Uniclique sitesi ödeme aldıkça güncellenmektedir. Ayrıntıları excel tablomuzda görebilirsiniz ;)

mtarikoc

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 30 Eylül 2017, 23:36:01
@mtarikoc 0.27$ değerinde Ödemeniz yapılmıştır hocam :D Hayırlı olsun ;) Uniclique sitesi ödeme aldıkça güncellenmektedir. Ayrıntıları excel tablomuzda görebilirsiniz ;)
Teşekkürler bol kazançlar  :y

caldera

ATICLIX  +1
FAMILYBTC  +1
CLEANBUX  +1
LIBERATECLIX  +1
Diğer yeni sitelerede vaktim oldukça kayıt olucam.  ;)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: caldera - 02 Ekim 2017, 21:52:14
ATICLIX  +1
FAMILYBTC  +1
CLEANBUX  +1
LIBERATECLIX  +1
Diğer yeni sitelerede vaktim oldukça kayıt olucam.  ;)
Hepsi tamamdır hocam, bol kazançlar ;)

cimbomlu88

Uniclique ödememiz gelmiştir ve tablo güncellenmiştir. ;) LIVE BALANCE kısmında güncellenmiş bakiyenizi görebilir ve dilediğiniz zaman ödeme isteyebilirsiniz ;)